سلام اينم لينك آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كربستال پلير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اينم لينك آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كربستال پلير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من لينك مربوط به كريستال پلير رو درست كن
ممنون
Yashar8000 عزيز لينك اشتباه بوددوست من لينك مربوط به كريستال پلير رو درست كن
سلام دوست عزيز يه سرچ كوچولو تو گوگل بزني پيدا ميشه
راستي نظر يادتون نره يه روش تازه ي ديگه اي هم پيدا كردم اگه خوشتون نيومد اونم ميگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاشار جان دستت درد نکنه بابت آموزش. خیلی باحالی![]()
من از همون ساعتی که آموزش رو آپ کردی گرفتمش و تا امروز عصر هم داشتم امتحان میزدم ولی جواب نداد و ایزو باستر مثل باقلوا میخوندش. من روش شما در بیشتر از 10 حالت تست زدم.
start multi session+start multi session
start multi session+continue multi session
TAO--DAO--DAO96 با حالت های مختلف filaize cd و سرعتهای متفاوت ولی کار نداد. لطفا نگارش های copy killer و wtm ی را که استفاده کردی بیان کن شاید دلیلش تفاوت همین نگارش های برنامه های به کار رفته من با مال شما باشدمثلا wtm من اون فایلی را که پسوند bat داشت در درون فولدر imp هایش ندارد.البته اینو مطمئنم که فایلهای wtm در این روشی که به صورت فیلم بود گذاشتید هیچ تائیری ندارد چون شما engine برنامه را روی آن اعمال نکردید. این فایلهای imp فقط موقعی اررور گذلری میشوند که ایمیج از نوع raw باشد. یه چیزه دیگه...
در فیلم شما برای اینکه نشان بدید این قفل در برابر کلون مقاومت دارد پروفایل دیتا را انتخاب کردید و بعد از چند ثانیه هم cancel کردین که به کل کار اشتباهی است. بایدلا اقل پروفایل protected pc game را انتخاب کنید و گاها تا 1-2 ساعت صبر کنید چون شما سر سی دی بد سکتور ریختین و این باعث میشه کلون دقایق اول دچار مشکل باشه.
......................
امیدوارم قفل شما چیزی بیش از این باشد![]()
در صورت امکان روش دوم مقابله با ایزو باستر را آموزش دهید.![]()
Last edited by SILWESTER; 24-01-2007 at 22:37.
آقا به نظر من امكان نداره كه راهي براي (( پنهان كردن از ديد Iso Buster )) وجود نداشته باشه
خيلي از CD هاي تو بازار هم تونستن فايل ها رو از ديد Iso Buster مخفي نگه دارن يا اينكه نميشه فايل ها رو استخراج كرد
از نظر منطقي هم نميشه يك راه براي اين كار وجود داشته باشه
پس بگرديم و پيداش كنيم تا از شر اين مزاحم راحت بشيم
ياشار جان ممنون از بابت آموزش ، من خودم هنوز تست نكردم اما همين كه لطف كردي و زحمت كشيدي بازم ممنون
===========
آقا يك مسلمون باخدا و با تقوا و كه وابسته به جناح چپ و راست نباشه و بخواد دعاي خير من و مادر بزرگم رو پشت سرش داشته باشه اين فايل آموزش رو يه جاي ديگه آپلود كنه ؛ من تا حالا 3 بار دانلود كردم اما تا 99% ميره و بعد تكون نميخوره
3 مگابايت بيشتر نيست يجاي ديگه آپلود كنيد همه از شر اين رپيد راحت شيم
Last edited by sooshiyanet; 25-01-2007 at 15:00.
دوست عزيز اين فايل ها بايد حجمشون 100 مگ باشه اگه به فيلم دقت كنيد حجم بد سكتور ها حدودا 100 مگ بود تازه فايل هاي wtm با copy killer اصلا فرقي نداره .من خودم مي تونم از اين فايل ها درست كنم. تازه اگه اين راه را نپسنديديد دو تا روش ديگه مونده كه از روش دوم مطمئنا خيلي خوشتون خواهد اومد چون صد در صد عملي است و كار مي كنه .تا فردا آپش مي كنم. دوستان توجه كنند كه روش اول امنيتش تا 20 در صد است و اينو بگم كه اگه من مي خواستم موقع ايميج برداري 2 ساعت صبر كنم كه فيلم بايد دي وي دي مي شد . فقط خواستم نشون بدم كلون با زحمت ايميج ور مي داره . چون نتونستيد نتيجه خوب از فيلم بگيريد خيلي بهم بر خورد پس منتظر راه دوم باشيد . وببينيد كه چطور ايزو باستر را با خاك مي نشونم .روش دوم يكم حرفه اي تو آموزش خودم مرحله به مرحله توضيح دادم.
یعنی میگید اگه 101 مگ یا 99 مگ بشه کار نمیده؟جلل خالقبرم بازم تست کنم شایداینبار باشه.لطفا نکات کنکوری را در آموزشهایتان بگین .در ضمن شمادر مورد فیلم و نتیجه گیری از آن ناراحت نشو ما دوست داریم
بهتر اینه که log کلون سی دی را ضمیمه پست کنید. برای الکول و غیرهم به همین منوال! اینجوری میشه کاملا به صحت و قدرت روش مطمئن شد.
مثلا این لاگ محافظت در برابر blindwrite رو نشون میده و دلایل مستند است
شدیدآ منتظر روش آموزش بعدی مقابله با ایزو باستر شما هستم. ممنون
Last edited by SILWESTER; 11-06-2007 at 01:28.
آقا یکی این مواردی که توسط دوست عزیزمون آموزش داده شده را بنویسه . چون من نمی تونم فیلم ها را دانلود کنم .
ممنون![]()
دوست عزیز! میشه اسم چتد تا از اون سیدی ها را به همراه عنوان-نام شرکت و نوع قفل بگید .من تا به الان چنبن چیزی را ندیده بودم
.....................
مهدی جان اموزش های یاشار از نوع مجازهشوخی کردم. در مورد مقابله با ایزو باستره که crash کنه
Last edited by SILWESTER; 26-01-2007 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)