من هر کاری کردم جای که آدرس فایل برا اسکرین سیور باشه ندیدم
ممنونم کمکم کنید
من هر کاری کردم جای که آدرس فایل برا اسکرین سیور باشه ندیدم
ممنونم کمکم کنید
توي همين p30world برنامه اش هست من نصب كردم ولي پيغام خطا داد .اگه شما يه فازسي ساز واقعي پيدا كردي به من هم بگين براي امتحان ضرر نداره
ولي كلا از منوي فارسي بدم مي آيد
البته من هم شنيدم كه فارسي ساز سرعت گوشي رو پايين مياره
گوشي 7610 اين امكان رو نداره ولي ميتوني برنامه اسكرين سيور روش نصب كني![]()
فارسي ساز 7610 را كسي نداره ؟
سلام دوستان گلم
من و داداشم ميخوايم گوشيهامون رو عوض كنيم و گوشي داداشم 7610 و داداشم ميخواد اس ام اسهاش رو
بريزه تو كامپيوتر حالا اساتيد اهل فن توضيح بدن چطور ميتونم اس ام اس ها رو بريزم تو كامپيوتر![]()
![]()
يه مشكل ديگه اينكه شماره هاي موجود در كانتكت رو فارسي كرده بودم ولي دوباره ميخواستم چند تا شماره اضافه
كنم پيغام failure to update contact رو ميدهچطور ميتونم دوباره اين شماره ها رو فارسي كنم
حالا يه عرض ديگه داشتم و اون اينكه سرعت كپي فايل از كامپيوتر به موبايل در همه گوشي هاي نوكيا اينقدر مزخرف
چون يه فايل 4 مگي تقريبا 1 مين طول ميكشه چون گوشي خودم سوني اريكسون و سرعت كپي اطلاعات از
كامپيوتر به گوشيم خيلي بالاست.
منتظر راهنماييتون هستم![]()
![]()
در مورد ذخيره كردن اس ام اس روي pc:
گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و قبلش حتما بايد pc suit رو نصب كرده باشين (برنامه بايد آپديت شده باشه) وگرنه اس ام اس رو ساپورت نميكنه
بعد برو رو گزينه message اجازه بده انتقال صورت بگيره بعد ميتوني اونا رو روي كامپيوتر ذخيره كني.
در مورد سرعت : آره متاسفانه سرعتش پايينه
pcگوشي هاي سوني اريكسون رو مثل فلش مموري ميشناسه و اصلا لازم نيست حتما يه برنامه واسطه باشه ولي براي نوكيا حتما بايد درايور نصب بشه
ممنونم رابين هود جون ولي من pc suit 7.2 رو نصب كردم گوشي رو نمي شناخت . منظور شما از آپديت ، آپديت همين
نسخه از PC Suit كه الان باهاش كار ميكنم و اگه امكانش هست طريقه آپديت رو هم يه آموزش مختصر بده (البته من كه ياد دارم براي كسايي ميگم كه شايد ياد نداشته باشن![]()
![]()
)
Last edited by Manager_66; 28-01-2007 at 08:17.
سلام دوستان یه مشکلی واسه یکی از رفقا پیش اومده .
دوستم یه 7610 داره که تم ویندوز ویستا روش نصب کرده و هنگام نصب تم لوگو و فونت این تم رو گوشییش نصب و فونت پیش فرض گوشیش تغئیر کرده .حالا تم رو انیستال هم کرده اما فونت به حالت پیش فرض بر نگشته و حتی مرتبه دوم که اون تم رو نصب کرده پیغام نصب فونت نداد . حالا میخواد که گوشیش به حالت قبل نصب برگرده به شما چه کار باید بکنه من که به همچین مشکلی برنخودم .حالا دوستان ریش و قیچی دست خودتون هر گلی زدین به سر خودتون زدین .
خییییییییییییییییلی ممنون میشم کمک کنید.موفق باشید![]()
يك همچين مشكلي براي يكي از دوستام پيش اومده بود البته گوشيش 6600 بود و اون گوشييش رو يك فرمت اساسي كرد بعد فونت ها به حالت قبل برگشت البته شايد راه بهتري هم باشه كه من
نميدونم
Last edited by Manager_66; 30-01-2007 at 01:16.
سلام یه سر به اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید وارم مشکلت حل بشه
سبز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)