من با کابل audio گوشی به باند های ضبط مون وصلش کردم ته صدا شد بدون هیج خرج اضافه !
من با کابل audio گوشی به باند های ضبط مون وصلش کردم ته صدا شد بدون هیج خرج اضافه !
منم دبیلو 810 رو به باند های اتوبوس ولوو بی 12 تی ایکس زدم مسافران دیگر دوست نداشتند پیاده بشن
خاهشخیلی ازت ممنونم که راهنمایی کردی و غکس رو گذاشتی فقط 2 تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم.2 سری عکس گذاشته بودی که یکیش رنگش نارنجی هستش میخواستم بدونم با عکس پایینیش فرقی داره؟ اگه فرقی داره ابعاد و وزن هر کدوم رو میگی؟سوال دوم هم اینه که به تمام مدل های شونی اریکسون میشه وصلش کرد یا فقط برای یک سری خاص درست شده؟
خیلی ازت ممنونم
اون بالايي ها رو كه آقا مهدي زحمتش رو كشيده (همون نارنجيها) كه ابعادش بزرگه و 35 هزار تومنه و به تمام مدلهايي كه هندزفري ميخورن وصل ميشه
پاييني ها هم براي گوشي نيست و براي ام پي 3 پلير هست و من 8 تومن خريدم كه بايد كابل سري دبليو رو داشته باشي (از اين فيشهاي معمولي ميخوره)
بله فقط ديگه نميتوني گوشي رو اينور اونور ببريمن با کابل audio گوشی به باند های ضبط مون وصلش کردم ته صدا شد بدون هیج خرج اضافه !
اين اسپيكرهايي كه ما گذاشتيم با باتري كار ميكنه و اسپيكر همراه هست
بدون آمپلي فاير يا تقويت كننده صدا ؟منم دبیلو 810 رو به باند های اتوبوس ولوو بی 12 تی ایکس زدم مسافران دیگر دوست نداشتند پیاده بشه
اين اسپيكرها فقط مخصوص دبليو 810 هستند يا نه ؟
اگه به مدلهاي ديگه اي هم ميخورن لطفا قيد كنيد .(مدل مورد نظر من دبليو 700 هست)
ممنون
و البته من هم به تلویزیون پانا سونیکمون تو اراک زدم عالی شد
فکر کنم فقط به گوشی های سری w میخوره.اخه فیشش جوری هست که به خود گوشی نمیخوره .سری w چون هدفونش 2 تیکه میشه به آخر قسمت اول میخوره.بهتر از این نمیتونم توضیح بدم.
قربان شکلت برم
اون کابل که مخصوص سری دبلیو هست و 2تیکه تشریف داره هم به ک750 میخوره و هم به ک800
من هم همینجور ک750 رو وصل کردم
کلا
پورت استانداری دارن گوشی های سونی اریکسون به پی 990 و کا 800 هم میخوره
من امتحان کردم
شما کاملا درست میگین.همگی گوشی های سونی اریکسون البته از k750 به بعد داری fast port هستن و یه نوع استاندارد داره.ولی اگر دقت کرده باشین گوشی هایی که از سری k هستن و جدیدا تولید میشن هدفونشون یک تکه شده و از هم جدا تمیشن.من منظورم اون سری بود.قربان شکلت برم
اون کابل که مخصوص سری دبلیو هست و 2تیکه تشریف داره هم به ک750 میخوره و هم به ک800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)