آخه همه گوشيها كه با سريال اصلي كار نميكنن و مجبور مي شن آنها را رجيستر دستي كنن
آخه همه گوشيها كه با سريال اصلي كار نميكنن و مجبور مي شن آنها را رجيستر دستي كنن
آقا مطمئنی با setool میشه
imei یک گوشی دیگه رو داد به طوری که تو گوشی هک بشه و مثل سریال اصلی با آپدیت یا فلش از بین نره
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه![]()
آموزشش رو بذاری ممنونت میشم
ضمنا گوشیم k750 هستش
بچه ها سلام من دقیقا نمیدونم چی می گین اما گیرم جلوی موبایلو گرفتن اینهمه نوع کالا خوب mp3مییارن یا 1000 تا چیز دیگه
با اجازتون من پس فردا می خوام برم دوبی بمن بگین از اونجا گوشی بیارم یا نه؟
من اینجا تو جمهوری سوال کردم هرکی یه چیزی میگه؟
بالاخره من نفهمیدم گوشی در دوبی چقدر از اینجا ارزونتره و مسئله بعدی اینکه اگه من یک گوشی w850که اینجا حدود400 تومانه رو بیارم چقدر گمرک باید بده و ایا اصلا ببرم مخابرات رجیستر می کنن یا نه؟
لطفا هر چه ئودتر بمن بگین تا من ببینم از اونجا بیارم یا نه؟
آخه این چه وضعیه؟
یعنی چی؟
تا کی انحصار؟
کسی که پول داره که براش فرق نمیکنه بهترین ماشینو هم با 3 برابر قیمت سوار میشه این وسط فقط آدمای بی پول و قشر دانشجو ضرر میبینن اینا دلشون میخواد وا صــــــــاایِِِِران مزخرف رو بگیریم .
توروخدا یکی جواب بده من چیکار کنم از همین جا بخرم یا از دوبی بیارم؟
اگه بیارم و گوشیرو روشن نکنم گوشی میسوزه یا نه؟سیم چطور؟
و سوال آخر اینکه اصلا من اگه گوشی بیارم قبول می کنن که رجیستر کنن واسم؟چقدر میگیرن؟
سلام
دوست عزیز اگر میتونی بیار سعی هم کن گمرک ندی و گر نه بیچاره میشه اینجا میبری مخابرات با پاسپورتت برات رجیستر میکنند در ضمن اینجا ایرانه مهد قانونهای ت..می
k750 كه خوراكه
مشكلي پيش نمياد تا وقتي كه فلش يا آپديت نكني
آقا شما می گی بیار از اونور هم میگی سعی کن گورک ندی پس مگه گمرک نداده رجیستر میکنن؟ خوب اگه خودش رجیستر بشه من که دیگه گمرک نمیدمش میگیرم دستم
منو راهنمایی دقیق کنین من تا 3-4 ساعت دیگه می پرم please help me
با سلام
من دو سه ماه پيش گوشي k750i رو با توجه به مطالب اين تاپيک به w800 تبديل کردم و تا چند روز پيش به جز چندتا مشکل پيش پا افتاده و عمومي ديگه هيچ مشکلي نداشتم
تا اينکه ديروز گوشي رو Master Reset کردم
بعد از اين کار وقتي که گوشي خاموش شد ديگه بالا نيومد يعني تو همون صفحه اي که انتخاب ميکني که فقط ميخواي از قسمت موزيک استفاده کني و يا از قسمت تلفن ايستاد و هر چه اوکي ميکردم تو هيچ کدام از گزينه ها نميرفت
گوشي رو بردم يه مغازه تا فلش کنه و گوشي درست بشه
بعد از فلش کردن يه دو ساعتي درست بود و چند تا زنگ هم زدم
بعد از اون يه دفعه ديدم که ديگه کار نميکنه و به جاي IRTCI نوشته InActive Sim حالا من بايد چي کار کنم؟
در ضمن مطمعن هستم که گوشی ریجستر شده میباشد چون شماره اون با قوطیش یکی هست و وقتی که گوشی رو به W800 تبدیل کردم هیچ مشکلی نداشت
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)