فقط دی 600
6600
فکر کردید الکی خز شد؟
نه خیر 6600 وقتی اومد که هیچ گوشی با اون امکانات وجود نداشت برای همین هم همه میرفتم 400 تومن بالاش میدادن . در ضمن چه ربطی داشت به سردی هوا
یعنی تا حالا فقط 4 نفر با سلیقه توی این سایت پیدا شده؟؟؟!!!!
امضای من !!!
فکر نکنم که دیگه کیفیت کیفیت صدا مطرح باشه که دبیلو 810 بخواد از دی 600 قشنگتر بشه . قشنگی میدونید اصلا یعنی چی ؟؟ یعنی وقتی آدم قفل گوشی رو باز میکنه با کیفیت تصویری بالایی رو برو بشه و یا وقتی ام پی تری پلیرشو باز میکنه از قشنگیش حال کنه . دکمه ی منو رو فشار میشه با یه منوی متحرک و سه بعدی روبرو بشه و چیزهای دیگه و حتی دی 600 در حالت خاموش هم زیباست مخصوصا زیر نور آفتاب که زیبایی 100 برابر میشه
البته فکر میکنم منظور طراح این تاپیک زیباییایه فیزیکی بوده نه نرم افزاری ... !فکر نکنم که دیگه کیفیت کیفیت صدا مطرح باشه که دبیلو 810 بخواد از دی 600 قشنگتر بشه . قشنگی میدونید اصلا یعنی چی ؟؟ یعنی وقتی آدم قفل گوشی رو باز میکنه با کیفیت تصویری بالایی رو برو بشه و یا وقتی ام پی تری پلیرشو باز میکنه از قشنگیش حال کنه . دکمه ی منو رو فشار میشه با یه منوی متحرک و سه بعدی روبرو بشه و چیزهای دیگه و حتی دی 600 در حالت خاموش هم زیباست مخصوصا زیر نور آفتاب که زیبایی 100 برابر میشه
من چون میدونستم هیچکس به 6630 رای نمیده، بهش رای دادم![]()
گناه داره بیچاره
فقط w810 (کلا گوشی های sony ericson و samsung از گوشی های بی ریخت نوکیا بهترند . ازبین گوشی های نوکیا n72 از همه بهتره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)