بابا از این ان 92 خبری نشد؟
بابا از این ان 92 خبری نشد؟
اخه این گوشی که به درد ایران نمیخوره
در ضمن این همه NSeries رفتی اینو چسبیدی ؟
البته هر کی نظری داره ولی من اصلا" خوشم نمیاد ازش
ممنون از جوابت![]()
اونایی که N73 دارن بگن تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟یه موقع سرم کلاه نره![]()
تو جعبه N73 بايد هدست .. كابل اتصال به كامپيوتر .. سي دي .. پارچه پاك كننده لنز .. بند دست .. تبديل شارژر قديمي به جديد باشه
سخت در اشتباهی.
من یه گوشی 6270 با گارانتی ایراتل (توپترین گارانتی) گرفتم. گوشی آخره توپ و بعد از 1 سال هنوز به یه مشکل کوچک هم برنخوردم.
ولی چند وقت پیش برای یکی از دوستان از نیاتل یه گوشی 6270 گرفتم که از همان روز اول دارای مشکل بود. از جمله سوختن 3 تا از پیکسلهای صفحه ، خالی شدن سریع باطری ، هنگی ، ... باز هم بگم . البته که این اتفاقات فعلا توی 1 ماه اول افتاده.
پس یادتان باشد که گارانتی اصلی مهمترین مزیتش اینه که وقتی شرکت اون گوشیو وارد کرده نسبت به سالم بودن مطمئن بوده. یعنی اینکه از جای معتبری وارد شده و نه مانند گارانتیهای دیگر به صورت قاچاقی وارد شده باشد.
یه مثال .اضح هم زدم که کامل با قضیه آشنا شی. و بهت قول میدم که با یه پرس و جوی کوچیک از چند نفر که گوشی با گارانتی اصلی خریدن و تجربه ی بدون گارانتی هم دارند 100% به همین نتیجه ی من میرسی.
تازه یه نکته ی مهم که یهو یادم افتاد. (و پست را ویرایش کردم) شما اگر دقت کنی مغازه هایی که گارنتی متفرقه میفروشند یه اعلامیه زدند که مشکلات رجیستربه ما ربطی نداره. خب این یعنی چی یعنی اینکه یارو رفت مثلا 200 هزار تومان داد گوشی خرید بعد دید با شبکه ایران منطبق نیست باید گوشیش را بندازه دور ویکی دیگه بخره؟!؟!؟!؟
ولی گارانتی اصلی این موضوع را تضمین میکنند که گوشی در مورد رجیستر هیچ مشکلی ندرد.
Last edited by mostafaeshghi; 03-01-2007 at 02:52.
شما فکر نمیکنی در حال حاضر در مورده وارد کردن گوشی در زمینه ی رجیستر به مشکل بر بخوری؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن پاسخ حرفهای شما توی پست قبلی هست. لطفا مطالعه کنید.
آقا یه خبر خوشحال کننده دیگر.
شرکت ایراتل را هم به لیست بالا اضافه کنید. یعنی شد 3تا شرکت که گارانتی اصلی گوشیهای نوکیا هستند.
اتصالات - خدمات طلایی نوکیا (نیا) - ایراتل
من زنگ زدم به ایراتل و گفتم که گوشیهای نوکیا را دیگر گرانتی نمیکیند. گفت چرا. گفتم من رفتم علاءالددن ولی هیچکس نداشت و همه میگفتند که ایراتل دیگه جمع شده. یارو گفت نه دروغه محضه. ما شیوه ی کاریمون عوض شده و دیگر گوشی به مغازه های پاساژ علاءالدین نمیدهیم و خودمون نمایندگی های مستقل داریم و هم اکنون هم داریم تمام گوشیهای جدید نوکیا را گارانتی میکنیم.
شماره خود شرکت 88555554
شماره ی مسئول فروش (برای قیمت گرفتن و چه گوشی گارانتی میکنه و ...) 885553
یکی از نمایندگیها (نمایندگی شماره 9) خ نواب بین خ آزادی و میدن جمهوری جنب بانک رفاه نمیاندگی شماره 9 ایراتل.
و اینو اضافه کنم که من یچ زد و بندی با یا شرکته ندارم و هیچ پولی ازشون نمیگیرم وفقط وفقط برای شما اینها را میوسم چون واقعا دوست ندارم سرتون کلاه بره.
ممنون از جوابت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)