ميشه برنامه اي معرفي كني كه بتونه پسورد بايوس رو هك كنه
ميشه برنامه اي معرفي كني كه بتونه پسورد بايوس رو هك كنه
اصلا شما تا پسورد ورودی سيستم که توسط bios تنظيم شده را وارد نکنی کامپيوتر بالا نمی ياد که بتونی برنامه ای اجرا کنی ... و الا با همون دستور debug به راحتی ميشد از کار انداختش و ديگه احتياج به برنامه نبود که...نوشته شده توسط dashreza
شب خوش.
سلام.
آقا بذار من مخلص کلام رو بگم دیگه.
شما توی همین انجمن های پی سی ورلد بگرد یه جا در مورد رجیستری ویندوز بحث شده و آموزش داده که چطوری میشه پسورد ویندوز رو عوض کرد.
خوب حالا وقتی سیستم شما دارای محدودیت باشه نمیتونید در رجیستری تغییر ایجاد کنید
حالا من یه برنامه معرفی میکنم که فکر میکنم به درد این کار میخوره
اسم برنامه reg.exe هستش
اين برنامه بصورت خط فرمانه و چون ديگه احتياج به نصب نداره فكر ميكنم كار رو انجام ميده
من ورژن 2 اون رو دارم كه فقط مال ويندوز 2000 هستش ولي ورژن 3 اون هم توي 2000 و هم توي xp كار ميكنه.
من اطلاعات رو دادم انشاالله كه بدردتون بخوره
و خودتون هم بگرديد ورژن 3 اون رو پيدا كنيد
همين reg.exe v2 رو آپلود كردم دانلود كنيد ببينيد چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه راهي پيشناهاد مي كنم ولي نخندين:
اگه شما بتونيد برق كيس رو از همه دستگاهها جدا كني و كابل برقش هم در بياري ديگه احتياجي به در آوردن باطري نداري فقط همه اونا رو جدا كن و بعد ميتوني با يه تيكه سيم كوچيك شاخك هاي داخل سوكت كابل رو به هم متصل كني كه برق ذخيره شده توي پاور خالي بشه.(هر كي داخل پاور رو ديده باشه ميدونه كه توش برق به وسيله خازن ذخيره ميشه پس با اين كار خازن ها خالي ميشن و به قول معروف تعادل برق ذخيره شده توي سيستم به هم ميخوره و باعث ضعيف شدن باطري ميشه)بعد سعي كن 3-4 بار با زدن كليد روشن كامپوتر باطري رو ضعيفتر كني. با اين كارا ميتوني آخرش باطري رو خالي كني كه باعث ميشه پسورد بايوس پاك بشه.
موفق باشي
آقايون مقاله هك كردن پسورد بايوس هست:
ضمنا حرفهاي ساسر عزيز كاملا درسته
شاه كليد هاي ايشون رو هم تست كنيد
--------------------------------------------------------------------------------------------نوشته شده توسط SOBHANI_NJ
[color=red[size=18]]آقا بالاخره مي گيد چرا ستاپ مادر برد من با يك عدد 1 باز مي شود در صورتي كه يك رمز 7 رقمي دارد. من كه از حرفهاي شما چيزي كشف نكردم
يه سري به اين لينك بزن و كليدها رو امتحان كن
احتمالا يكيش كار ميكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)