راستی چرا همه وبلاگها و سایتها از بحث سیاسی وحشت دارند
آقا اگر بحث شما سالم باشه و به کسی به احترامی نشه چه جای نگرانیه ؟
البته این وحشت فقط برای این سایت نیست . کلا تمامی فورمها و سایتها از بحث سیاسی میترسن
راستی چرا همه وبلاگها و سایتها از بحث سیاسی وحشت دارند
آقا اگر بحث شما سالم باشه و به کسی به احترامی نشه چه جای نگرانیه ؟
البته این وحشت فقط برای این سایت نیست . کلا تمامی فورمها و سایتها از بحث سیاسی میترسن
نه سايت ها بلکه فروم ها
يه سايت يه مسول مشخص داره حرفی هم که ميزنه بهش اعتقاد و پای حرفش هم وا ميسته
اما فروم معلوم نيست يوسر ها چه جور آدم هايي هستن
جدا از اينکه ادمين ها همش بايد بشينن تند روی ها رو پاک کنن بدش منتظر بمونن که واسه همون پاک کردن چند تا تيکه هم بهشون انداخته بشه
و تازه يه مأمور همون موقع مطلب رو ميبينه و فروم -----
کار جمعی و اداره يه گروه اون هم در يک فضای بسته اجتماعی خيلی سخته
تمام حرفهاي بابك جان رو كاملا قبول دارم به علاوه اينكه اين فروم انجمن تخصصي كامپيوتر هست و بحث سياسي ممكنه حتي بين اعضا اختلاف نظر و كدورت پيش بياره.نوشته شده توسط Babak
طنز جالبي بود. ولي حتي اگه جمله آخر رو هم نمي نوشتين معلوم بود كه اين متن در حقيقت حكم طنز و تا حدي انتقاد داشته باشه. لحن و سبك صحبت يك وزير هيچ وقت اينجوري نيست. در واقع بيشتر شبيه اينه كه يه آدم بي سواد بخواد اداي يه متخصص ناسا رو در بياره. ولي خب اين طوري كه اينا دارن پيش ميرن بعيد نيست يه روزي يه همچين مطلبي رو بشنويم.... :roll:
اصلا این کار نشدنی یه ! هر قدر هم اینا بخوان ادامه بدن نمی تونن اینترنت رو جمع کنن . تلاش اینا برعکس هست . اینا می خوان اینترنت رو گسترش بدن و گرنه این همه پول برای وارد کردن تکنولوژی DSL خرج نمی کردند . هر کشوری دوست داره تعداد نفراتی که از اینترنت استفاده می کنند بالا بره . چون نشان دهنده پیشرفت و سطح کلاس مردمان اون کشور هست . من وقتی اولین بار این تیتر رو خوندم فهمیدم که جوکی بیش نیست !
نه والا،ما این کاره نیستیمميل كوچولو جان نكنه شمام مثل شاهين جان تو وزارت دفاعي . اطلاعاتي .جاي هستيد؟![]()
آقا از ما يه هيولا نسازين ديگه من خاك پايي همه شما پي سي ورلدي هاي با صفام .شاهين جان تو وزارت دفاعي
وزارت دفاع و اطلاعات كارشون از هم جداس. 8)
بحث چي بود و چي شد!!!! :shock:
مهدي جان شرمنده :cry:
قربانت : شاهين كينگ
چه بحثي شد اين قطع اينترنت تو ايران
بازم سعي ميكنم از اين مطالب جنال بر انگيز بدم
خيلي با حاله :twisted:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)