از همكاريه كليه دوستان متشكرم خوب حالا نظرتون در مورد n73 me چيه؟ ارزش صبر كردن رو داره و اينكه مشكلات n73 معمولي در اين ورژن حل شده يا به لطف خودش باقيه؟!!!!!
از همكاريه كليه دوستان متشكرم خوب حالا نظرتون در مورد n73 me چيه؟ ارزش صبر كردن رو داره و اينكه مشكلات n73 معمولي در اين ورژن حل شده يا به لطف خودش باقيه؟!!!!!
دوست عزیز معلوم نیست که بیاد این N73 Me .
همین الان هم N73 معمولی کمیاب شده.
اگر هم بیاد بین 50 تا 100 هزار تومان اختلاف قیمت با مدل معمولی داره .
N73 Me هم مشکلات خودش رو داره
اصلا هیچ گوشی پیدا نمیشه که یک مشکل نداشته باشه.این سیاست شرکت های تولید کننده است.
باريكلا هر راست جواب نداره هميه ها! هيچ چيزي هيچ وقت كامل نيستش!!!!دوست عزیز معلوم نیست که بیاد این N73 Me .
همین الان هم N73 معمولی کمیاب شده.
اگر هم بیاد بین 50 تا 100 هزار تومان اختلاف قیمت با مدل معمولی داره .
N73 Me هم مشکلات خودش رو داره
اصلا هیچ گوشی پیدا نمیشه که یک مشکل نداشته باشه.این سیاست شرکت های تولید کننده است.
اگر هم گوشي بخواد سازنده هاش نمي زارن!!
به نظر من پول ME دادن بي خوديه!!!![]()
پس سره همينه كم ياب شده گرون شده من امروز قيمت كردم 545 تا 520 كم ترينش بود!![]()
خدا كنه گرون بمونه خز نشه!!!
انشاالله!![]()
Last edited by پوول; 06-01-2007 at 18:42.
سلام
به نظر من تو ایران گارانتی یعنی کشک و بس
چون فقط نرم افزاری گارانتی میکنند و در مواقعی که هزینه زیادی داشته باشه یک عیب روی گوشی میزارند و هزینشو میگیرند برو همون بدون گارانتی بخر حالشو ببر من تا حالا بیش از 500 مدل گوشی خریدم همش هم بدون گارانتی 5 تاشم تا حالا خراب نشده
500 گوشی عوض کردی ؟![]()
![]()
![]()
![]()
نوح که 1000 سال عمر کرد هم فکر نمیکنم اینقده گوشی عوض کرده باشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله گرون شده... بالای 500 تومان معامله میشه...
به نظر من هم یه N73 معمولی بخر و براش یه Headset 3250 اصل هم بخر هم چنین فریم ورش رو هم Update کن که تا حد زیادی مشکلاتش حل می شه
راستی تو علاالدین Headset اصل 3250 گیر میاد ؟؟![]()
![]()
سلام
نه بابا من فروشنده هستم وزیاد با گوشی کار میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)