سلام دوست من
جدی میگی ؟ Final Cut Pro برای ویندوز؟؟ من همین دو ماه پیش هر چی دنبال نسخه ویندوز گشتم چیزی پیدا نکردم ولی حدود 50 گیگابایت پروژه هاش رو پیدا کردم
اگر لینکی پیدا کردی حتما بزار تا ما هم استفاده کنیم عزیز
ممنون و موفق باشید
یا حق
سلام دوست من
جدی میگی ؟ Final Cut Pro برای ویندوز؟؟ من همین دو ماه پیش هر چی دنبال نسخه ویندوز گشتم چیزی پیدا نکردم ولی حدود 50 گیگابایت پروژه هاش رو پیدا کردم
اگر لینکی پیدا کردی حتما بزار تا ما هم استفاده کنیم عزیز
ممنون و موفق باشید
یا حق
من شنیدم avid express از avid liqition بهتره
کسی می تونه فرقشون رو بگه؟
سلام . نسخه هفت این برنامه بدون باکس کار میکنه یا نه ؟؟؟
در ضمن از این قویتر هم هستش یا نه ؟
سلام
آرش جان دستت درد نکنه .
نرم افزار liqition رو پیدا کردم ولی میگن دو تا cd هستش که اون cdکه من پیدا کردم 1cdهستش و پال هم نیست .
آیا این با نرم افزاری که گفتن فرق داره؟
در ضمن فضاش مشکیه.
Last edited by peyman1; 03-08-2007 at 13:34.
سلام به همه
من يه كاربر جديديم بنابر اين اگه سوالاتم پيش پا افتاده است ببخشيد
من اصلا با primier آشنايي ندارم ولي با video studio مدت زيادي كار كردم
آيا مي تونم بدون يادگرفتن primier نرم افزار avid را ياد بگيرم؟
آيا avid فقط فرمت هاي خاصي را به عنوان ورودي مي گيره؟
ممنونم
salam chi kasi mitavanad narm afzar avid dar enja begozarad?
salam mikhastam begam ki dar sait [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mitavanid avid free dv ra danlowd konid majani ast vali man khudam dunbal avid luqid megardam aga kasi dara lotfaa baray danlowd enja begazarad
ba sepas
سلام جمیعاً
با عرض شرمندگی از همهء دوستان
یه مدت نتونستم بیام.
هر چیز به جای خویش نیکوست ...من تازه شروع به یادگیری افتر افکت و مایا کردم به نظرت این نرم افزار ی که گفتی چقدر قدرت داره نیازمو بر طرف میکنه.
ولی من می گم عالیه.
همه چی قبول می کنه ... می تونم بگم بیشتر و بهتر از بقیه.از کجا گیرش بیارم آیا فرمت ورودیش مثل پریمیر وادیوس.
چرا ناراحت بشم؟امیدوارم ناراحت نشی رفیق :راستی گفته بودی میکس برای صدا هستش من از چند نفر پرسیدم گفتن نه در موردش توضیح بده
توی زبان لاتین، واسه این کارها اسم خاصی در نظر نگرفتن. به ویرایش صدا می گن Mix و به ویرایش تصویر می گن Edit.
حالا این که ما به ویرایش تصویر می گیم مونتاژ واسه اینه که سبک فیلم سازی ایران، برگرفته از سبک فرانسویه. به خاطر همین، خیلی از اصطلاحاتی که به کار می بریم، از زبان فرانسوی گرفته شده.
(من ادعا نمی کنم که چیزی بلدم و کاره ای هستم ولی) اونایی که ازشون در مورد این کلمات سوال کردی، تا حالا کار رسمی واسه صدا و سیما انجام دادن؟
کارت NX یکی از بهترین کارت ها هست، ولی جدید نیست.می خوام بدونم با کارت NX که جدیدترین کارت هست جواب می ده یا باید حتما کارت خود avid باشه؟
قبلاً عرض کردم که لیکوئید فقط پانل خودش رو می شناسه؛ که اون هم اکسترناله. یعنی با USB به کسی وصل می شه.
پانل لیکوئید (همون باکسش) فقط واسه ورود و خروج تصویره. می تونی با ilink هم ورود و خروج تصویر رو انجام بدی.سلام . نسخه هفت این برنامه بدون باکس کار میکنه یا نه ؟؟؟
در ضمن از این قویتر هم هستش یا نه ؟
منظورت از قوی تر چیه؟
سیما جان
عضویتت رو تبریک می گم ... ان شاءالله از حضورت استفاده کنیم (اما به صورت فارسی).
لیکوئید که توی بازار فراوونه. فکر نکنم به دردسر دانلودش بیارزه.
التماس دعا
یا علی
با سلام به همه دوستان
animeditor جان از جوابت متشکرم .
خوب قست جسارت نداشتیم ما شما رو به استادی قبول داریم.
این لیکوئیدی که من گیر آوردم دو سیدی بوده که متاسفانه اونی که فرمت pal قبول میکرده گم شد حالا فرقشون چی بود (البته منظورم فرمتش نیست منظورم امکانات این دو سی دی با هم هستش) رو نمیدونم .
اونی که ماداریم محیطش مشکیه.نظر شما چیه؟
امیدوارم آموزشها هم با حضور مجددتون شروع بشه.منتظریم...
در ضمن بدون اغراق نبودت حس میشد و نگرانم کرده بود امید وارم همیشه دوستانم (بچه های p30world) سالم وسلامت وسر بلند باشن.![]()
مزيت هاي avid به پزيمير و ساير برنامه هاي مشابه تو چيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)