همش همین پیغام رو نشون میده و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
همش همین پیغام رو نشون میده و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
دوست عزیز به هر دلیلی برنامه نمی تونه با Temp دسترسی پیدا کنه شاید درایود ویندوزت پر باشه یا هر ایراد دیگه توی این همه افرادی که دانلود کردن کسی به این مشکل ت بحال بر نخورده بود
شاید هم اون پوشه از نظر نوشتن محافظت می شه اگه به هر دلیل نتونستی مشکلتو حل کنی از طریق ایمیل یا پیغام شخصی ارتباط برقرار کن تا مشکلتو حل کنم
Last edited by Mohsen6558; 19-05-2007 at 17:21.
بازم نشد
اون صفحه داس که میگی بالا نیومد
دستی بالا اوردمش و خودم کپی کردم داخلش
اینتر رو که زدم یه خطا داد که نمیشه
به نظرت از فایر وال نیست ؟
این هم از خطا
![]()
خیلی عجیبه!!!
راه حلی به نظرت میرسه ؟
فکر کنم به خاطر فایر وال هست که نمیشه اون رو از کار انداخت
شاید به خاطر اون باشه
اما چیزی به ذهنم نمی رسه
محسن جان منو اينو اجرا كردم اينتر هم زدم پسورد به mohsen... تبديل شده حالا چيكار بايد بكنم؟!!!!! اداره ما هر كسي يوزر داره كه يوزرها پرميژن دادن محدود كردن حتي رو ساعت تو system try ميزني باز نميشه ميگه بايد ادمين باشي و برنامه نميشه نصب كرد بعد بچه هاي ICT با پسورد ادمين وارد ميشن يا يوزر خودشون كه بازه كه ميشه منو ادمين كامپيوتر خودم كنه كه من الان يوزم ادد شده بازه حالا اينو اجرا كنم پسورد يوزر ادمين رو عوض ميكنه؟!!! بعدش چيكار بايد بكنم از يوزر خودم لاگ آف كنم با ادمين وارد بشم ؟!!!
دوست عزیز اول اینکه سیستم عامل شما چیه ؟
دوم این برنامه از هر کجا که اجرا بشه Administrator سیستم رو پسوردش عوض می کنه همین .
می تونین در صفحه ی Login دکمه های Alt + Ctrl + Del رو بزنی بعد در قسمت UserName بنویسی Administrator و در پسورد هم بنویس mohsen6558 تموم
سيستم عامل xp هستش فهميدم چي شد بزار تست كنم دستت درد نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)