تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: گوشي با حداكثر قيمت 500 تومن

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

N91 که افتضاحه ! گوشیی که 4 گیگ حافظه داره و مثلا واسه موزیکه ولی کیفیت اسپیکرش افتضاح و هندز فریشم متوسط ! دوربینشم متوسطه ! یه K750 که 210 تومنه بخری از N91 بهتره !
    w900 گوشیه خیلی خوبیه اما به این دلیل که تولید نمیشه خیلی گرونه و نمیارزه !
    با نظر Kolang مواقفم در حال حاضر بهترین گوشی هایی که میتونی بخری ( یا شاید حتی بهترین گوشی های موجود در بازار K800 و N73 باشن !
    اگه واست کیفیت ال سی دی و کیفیت عکسبرداری و ظاهر زیبا و ساپورت رم و سرعت گوشی مهمه K800 بخر
    اگه واست بزرگی ال سی دی و کیفیت فیلم و بلندی صدا و برنامه خوری(سیمبیان) مهمه N73 بگیر ...
    قیمتشونم : K800 حدود 395 تومن و N73 حدود 480 تومن
    ایراد

1کیفیت هدفونش عالیه .تنها رقیبش و950 سونی هست تو کیفیت هندز فری

ولی در کل بجز کیفیت هدفون هیچی نداره !!!!!!!!بقول دوستمون ک750 بهتره (تستی که خودم کردم و به این تنیجه رسیدم)

نظر من ک800 با 2گیگ مموری و هندزفری سری دبلیو که کلا میشه 480 تومن بهتره
    تا ن73 بدون مموری با هندزفری معمولی!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ببین شما حتما اصرار داری که گوشی بگیری؟! منظورم اینه که به پاکت پی سی هم فکر کن.
    البته بستگی داره تا چه حد دوربین برات مهم باشه. چون اکثرا دوربینشون قوی نیست.
    من خودم خیلی آمار دقیقی درمورد ppc ها ندارم و باید از بقیه بچه های فروم که واردترن
    اما تا جایی که من میدونم بهترین گزینه با 500 تومن Qtek s200
    صفحش تاچ اسکرین و دوربینش 2 مگا ست مثه دوربین n70 و 3250
    ویندوز موبایل خودش یه دنیای دیگست ! قابل مقایسه با سیمبین نیست

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

n73 بهترین هستش . مطمئن باش تنها عیبش نداشتن اینفرارد هست (اگه گرفتی موزیک ادیشن بگیر )
    عزیز دل برادر کی گفته اینفرارد نداره؟
    داره خوبشم داره

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

metal جان من فكر ميكنم كه نداشتن سيمبيان خيلي عيب بزرگتري نسبت به هدفون معمولي هست كه اينم بگم من كه خودم اصلا از هدفون استفاده نميكنم ----البته شما صفحه اي سي دي بزرگ و با كيفيت و فيلمبرداري رو هم در نظر بگير و بعد پيشنهاد K800 رو بده -----گوشي چيني هم هيچ وقت به ديگران پيشنهاد نده

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

عزیزم

شما معایب سیمبیان رو نگاه کن

در ثانی عزیزم لطفا ال سی ک800 رو با ن73 مقایسه کن !!!!!!!!(خودت ) بد نظر بده
    من تا گوشی رو نبینم و با هاش کار نکنم به خودم جرعت نظر دهی نمی دم

در مورد گوشی چینی هم میگم باریکلا !!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

metal جان من فكر ميكنم كه نداشتن سيمبيان خيلي عيب بزرگتري نسبت به هدفون معمولي هست كه اينم بگم من كه خودم اصلا از هدفون استفاده نميكنم ----البته شما صفحه اي سي دي بزرگ و با كيفيت و فيلمبرداري رو هم در نظر بگير و بعد پيشنهاد K800 رو بده -----گوشي چيني هم هيچ وقت به ديگران پيشنهاد نده
    چینی بودن یه گوشی ( یا هر وسیله ی دیگه ) دلیل بد بودن اون نیست ... و همینطور فندلاندی بودن یه جنس دلیل خوب بودن اون ... البته افراد ساده لوح اینجوری میتونن مقایسه کنن...
    در ثانی اگرم بخوایم بر اساس اسم کشور نظر بدیم همون فندلاند در زمینه ساخت قطعات الکترونیکی از چین خیلی عقبتره !!!
    و اما در مورد سونی اریکسون ! کاملا واضحه که انتخاب چین به عنوان کشور سازنده ی گوشی فقط و فقط به خاطر ارزون بودن کارگر تو این کشوره و این باعث نمیشه کیفیت گوشیهای سونی که تحت برند سونی و اریکسون که هر کدوم واسه خودشون غولی هستن پایین بیاد .... !
    همونطورم که میدونین الان خیلی شرکتا دارن کارخونه هاشونو به کشورایه ارزونتر انتقال میدن من جمله : فولوکس ... جنرال موتورز و... ... ( که اکثرا دارن تو کشورایه اروپای شرقی یا آسیایی ) کارخونه میزنن
    و حتی خود نوکیا هم داره این کارو میکنه !
    بهتره امکانات و خصوصیات گوشی رو با هم مقایسه کنیم تا کشور سازنده !
    K800 و N73 هر دو گوشیهای خوبین و هر کدوم برتریهایی دارن ... که افراد با توجه به نیازشون میتونن یکی رو انتخاب کنن ...
    اگه من باشم ! بین این دوتا N73 رو انتخاب میکنم ... چون بلندی صدای اسپیکر و ال سی دیش بزرگترش واسم مهمه ...
    یکی ممکنه ساپورت رم و سرعت و زیبایی گوشی و عکسبرداری واسش مهمتر باشه K800 رو انتخاب کنه
    والسلام ....

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نا بخشوده جان

حرفت کاملا منطقی و درستی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

دوستان سلام.باید عرض کنم که بحثتون داره می ره تو جاده خاکی
    اول از همه اینکه هیچ برندی موبایل بدون نقص نزده و نمی زنه.اما از حق که نگذریم نوکیا و سونی اریکسون در امر موبایل پیشکسوت هستن.(البته درسته که خود سونی اریکسون تازه تاسیس شده ولی یادمون نره که شرکت سونی روی شرکت اریکسون سرمایه گذاری کرد که از بزرگترین شرکت ها تو امور گوشی همراه و شبکه بوده و هست).در مورد چینی بودن یا نبودن یک جنس این بحثی که هرچند وقت میاد و میره.متأسفانه نمی دونم دیگه چه جوری باید از این بحث نتیجه گرفت که همه توجیه بشن!!
    آقا جان به پیر به پیغمبر جنس های چینی هیچ مشکلی ندارند.همه تولیدات کشور چین تحت لیسانس و مجوز رسمی شرکت مادر هستن و کشور چین از خودش هیچی نمیزنه.البته محصولات گریدها و قیمت های متفاوتی دارن ولی در حالت عادی هیچ مشکلی ندارند.چون تو کشورهای چین و تایلند و مالزی و ... (همونطور که دوستمون گفت)کارگر ارزونه همه شرکت ها کارخونه شون رو اونجا تاسیس می کنن.شما اگه بتونین یه کفش آدیداس پیدا کنین که روش نوشته باشه made in USA من اسمم رو عوض میکنم.اگر هم بر فرض محال وجود داشته باشه قیمتش غیرقابل تصوره.

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولي در كل من n73 رو به خاطر سيمباين بودن و بزرگي ال سي دي و همچنين صداي بلند و فيلمبرداري خيلي خيلي بهتر از k800 و عكس برداري مثل k800 ميپسندم . در ضمن n73 music edition هم خيلي خيلي زيبا هست .
    راستي محكم بودن گوشي هاي نوكيا رو هم در نظر بگيريد

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

همه طرفداران گوشی های سونی اریکسون که بر این باورند که جنس چینی هیچ فرقی با جنس ژاپنی و کره ای و فنلاندی نداره، اول از همه لطف کنن یه بار امتحان کنن و مثلاً یه گوشی فنلاندی و چینی (هر جفتش هم نوکیا) رو با هم دست بگیرن تا متوجه بشن که جنس چینی چه فرقی داره.
    هزار بار گفتم تا امتحان نکردین حرف نزنین. کیه که گوش بده. چشما رو بستین و فقط یه مارک سونی اریکسون می بینین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •