من فکر میکنم 6600 برای شما خوب باشه. تقریبا افت قیمتش تموم شده. در ضمن تولیدشم متوقف شد.نوشته شده توسط ganymede
تها مشکل اینه که یه کم از قیمت پیشنهادی شما گرونتره . نو این گوشی تقریبا 190 هزار تومنه.
من فکر میکنم 6600 برای شما خوب باشه. تقریبا افت قیمتش تموم شده. در ضمن تولیدشم متوقف شد.نوشته شده توسط ganymede
تها مشکل اینه که یه کم از قیمت پیشنهادی شما گرونتره . نو این گوشی تقریبا 190 هزار تومنه.
کاملا با حرف موافقم.ولی خوب گاهی اوقات خر کار بودن موبایل و داشتن ساپورت بالا و معروفیت باعث میشه که بیخیال بعضی امکانات بشی.نوشته شده توسط Devils_san
سلام من خودم چنین تاپیکی داشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Sina.G
در ضمن فکر کنم K500 سونی اریکسون بدردت بخوره.دقیقا همین قیمتشه.MP3 هم داره.نمی دونم مموری می خوره یا نه.اینم بگم با وجود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه تاپیک زدن در این موارد اشتباه ... برو تو این سایت هرچی می خوای هست هم مشخصات هم امکانات.
من جند تا از موبایلهای آشناها ودوستان رو چک کردم. بعضیهاشون نه 80 نه 10 و نه 20 بودن. یه 9500 بود که 55 بود. یه 6100 هم بود که نوشته بود ُساخت آلمان ولی باز هم هیچکدوم از این اعداد نبود ( دقیقا یادم نیست عددش چی بود ) البته گوشی هایی هم بودند که این اعداد توی سریالشون باشه ولی همشون نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط Devils_san
سلام به همگي من يه گوشي 6610i دارم كه ميتونم فاسي كنم ولي sms فارسي نميتوانم بفرستام لطفا راهنمايي كنيد
دوستان سلام .گفتم حالا که اینجا تاپیک اختصاصی نوکیاهستش سوالمو اینجا مطرح کنم : من یه گوشی نوکیا 7610 دارم برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر و از کامپیوتر به گوشی هیچ مشکلی ندارم و برنامه pc suite رو هم دارم ولی مشکل من توی قسمت send text message است وقتی میخوام دفترچه تلفن رو آپدیت کنم اینکار انجام میشه ولی وقتی که یه چیزی تایپ کنم و بخوام sendکنم اصلا گوشی رو نمیشناسه در حالی است که در انتقال اطلاعات هیچ مشکلی ندارم خواهش میکنم منو تو این زمینه کمک کنید. با تشکر
چرا هيچ چيزي براي 6610 نميزاريد؟
دوست عزیز باید به قسمت مربوط به 6610 یعنی سری 40 مراجعه کنید.
این هم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
باسلام
ميشه بگيد اين كدها رو چطور بايد زد تا شماره سريال گوشي نشون داده بشه؟
اخه من تازه گوشي خريرم ومبتدي هستم
ممنون از زحمات شما
مثله گرفتن شماره! لازم نيست كار خاصي كني.
هر چي نوشته بزن!
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)