پس چرا من کنسول رو ترجیح میدم
من با دسته بیشتر حال می کنم تا موس و کیبورد
پس چرا من کنسول رو ترجیح میدم
من با دسته بیشتر حال می کنم تا موس و کیبورد
تایید می شه
کنسول یه چیز دیگست
مگه پشت کامپیوتر می شه 12 ساعت در روز بازی کرد
اگه چنین کاری بکنی دیگه زانوت راست نمی شه از بس رو صندلی نشستی چشم هم بزودی تعطیل می شه شونه هات خشک می شه و کمر درد و گردن درد و ....![]()
کنسول که باشه خیلی توپه همین جوری لم می دی بازی می کنی هی بازی می کنی هی بازی می کنی.......
بازی هاشم متنوع تره
Last edited by MARTIN; 23-01-2007 at 02:49.
میگم مسئله عادت کردنه
منم همین عقیده رو دارم. بازی Black که واسه PS2 اومد با اینکه بازی قشنگی بود ولی نتونستم درست بازی کنم یکم سخته.
ولی من یه رفیق دارم که باید ببینیش چجور با دسته X360 رینبو سیکس بازی میکنه . البته با تغییری که توی دسته های X360 بوجود اومده و آنالوگ چپیه رفته بالا یکم راحت تر شده ولی بازم من که نمیتونم به راحتی م و ک بازی کنم.
خود من بیشتر از جواستیک برای فوتبال و ماشین سواری استفاده میکنم. ولی بازیهای دیگه رو با موس و کیبورد حتی بازی هواپیمایی، بازی Heroes of Pacific رو که با داداشم بازی میکردیم من موس میگرفتم اونم با کیبورد کنترلش میکرد و تا آخرش همینطوری رفتیم![]()
من که به Pc رای می دم !!!![]()
به نظر من اصلا PC رو نباید با این چیزا مقایسه کنید؟![]()
اون دسته هاي قديمي بود الان در نسل جديد اين دسته هاي سنسور دار موس را تو جيبشون کردند انگار تفنگ را دستت گرفته اي
دسته هاي کنسول جديد سه بعدي هست ولي موس دو بعدي هست حالا بايد منتظر دسته جديد X360 باشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)