كاش دوستان يه مقدار بيشتر توجه ميكردن كه مشكل چيه اينجا و راجب چي داره صحبت ميشه...
كاش دوستان يه مقدار بيشتر توجه ميكردن كه مشكل چيه اينجا و راجب چي داره صحبت ميشه...
leuven عزيز ما سرعت اينترنتي كه دارن سرعتش پايين اومده تازگي از موقعي كه فرمت كردن و ويندوز جديد نصب كردن
نوع نت : Cable
:mrgreen: :mrgreen:
اميدوارم روشن شده باشه![]()
سلام
roozedidar جان متاسفانه ریست مودم هم تاثیری نداشت حالا دیروز و امروز که آخر هفته بود فردا میرم شرکتش سوال کنم :(
عزيز اصلا نگران نباش هر چي باشه حلش مي كنيم. از اين مشكلات زياد پيش مياد...نوشته شده توسط leuven
هر کسی یه نظری داره .مشگل رو هر کسی چیزی میبینه .نوشته شده توسط Roozedidar
شاید مشگل از پایه باشه .تا چیز های دیگه .
سلامنوشته شده توسط Nesta
مافياي عزيز هم براي شما توضيح دادن مشكل چيه. البته براي هر كسي پيش مياد اشتباه كنه دوست عزيز. گله اي نيست و انشاا... با كمك شما و ديگر دوستان مشكل اين دوستمون حل ميشه...
leuven,
آقا شايد Spy ware داشته باشه !!
براي خوده من پيش اومده !!
شماني كه به اينترنت وصل ميشي اسپايور شروع ميكنه به فرستادن اطلاعات و باعث پايين امدن سرعت اينترنت ميشه
حالا يه چك كن سيستمت رو - ضرر نداره !![]()
Roozedidar جان نستاي عزيز صحبت رو فرمودن نه من:shock:
عزيز شرمنده من مثل اينكه بد نوشتم. در واقع روي صحبت من با نستا جان بود و در تاييد فرمايشات شما عرض كردم كه شما مشكل رو توضيح داديد چي هست تا نستا جان متوجه مشكل بشن...نوشته شده توسط MaFia
آقا این مشکل من برا شما هم درد سر شد sorry :oops:
من وقتی start میکنم این پیام رو می گیرم , البته زبان کامپیوتر من هلندی هست :( :?
شاید سر در نیارید ولی از روی صفحه شاید متوجه شید مشکل چی هست oops
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)