اقا نمیخواد دور زدنش رو بگی اگه میشه فقط یه اطلاعاتی راجع به تبیان بده وبگو چطور کار میکنهمن ای اس پی را میشناسم که اینترنت مجانی میدهدر ضمن رد کردن تبیان ر هم روشش رو بلدمولی به هر کس نمیگم(برات گرون آب میخوره...)
اقا نمیخواد دور زدنش رو بگی اگه میشه فقط یه اطلاعاتی راجع به تبیان بده وبگو چطور کار میکنهمن ای اس پی را میشناسم که اینترنت مجانی میدهدر ضمن رد کردن تبیان ر هم روشش رو بلدمولی به هر کس نمیگم(برات گرون آب میخوره...)
دوست عزیز اگه بلدی بگو دیگه تا مردم دعات کنن !نوشته شده توسط abbas13677_2005
دوستان آقاي احمدي نژاد خبر داده اگه اين تو جام ملتهاي آسيا اول بشه سرعتاي اينترنت رو 1 كيلوبايت ميبره بالاتر.پس از الان دست دعا ببريم كه ايران اول شه
تهران Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۸۷۳۳ ۸۵۰۲۸۱۸
تبریز fajr ۱۲۳ ۳۳۶۴۰۳۰ ـ
مشهد Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۲۰۱۰ ۲۲۳۸۲۰۲
قم Tebyannet Tebyannet ۲۹۰۹۵۰۵ ۲۹۰۹۵۱۰
اراک Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۳۰۰۱ ۳۶۶۷۲۰۶
اصفهان Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۸۲۲۷ ۲۳۴۴۶۱۲
یزد Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۷۴۱۴ ۷۲۵۲۶۸۴
کرمان Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۲۲۰۰ ۲۲۲۱۱۹۱
بندر عباس Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۳۰۰۰ ۳۳۳۰۴۰۷
قزوین Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۳۳۱۲ ۳۳۲۱۰۵۱
شهر کرد Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۲۲۴۵ ۲۲۶۱۸۰۱
زاهدان Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۳۰۰۲ ۳۲۱۹۰۱۷
همدان Tebyannet Tebyannet ۹۷۱۴۲۵۶ ۴۲۲۷۹۰۳
اهواز Tebyannet Tebyannet ۳۳۰۳۹۰۱ ۳۳۶۶۶۳۶
ستون اول نام شهر - دوم یوزر نیم - سوم پسورد - چهارم تلفن - و ستون پنجم پشتیبانی شبکه
راستی هر کس مال هر شهری رو ازمایش کرد بگه
این رو هم بگم که اگه یکی کار نکرد معنیش اینکه یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه و باید دوباره در زمان دیگه ای سعی کنید در کل اگه نصفه شب ازمایش کنین می فهمین که کار می کنه یا نه چون فکر نکنم کسی نصف شب بخواد استفاده کنه
دوستانی که اهل تبریز هستن ایمیل شون رو به من پیغام خصوصی بدن تا از کارتهای مفدی به اونها بدم چون خودم هم 1 سال میشه که از این مخصوصه تبریز ها استفاده میکنم و یک ریال هم پول خرج نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)