همين مشكل فرستادن sms به دولتي.همه كه اخه ايرانسل ندارند.من برام خيلي مهمه كه بتونم به 0912 sms بزنم. يعني sms اصلا نمي فرسته يا بعضي وقتها نمي فرسته؟؟؟
همين مشكل فرستادن sms به دولتي.همه كه اخه ايرانسل ندارند.من برام خيلي مهمه كه بتونم به 0912 sms بزنم. يعني sms اصلا نمي فرسته يا بعضي وقتها نمي فرسته؟؟؟
سلام دوستان
من میخام 12 بهمن تو ثبت نام سیم کارت شرکت کنم همین که 280 تومنی هست. من که از موبایل سر در نمیارم یه نفر این دو تا سوال منو زحمت بکشه ساده برام توضیح بده
1. چرا توی این ثبت نام نباید شرکت کنم.
2.اگه از اینجا سیم کارت نگیرم از کجا میتونم بگیرم قیمتش چنده.
لطفا تا قبل از 12 بهمن یکی جواب بده
نه اینکه نمی فرسته. اتفاقاً هیچ کدوم از SMS توی راه گم نمی شن و همه به مقصد می رسن. فقط یعضی اوقات کمی تاخیر به وجود میاد و دیر می رسند.
به قولی: دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
در کل نهایتاً تا دو ماه دیگه اینطوریه و تا آخر امسال واقعاً اوضاع تغییر می کنه.
شرکت MTN باید تا پایان امسال به تعهداتش عمل کنه وگرنه جریمه میشه.
با سلام
لطفا زودتر جواب reza3600 رو بدین چون منم دقیقا همین سوالا برام پیش اومده![]()
امروز9 بهمنه ممنون میشم زودتر جواب بدین
در ضمن من نمی تو نم صبر کنم تا سیمکارت مجانی بدن چون بنظر من جیب اینا الان الانا پر نمیشه![]()
ینی تا قبل عید می خام سیمکارت بگیرم
منظورتون از اینکه میگین دولتی نگیر چیه؟![]()
خواهشا زودتر جواب بدین
خیلی حیاتیه![]()
با تشکر
Last edited by hani_death; 29-01-2007 at 16:03.
منظور دوستان اینه که سیم کارت های مخابران رو نگیرین و به جاش سیم کارت های ایرانسل رو که دارای شرایط بهتری هست رو بگیرید.... در مورد ایرانسل هم توی فروم زیاد بحث شده میتونید با جستجو در مورد اطلاعات خوبی بدست بیارید که چرا بهتر از سیم کارت های مخابراته...
شرکت اارتباطات سیار که دولتیه و هممین سیم کارت های قدیمی رو توزیع میکنه و ایرانسل هم خصوصیه و سیم کارت های خودش رو ...
آره همین طوره
برای این که تو برا چی باید 280 بدی بعد منتظر باشی قرعه کشی کنن بعد کی اسمت در بیاد و کی سیم کارت بدن اونم سیم کارتی که تکنولوژیش مال 20 سال پیش
درحالی که میتونی نصف این قیمت وبدی همونجا سیم کارت ایرانسل وتحویل بگیری باتکنولوژی خیلی بالاتر و امکانات وکیفیت صدای غیر قابل مقیسه با سیم کارت مخابرات
مرسي.پس حالا كه ميگي sms ميفرسته, ميرم يكي ميگيرم.
ولي ايرانسل اين سيم كارتهاي پيش پرداخت شو كه قرعه كشي نمي كنه ؟يعني اميدوارم كه همون موقع پرداخت پول, سيم كارتو بدن. يا ثبت ناميه؟؟؟![]()
![]()
دوره بعديه ثبت نامش رو كسي مي دونه كه كي هست؟؟
سلام رضا جون. من خودم کارمند وزارت ارتباطات هستم. میخوام دقیقا راهنمایت کنم . سیمکارت هنگام ثبت نام 150 هزارتومان میدی الباقی هنگام تحویل سیمکارت . کلا مبلغ 288 هزارتومانه . قضیه مجانی شدن هم تا سال 88 این خبرا نیست . سال آینده هم حول حوش 200 تومانه ثبت نامش. درجلسه ای عنوان شد که اگر زیر 4 میلیون ثبت نام بشه. سیمکارتها بدون قرعه کشی تحویل میشه. سیم کارت دولتی در هرنقطه ایران اکثرنقاط حتی جاده گدوک در گردنه هم آنتن میده . سیم کارتهای ایرانسل میدونی کجاها میتونی ازش استفاده کنی . الان بیای توی شهر ما که قائم شهر است آنتن نمیده تازه ساری هم راه نیافتاده.بخدا هنوز سیمکارتهای دولتی با اینکه گرونتره اما سرویس دهیش بهتره . بخداازروی تعصب نمیگم . خودتون از چند نفر این مطالب رو سوال کن. فقط اگر بفکرخریدو فروش نیستی حتما یکی ثبت نام کن. موفق باشی . فرزاد
اقی فرزاد درست میگن و این تنها مزیت مخابرات به ایرانسل ولی به نظر مناگه تو شهری که ایرانسل آنتن میده باشی و زیاد اهل سفر نباشی مزیت ها ایرانسل به این مزیت می ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)