تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: كلوپ نوكيا

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ganymede
    ممنونم مافيا
    قيمت دورو بر 150 اين حدود باشه بهتره.
    البته بايد بگم كه با جستوجوي كه من كردم از نظر امكانات گوشيهاي سوني اريكسون برام جالب بود ولي نمي دونم مشكلات اون چيه مثلا آنتن دهي هنگينگ وغيره...
    توصيه همه و هم نظرات اراپه شده تو كله ي سايتا با نوكياست.ولي من از دوتا چيز نوكيا دل خورم يكي ظاهرش دوم امكاناتش كه البته قابل ذكر كه اينها با توجه به پوشش بدآنتنهاي مخابرات تو بعضي نقاط كشور آنتن دهي نوكيا يكي از مهمترين و بهترين نقاط قوت اونه.
    بايد بگم كه ممنون ميشم كه تو پيشنهادهاي خودتون اين رو لحاظ كنيد كه نداشتن دوربين و اينجور چيزا اصلا برام مهم نيستش .
    فقط اگه مموري كارت رو سوپورت كنه خوب و اگر MP3 هم بخونه كه چه بهتر.
    حالا اين گوي اين ميدان.....پيشاپيش ؛ مرسي از پيشنهاداتون.
    من فکر میکنم 6600 برای شما خوب باشه. تقریبا افت قیمتش تموم شده. در ضمن تولیدشم متوقف شد.
    تها مشکل اینه که یه کم از قیمت پیشنهادی شما گرونتره . نو این گوشی تقریبا 190 هزار تومنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Devils_san
    يه جا خوندم كه اين يك سياست مشترك بين نوكيا و سوني اريكسونه كه هيچ وقت گوشي هاشون رو با تمام امكانات عرضه نكنن و هميشه شما رو در حسرت داشتن يه گوشي ديگه نگه دارن. مثلا P910 رو بدون دوربين مگاپيكسل عرضه كردن و يا 7610 با MP3 Player مونو و يا K700 بدون مموري كارت و يا 6260 بدون صفحه نمايش خارجي و ... براي همين شما بعد از خريدن يه گوشي خيلي زود احساس ميكني كه نيازات رو برآورده نمي كنه و دنبال تعويضش مي افتي.در حالي كه شركت هايي مثل موتورولا و سامسونگ تمام تلاششون بر اينه كه گوشي هاشون رو با حدكثر امكانات عرضه كنن

عجب اين شركتها پدر سخته هسند :lol: :lol: :lol: :shock:
    کاملا با حرف موافقم.ولی خوب گاهی اوقات خر کار بودن موبایل و داشتن ساپورت بالا و معروفیت باعث میشه که بیخیال بعضی امکانات بشی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sina.G
    من فکر میکنم 6600 برای شما خوب باشه. تقریبا افت قیمتش تموم شده. در ضمن تولیدشم متوقف شد.
    تها مشکل اینه که یه کم از قیمت پیشنهادی شما گرونتره . نو این گوشی تقریبا 190 هزار تومنه.
    سلام من خودم چنین تاپیکی داشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن فکر کنم K500 سونی اریکسون بدردت بخوره.دقیقا همین قیمتشه.MP3 هم داره.نمی دونم مموری می خوره یا نه.اینم بگم با وجود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه تاپیک زدن در این موارد اشتباه ... برو تو این سایت هرچی می خوای هست هم مشخصات هم امکانات.

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Devils_san
    گوشی موبایلت نوکیا است :!: :!:

اصل است :?: :!: تقلبي است :?: :idea: :cry:

می تونی بفهمی که گوشی که خریدی اصل هست یا نه ؟؟ :?: :?: :!: :idea:

نگران نباش من یادت می دم :P

براي شناختن گوشي نوكيا اصلي فقط كافيست به شماره سريال گوشي توجه كنيد، بطور مثال: 350145/10/185893/3 ،اين گوشي اصلي وساخت فلاند مي باشد،حال اگر بجاي 10 ،20 مي بود يعني:350145/20/185893/3 در اين صورت گوشي ساخت كشور آلمان ميباشد،اگر بجاي 80،10 باشد يعني:350145/80/185893/3 در اين صورت گوشي ساخت كشور مجارستان مي باشد
    رده بندي گوشي هاي نوكيا از نظر كشور سازنده :
    1- فلاند
    2- By nokia
    3- آلمان
    4- مجارستان

حالا نگاه کن ببین گوشی موبایلت اصل هست یا ... :P :roll:
    من جند تا از موبایلهای آشناها ودوستان رو چک کردم. بعضیهاشون نه 80 نه 10 و نه 20 بودن. یه 9500 بود که 55 بود. یه 6100 هم بود که نوشته بود ُساخت آلمان ولی باز هم هیچکدوم از این اعداد نبود ( دقیقا یادم نیست عددش چی بود ) البته گوشی هایی هم بودند که این اعداد توی سریالشون باشه ولی همشون نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همگي من يه گوشي 6610i دارم كه ميتونم فاسي كنم ولي sms فارسي نميتوانم بفرستام لطفا راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه sara_abs_58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان سلام .گفتم حالا که اینجا تاپیک اختصاصی نوکیاهستش سوالمو اینجا مطرح کنم : من یه گوشی نوکیا 7610 دارم برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر و از کامپیوتر به گوشی هیچ مشکلی ندارم و برنامه pc suite رو هم دارم ولی مشکل من توی قسمت send text message است وقتی میخوام دفترچه تلفن رو آپدیت کنم اینکار انجام میشه ولی وقتی که یه چیزی تایپ کنم و بخوام sendکنم اصلا گوشی رو نمیشناسه در حالی است که در انتقال اطلاعات هیچ مشکلی ندارم خواهش میکنم منو تو این زمینه کمک کنید. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چرا هيچ چيزي براي 6610 نميزاريد؟

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز باید به قسمت مربوط به 6610 یعنی سری 40 مراجعه کنید.

این هم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

باسلام
    ميشه بگيد اين كدها رو چطور بايد زد تا شماره سريال گوشي نشون داده بشه؟
    اخه من تازه گوشي خريرم ومبتدي هستم
    ممنون از زحمات شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahyar_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    توي گوشيهاي موبايل

پيش فرض

مثله گرفتن شماره! لازم نيست كار خاصي كني.
    هر چي نوشته بزن!

موفق باشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •