سلام
اینکه میگن حجم ترافیکیش 2 گیگه یعنی چه ؟
یعنی فقط میتونه 2 گیگ دانلود کنه ؟
سلام
اینکه میگن حجم ترافیکیش 2 گیگه یعنی چه ؟
یعنی فقط میتونه 2 گیگ دانلود کنه ؟
آره فقط 2 گیگ
که البته در ماه زیاده ! یعنی 70 مگ در روز که برای کاربر خانگی کافیه
128 kb بدون محدوديت متوسط چند در مي ياد ماهانه هزينه تلفن نداره adsl نه؟ فقط آبونمان مخابرات هستش ؟
با هزينه نصب اوليه؟
با اين محدوديت 2 گيگ چقدر ميشه؟
سلام
یعنی شما تا 2 گیگا بایت میتونید اطلاعات از اینترنت دریافت کنید و دانلود هم قسمتی از دریافت اطلاعات هست
شما وقتی به 1 سایت میرید یا به رادیو از طریق اینترنت گوش میدید یا دارید چت میکنید هم در حال لود کردن
و دریافت اطلاعات هستیدو وقتی اون محدودیت که اینجا 2 گیگ رو مثال زدید تموم بشه
باید دوباره شارز کنید که فک میکنم هر گیگ ترافیک دورو بر 3 الی 4 هزار تومن بشه![]()
این چرا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بید
آوردم این بخش
تاپیک ADSL داریم به خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون nestor جان به خاطر راهنماییتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL
256
ماهی 10000 تومان !!
مودم 45000 تومان
تبلیغش هم در حاشیه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
البته ازش نگرفتم ها. باید سنت ها رو حفظ کرد. حیف نیست دایل آپ رو ول کنی بری ADSL بگیری.
سرعتش که افتضاحه، تلفن هم که اشغال میشه، داونلود هم که نمیشه کرد، آپلود رو هم که حرفش رو نزن، ویس چت و وب کم رو هم که بی خیال شو، وسط چت درپیتی هم که دی سی می شی. دایل آپ رو عشق است.
ضمناً من منتظرم (ADSL 2+) ماهی هزار تومن بشه با مودم ده هزار تومنی تا بگیرم. احتمالاً 7-8 سال باید صبر کنم.
Last edited by mir@; 03-01-2007 at 14:40.
عزيزم شک نکن ماهی 10000 تومان محدوديت داره اونم چه محدوديته
که نميتونی دانلود کنی نه آپلود
نه بابا عليرضا جون من دوستم با 128 روزی نيست که 700 مگ يا بيشتر فيلم يا نرم افزار از تورنتنوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نکنه شب ميزاره دانلود شه ساعت 12 صبح که بيدار ميشه دانلود شده
يه جا رو ميشناسم 256 ماهيانه ميده 9800 محدوديت 2gb براي روز داره ولي استفاده ي شبانش نامحدود!كيفيتش هم توپه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)