سلام دوستان
ممنونم از پاسختون
راستش از قديم گفتند كه مار گزيده از ريسمان سياه و سفيد مي ترسه به همين دليل من اين سؤال رو مطرح كردم
، چون مجبور شدم اون گوشي رو به قيمت خيلي پاييني ردش كنم و دوست ندارم كه دوباره اين مشگل برام پيش بياد
بازهم متشكرم
سلام دوستان
ممنونم از پاسختون
راستش از قديم گفتند كه مار گزيده از ريسمان سياه و سفيد مي ترسه به همين دليل من اين سؤال رو مطرح كردم
، چون مجبور شدم اون گوشي رو به قيمت خيلي پاييني ردش كنم و دوست ندارم كه دوباره اين مشگل برام پيش بياد
بازهم متشكرم
سلام
ببخشید n90من هرکاریش میکنم موقع فیلمبرداری و عکس فلش میندازه حتی وقتی فلشش رو خاموش میکنی .من master reset هم کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
اگه اينجور كه شما ميگين باشه بهترين راه اينه كه فلشش كنيد!
آخرين فيرم هم 5.0607.7.3 هست.
مشکلات N90
اول از همه گوشی سنگین وبه قول معروف گوش کوبه
بعد قسمت های متحرک ان بعد از مدتی کارکرد شل میشوند
باطری زودی خالی میشه
نبودن ان چنان در بورس گوشی روز
سرعت پایین هم در کارکرد و هم در سیو کردن عکس ها
لوازم جانبی و قطعاتش کمه
مزیت : n90
گوشی خوشکلی
فیلم برداری با هاش راحته یعنی خوراک فیلم برداریو عکس برداری است
کلاسم داره و دوربینش بعد نیست
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ولی کله اگه پول داری و از ظاهرش خوشت اوده n93 n92 را بردار ولی کلا از من مشنوی که خودم هم یکی از این مدلا رو دارم سری N نوکیا را بر ندار !
در ضمن N90 با N70 به غیر از ضاهری هیچ فرقی نداره .
سلام
من مشكلي در قسمت هاي متحرك گوشي نديدم!
سرعت پايين هم بر مي گرده به ورژن سيمبين كه تقريبا عاديه!
كيفيت دوربينش هم كه مشخصه.
فرقش با N70 در كيفيت دوربين و همچنين كيفيت تصوير كه N90 يكي از بهترين هاست.
بقيه صحبت ها تاييد ميشه.
سلام.
یه سوال کاربردی دارم در مورد ان90.
پیکچر مسج هایی رو که داخل کامپیوتر هستند آیا میشه با ان90 ارسال کرد. اگه میشه چه طور باید این کار رو بکنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نه من با هر برنامه ای که بگی امتحان کردم نشد از تو فکرش در امد تو هم بی خیالش شو !!!
نه جوادی جون من بیخیال نشدم و جوابم رو پیدا کردم. تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه برنامه معرفی شده من نصب کردم و به خوبی جواب داد. تو هم امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اين 5 تا اسكرين سيور براي N90.براي استفاده هم مي تونين مسير
Tools-Cover-Powers Saver-screen saver-screen saver-User Defined-Animationرو دنبال كنيد.
طریقه فلش کردن گوشی N90 رو اموزش دهید.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)