تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: پاور و کیس Green

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

به نام خدا

Rax عزیز؛
    سلام،

من فرمایش حضرتعالی را درک می کنم و خودمان هم کم و بیش با آن دست به گریبانیم. ولی فکر می کنم باید در این زمینه اطلاع رسانی کاملی داشت ( در این مورد شاید مقصر اصلی خود ما و شرکتهای همکار باشیم!).طبیعتا ممکن است هیچ شخصی از ابتدا اطلاعات کاملی در هر موردی نداشته باشد. بهتر است گام به گام حرکت کرد و مسائل را به ریز شکافت. در این صورت اگر دوستان اطلاعاتشان بالا برود به نفع همه خواهد بود. ما و هر شرکت تولید و عرضه کننده سخت افزار در ایران، اگر بدانیم که سطح اطلاعات بازار ارتقا پیدا کرده ، سعی در ارتقاء سطح کاری خود خواهیم نمود و این در نهایت به نفع جامعه سخت افزاری ایران خواهد شد.

با تقدیم احترامات ویژه

دقیقا نکته اصلی رو فرمودید استاد.. میشه گفت همون مثالی که من زدم..متاسفانه بجز شما باقی همکاراتون حتی به محصولات خودشونم رحم نمیکنن..

نمونش نمایشگاه کامپیوتر امسال تو مشهد ( که خدمت رسیدیم)...البالو داشت پاور وارداتی خودشو شو میکرد کنارش سیستم میفروخت با پاور به اصلاح 500 پرفکت..

فکر کنم یه پیشنهاد عالی اینکه هم تو نشر محتوا تو اینترنت هم اضافه کردن بروشور راهنما و معرفی استانداردها به محصولاتتتو میتونید قدمای بزرگی بردارید..

داره خودمونی میشه Case & Power's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض پیشنهاد شما عملی می گردد

به نام خدا

Rax عزیز؛
    سلام،

کاملا با پیشنهاد حضرتعالی موافقم . انشاا.. از سه ماه دوم امسال برروی پاور و کیسهای خود یک بروشور معرفی استاندارد و کلیات فنی محصول را قرار خواهیم داد.
    نمونه بحثهای این چنینی می تواند تاثیرات مثبتی بر روند کاری ما داشته باشد و از شما سپاسگزارم.

با تقدیم احترام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gabana; 29-03-2007 at 06:47. دليل: سايز نا مناسب فونت

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •