تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مهندسی مکانیک!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض با سلام به حامد عزیز

با سلام و خسته نباشيد همانطور که مي دانيد(البته جسارتا) نرم افزارهاي ارائه شده در اينترنت يا نسخه آزمايشي دارند يا دموي آنها در اينترنت هست که مشکل من حالت دمو يا نمايشي از کارکرد نرم افزاره.
    نرم افزاري که من مي خوام دانلودش کنم نرم افزار تخصصيه و نسخه تريال نداره.من کلي گشتم اما فولشو تو اينترنت پيدا نکردم البته بعضي سايت ها ادعا کردن که فولشو دارند اما چون عضويت تو سايت پوليه و اعتباريه!؟؟؟؟
    اولا ميخواستم ازتون کمک بخوام براي دانلود نرم افزار
    ثانيا آيا اين سايتها قابل اعتماد هستند يا نه مثلا سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدرس سايتي که مي خوام نرم افزار مربوطه رو دانلود کنم (يه پکيجه) اينه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر
    ثانيا آيا اين سايتها قابل اعتماد هستند يا نه مثلا سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال دیگه اینکه:::
    شرکت هایی مثل علا الدین که انواع نرم افزارهای روز رو کرک شده دارند؟؟؟؟؟کلکشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من تو خود سايت برنامه يه دموي 19 مگابايتي دارم دانلود ميکنم تا ببينم چيه
    در مورد سايت علاالدين هم متاسفانه اطلاعاتي ندارم
    من در خدمتم خودمم دنبالشم به محض پيدا کردن همينجا اعلام ميکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_hma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    شمیرانات

پيش فرض

آقا سلام اگه میشه درباره ی مکانیزم خشاب ها برام مطلب بذارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کدوم قسمتشو میخوای؟
    1. شلیک: در این عمل با کشیدن ماشه توسط یک مکانیزم (مکانیکی) که در اسلحه های مختلف متفاوت هست یک سوزن ضربه ای به ته گلوله میزنه و یه جرقه کوچیک ایجاد میکنه و با انفجار باروت درون خشاب گلوله که در نوک خشاب هست از تنها مسیر ممکن (جلو) شلیک میشه
    2. تعویض خشاب : در اسلحه های غیر اتو ماتیک مانند تفنگهای قدیمی تر با عقب کشیدن (معکوس) گلنگدن خشاب خالی از اسلحه به بیرون پرتاب میشه ولی در اسلحه های اتوماتیک از فشار گاز داغ حاصل از انفجار باروت برای خارج کردن و مسلح کرد ن دوباره اسلحه استفاده میشه
    امیدوارم بدردت بخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض کلاچ گریز از مرکز

سلام دوستان دیدم جای مهندسی مکانیک تو تاپیک روباتیک خالیه
    من تازه فارغ التحصیل شدم اگه کمکی از دستم بر بیاد تو این زمینه در خدمتیم
    موفق باشید . . .
    من در این مورد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    این کلاچها معمولا از یک استوانه در خارج و چند کلاچ درگیر شونده در داخل که مجهز به فنر هستند تشکیل میشوند
    و با توجه به موارد مصرف دستگاه با هم درگیر شده و انتقال قدرت میکنند.
    به عنوان مثال میدونیم که به علت دوران نیرویی در راستای شعاع به عنصر دوران کننده وارد می شه که با سرعت زاویه ای نسبت مستقیم داره یعنی هر چه سرعت بیشتر بشه نیروی وارده هم بیشتر میشه
    از همین خاصیت در این مکانیزم استفاده میشه و تا وقتی که سرعت به حد مجاز نرسیده نیروی کافی هم وجود نداره که فنر رو به اندازه کافی باز کنه تا کلاچ و استوانه خارجی درگیر بشن در حالتی که با افزایش سرعت این نیرو تامین شده و انتقال قدرت صورت مگیره از این نوع کلاچها در موتورهای سه فاز الکتریکی استفاده میشه البته در محل اتصال به قسمت مکانیکی که موتور نیروی حرکتشو تامین میکنه تادر ابتدای حرکت که سرعت پایینه به موتور فشار نیاد و بعد از دور گرفتن موتور اتصال برقرار بشه
    امیدوارم بدردت بخوره

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •