من طرفدار سبک های شبیه سازی هستم
بازی که شما فرمودید یک بازی کامله از نظر بنده
فکر نمیکنم حالا حلاها بتونن همچین چیزی رو پیاده کنن!
احتمالا بازیش 7-8 تا دی وی دی میشه!!
و نیاز به 5-6 سال زحمت و کار داره
به هرحال ممنون از نظرتون
من احساس میکنم به زودی بازی به جایی میرسه که خودتون "بخواید" یک کاری بکنید بازی انجام بده...
یعنی پیشرفته تر بازی Scriblenauts که برای دی اس اومد حالا فکر کنید چند سال بعد یک بازی با تکنولوِزی خفن برای سخت افزار کنسول های نسل بعد بیاد.
مثلا شما جدای از بازی کردن مثل وی یا نتال تصمیم میگیرید شمشیرتون تغییر شکل بده یا اتشی بشه یا هر شکلی که میخواید باهاش بسازید یا مثلا به شکل ققنوس دربیاد(یا هر حیوانی که میخواید)و بازی انجام بده.(که چندان دور از انتظار نیست)
بازی ها دیگه جذابیت قدیم رو ندارن با اینکه پیشرفت های زیادی در گرافیک و غیره کردن
منم موافقم ...بازی ها دیگه جذابیت قدیم رو ندارن با اینکه پیشرفت های زیادی در گرافیک و غیره کردن
بازی های جدید داستان ضعیفی دارن و همین باعث میشه زیاد آدمو به خودش جذب نکنه ... الان بیشتر به گرافیک بازی و طبیعی بودنش اهمیت میدن تا داستان بازی.
الان یه دو سالی میشه که همه بازی ها دارن درجا میزنن !
به نظرم اگه sam fisher اجازه بدن ما اینجا راجع به اینکه بازی مورد علاقه ما- که در حال حاضر توی بازار هست- در آینده نیاز به چه تغییراتی داشته باشه بحث کنیم هم خوبه
مثلا فلان بازی کدوم ویژگی یا داستان رو داشته باشه توی سری بعد خوب میشه....دوستان نظرتون چیه؟...موافقین؟
منم موافقم ...
بازی های جدید داستان ضعیفی دارن و همین باعث میشه زیاد آدمو به خودش جذب نکنه ... الان بیشتر به گرافیک بازی و طبیعی بودنش اهمیت میدن تا داستان بازی.
مثلا کدوم بازیها در قدیم داستانشون بهتر بوده نسبت به بازی های الان ؟
علتش میدونین چیه که این فکرو میکنین چون که قبلا سن وسال باعث میشد دیدت نسبت به بازی جور دیگه باشه
در صورتی که یه نگاه گذرا به بازی ها کنی بازی ها بهتر شدن
یه نمونه از بازی هایی که قبلا خوب کار کرد مافیا بود البته اونقدرم قدیمی نیست
اما همون مافیا نمونه جدیدترش میاد که اینجور که گفتن خیلی بهتر از قبل هستش هم داستان هم گرافیک هم گیم پلی
ولی در مورد حرفت کلی قبول دارم میتونه داستانا بهتر از این باشه
برای مثال ac2 بازیه بزرگیه
اما دیگه بعضی جاها از مسیر اصلی بازی دور میشه چون داستان نداشتن کشش بدن
رفتن به بیراهه مثله یه سری مراحل فرعیش
همونطور هم الان بازی هایی مثه اسپلینتر سل 3_4_5 واقعا بازیهای بزرگی هستن
از نظر داستان
الن ویک . کال آف 4 _5 _6
mgs و..............
به نظرم بیشتر روی جذاب تر کردن گیم پلی کار کنن هم خوبه مثه بتمن . پروتوتایپ
و زیاد بودن بازی مثلا قبلا کال آف 2 رو هرچی میرفتی تموم نمیشدالان کال آف 4_5_6 خیلی کمتر هستن نسبت به قبلیا
یا ایول 4 (لیون) خیلی خیلی طولانی تر بود نسبت به 5 کریس
به نظر من بزرگ ترين مشكل بازي ها سياسي شدن و ضربه زدن به فرهنگ هاي مختلفه...ديگه كدوم شركت مياد با توجه به علايق مردم
بازي ميسازن؟الان همهي شركت ها فكر پول دراوردن هستند.فرق نميكنه كه تو بازي چي بذارن.در ضمن كل بازي ها به گرافيك و مثل اون
وابسته نيستند.به قول معلما اين بازي هاي امروزي رفع تكليفه!اصلا مثل قبل با عشق يك بازي رو نميساختند.اگه خودم بودم يك بازي ميساختم كه گرافيك و داستان و گيم پلي و...(رو كه همه بايد عالي بسازند!)توجه خاصي ميكردم و جدا از اينها يك بازي مي ساختم كه نه تنها باعث جدايي مردم جهان بشه بلكه باعث متحد شدن اونا بشه.بازي بايد به طوري جذاب مشكل هاي الان رو بگه كه الان شده فقط
اينده چي ميشه!اگه ادم فضاييها بيان چي ميشه اگه زامبي ها بيان چي ميشه!و واقعا كمتر بازي(با تاكيد ميگم!)پيدا ميشه كه مشكلات
مردم و چيزهايي كه مردم در حال حاضر نياز دارن رو بگه!كه الان شده همه پر از احتمالات و خشونت و كثيفي...
و بايد با كمال تاسف يگم طوري كه اين جامعه بازي سازي پيش ميره راهش به تركستان است و بس!
به نظر من چون شرکت های بازیسازی زیاد شدن به جای اینکه کیفیت بازی ها بره بالاتر اومده پایین تر و هیچ کدوم از شرکت ها نمیان با هم یه بازی عالی بسازن و سعی میکنن بازی های متوسط رو به بالا خودشون بسازن به طوریکه تو این چند ساله بازی های خوبی هم که به بازار اومده یه قسمتش ایراد داشته و هیچ بازی نبوده که انتظارات گیمر ها رو صد در صد بر طرف کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)