با سلام ..
نه اقامهدي, منظورم حالت كلي بود و توضيحات رو هم در حالت كلي نوشتم و منظور من شخص خاصي نبود :|
با سلام ..
نه اقامهدي, منظورم حالت كلي بود و توضيحات رو هم در حالت كلي نوشتم و منظور من شخص خاصي نبود :|
آقا مهدي امروز ما رو خيلي شكسته بندي كردي عزيز. كاش قابل باشيم :oops: :oops: :oops:نوشته شده توسط mehdi_best
اما در خصوص سرعت حالا كه شما گفتي بذار به قول اين دوستمون ما هم يه كم شفاف سازي كنيم![]()
همونطور كه همه دوستان ميدونند كانكشن هاي متفاوتي وجود داره و بطبع هر كدوم سرعت خود رو دارا هستند. كه از dialup شروع ميشه كه همون 28 و يا 56 هست تا ADSLl و DSL كه متغير هستند بين 64 تا 128 كه بايد بگم بيشتر به شركت مورد نظر هر كانكشن بستگي داره كه با چه كيفيتي در اختيار مشتري قرار بده و بعد از اين كانكشنها :
T1
T3
OC3
OC12
OC48
OC192
که T1 و T3 از ۱مگابايت شروع و حدودأ به ۶ مگابايت ختم می شوند. البته باز تکرار می کنم که اين اعداد تقريبی است و من تا چند وقت پيش کانکشن DSL داشتم که سرعتش T1 بود و متعلق به همين شرکت ياهوی معروف بود. کانکشن های OC هم معمولا برای کار استفاده ميشه مثل همين کمپانی های بزرگ چون ياهو و گوگل که مشخص هست از آخرين شماره اون استفاده می کنند.
البته اين مشخصات کامل و دقيق نيست فقط خواستم دوستانی که در ايران هستند يک سری اطلاعات کلی داشته باشند. راستش خود من هم چيزی در مورد کانکشن های مختلف تا وقتی ايران بودم نميدونستم و به همين خاطر اين توضيح کوچيک رو اينجا دادم. اميدوارم مفيد بوده باشه. راستی تا يادم نرفته بگم من در حال حاضر از Cable استفاده می کنم و سرعت دانلود من ۸ مگابايت بر ثانيه و آپلودم ۵۱۲ کيلوبايت بر ثانيه است. واقعا که کار با اين کانکشن لذت بخش است و جهت اطلاع بعضی از عزيزان اين کانکشن يه انشعاب از کابل تلويزيون هست...
با سلام ..
ممنون Roozedidar, استفاده كرديم .. در مورد خطوط T1 و T3 بايد بگم اينجا كاربر ها كه هيچي ISP ها و سازمان هاي دولتي براي حداقل 200 تا 300 كاربر انلاين از اين خطوط استتفاده ميكنن ..تازه نه از T3 بلكه از T1 ... از T3 به عنوان شاهراه اصلي در شبكه ها شركت ها و دانشگا ها با ترافيك شبكه اي زياد استفاده ميشه تا كيفيت زياد بهبود پيدا نكنه و مشكل طبقاتي پيش نياد :mrgreen:
نكته :
در T1 ديتا ها با سرعت 1.5 ميليون بيت در ثانيه منتقل ميشن
در T3 ديتا ها با سرعت 45 ميليون بيت بر ثانيه انتقال پيدا ميكنن و پهناي باند T3 برابر با 672 عدد خط ديال اپ (خط تلفن ) هست .
با اين سايت سرعت واقعي خودتونو امتحان كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي Bandwidth Speed Test كليك كنيد
ببينم چيكار ميكنيد![]()
سلام عزيزنوشته شده توسط behzad7011
چه جالب. اتفاقا اين سايت يكي از بهترين دوستان من به اسم راجر هست و از اون خداهاي كامپيوتر هست از هر نظر. اتفاقا شما ميتونيد عكس اون رو در صفحه تست همين سايت ببينيد. يعني اين صفحه :ميشه گفت از بهترين تست هاي سرعت هست در دنيا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت اساتيد من 1 مشكل با اكانتم دارم لطفا كمكم كنيد
راستش شركت پدرم 1اكانت به ما داده وقتي كانكت مشم و 1 ادرس توي IE وارد مكنم ارور مده
ومگه نمي تونه سرور رو پيدا كنه يا dns ارور
لطفا help me :cry: :cry: :cry:
عزيز اگر شما با هر اكانت ديگري كانكت ميكنيد و مشكلي نداريد و فقط اين اكانت مشكل داره مشخص هست كه isp اين اكانت زيادي از حد ----- شده و شما نميتوني ازش استفاده كني. البته ميتوني از يه ------ يا از يه فيلترشكن براي اطمينان بيشتر استفاده كني. براي پيدا كردن آنتي ----- هم به لينك زير سر بزن لطفا...نوشته شده توسط vampire_vn
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)