تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 68

نام تاپيک: Dark Messiah of Might and Magic

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تو رو خدا كمك كنيد بد جوري حرسم گرفته............................. من تو مرحله chapter 4 گير كردم !!!!!!! وقتي همه رو رو كشتي ميكشم يه عكس دختر كنار مانيتور مياد مثل اينكه من بايد برم تو آب و يك اهرم رو بكشم ام وقتي ميرم تو آب آّب سفيده و هيچ چيزي تو اب معلوم نيست اگه ميشه save chapter 5 رو براي من بذاريد
    تو آب نباید بری که.باید یه اهرم رو کشتی بکشی که دختره و افرادش بیان رو کشتی.بعدش عکس دختره که می یاد کنار مانیتور جونشه که باید از کشتی دفاع کنی تا کشتی راه بیافته.

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با سلام . من این بازی رو خیلی دوست دارم و تا حالا بازی ای به این با حالی ندیده بودم . ولی یه مشکل باحاش دارم .
    بهد از حدودا یه ربع یا ده دقیقه ییهو می پره بیرون و بدون دادن هیچ گونه پیغام خطا ! بعضی وقت ها هم ارور Don't send رو میده .

سیستم من :

cpu :2.8 full lga
    vga:nvidia g 6600
    ram:1 GB geil 533

جواب بدید !!!!!

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

با سلام . من این بازی رو خیلی دوست دارم و تا حالا بازی ای به این با حالی ندیده بودم . ولی یه مشکل باحاش دارم .
    بهد از حدودا یه ربع یا ده دقیقه ییهو می پره بیرون و بدون دادن هیچ گونه پیغام خطا ! بعضی وقت ها هم ارور Don't send رو میده .

سیستم من :

cpu :2.8 full lga
    vga:nvidia g 6600
    ram:1 GB geil 533

جواب بدید !!!!!
    سلام دوست عزیز
    این بازی خیلی مشکل داره می شه با این کارهایی که می گم این CTD هارو کم کرد:
    1.برو به قسمت Video Option ببین Direct X را چه می خونه:اگر دیدی Direct X 9C می خونه که هیچی و گرنه اگه دیدی +Direct X9 می خونه این Line را به ادامه خط Target در Properties در Shortcut روی Desktop (اگه ساخته نشده بساز) اضافه کن : dxlevel 90c- حالا باید اینطوری شده باشهark Messiah of Might and Magicmm.exe" -dxlevel 90c
    2.اگر بلدی با Regedit کار کنی این کار هم بکن:برو به قسمت : HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Steam
    و قسمت Language را به English تغییر بده.
    3.درقسمت Texture همیشه روی Medium باشه حتی اگه خود بازی از قبل برات High معلوم کرده.
    4.باید Page فایل هاتو ببری بالا.جاش اینجاست:
    Start>Control Panel>System>Advance و بعد زیر Performance گزینه Setting >بعد Advance و زیر گزینه Virtual Memory گزینه Change.حالا برو روی Drive که Windows روش نصبه مثلا C و در زیر آن System Manage size را علامت بزن و بعد ببین کدوم Drive بیشتر جا داری و به جا هم احتیاجی نداری مثلا من در Drive G حدود 6 گیگابایت جا دارم روی آن برو و روی آن درایو کلیک کن و گزینه Custom Size را انتخاب کن و Initial Size را 2000 و Mazimum Size را 4000 قرار بده(اینو به خاطر داشته باش که حداقل 4 گیگابایت Page File نیاز داری می تونی تو 2تا درایو پخش کنی).حالا OK بعد ریستارت کن.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    به دوستانی که مشکل کرش کردن دارن باید بگم یکی از مشکلات بزرگ این بازی که باعث شد امتیاز هایه چندان خوبی باوجود داشتن گرافیک و گیم پلی بسیار خوب نگیره کرش کردن بسیار زیاده که میتونید آخرین پچ هارو بگیرین و نصب کنین با این که پچ هایه این بازی مدت هاست که منتشر شده ولی نسخه هایه موجود در ایران هنوز همون مشکلات قبلی رو دارن.............................. راه به صرفه ترین راهش اینه که از یه شرکت درست و حسابی بخرید که این مشکلات رو نداشته باشه خوده من که تا آخر بازی یه بار هم مشکل هنگ کردن نداشتم اونم با 6600 و رم 512

داره خودمونی میشه haj agha kami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با تشكر از دوست عزيزم Eagle Eye*
    من چند تا سوال تو اين بازي داشتم 1-شيشه هاي mana به چه دردي ميخوره اصلا mana به چه دردي ميخوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2_از يك جادو بدون گرفتن اون كاغذا !!!!! بازم ميشه استفاده كرد 3_ دوست من همين بازي رو داره و ترينر به خوبي براش جواب ميده اما مال من جواب نميده لطفا راهنمايي كنيد يا يك ترينر خوب براي من بذاريد

پايان نامه: ببخشيد كه خيلي زر زدم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

با تشكر از دوست عزيزم Eagle Eye*
    من چند تا سوال تو اين بازي داشتم 1-شيشه هاي mana به چه دردي ميخوره اصلا mana به چه دردي ميخوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2_از يك جادو بدون گرفتن اون كاغذا !!!!! بازم ميشه استفاده كرد 3_ دوست من همين بازي رو داره و ترينر به خوبي براش جواب ميده اما مال من جواب نميده لطفا راهنمايي كنيد يا يك ترينر خوب براي من بذاريد

پايان نامه: ببخشيد كه خيلي زر زدم
    نه دوست من خیلی هم خوشحال شدم:
    Mana در کل بازیها قدرت جادوهاست Mana مثل مهمات برای جادوهات می مونه هر چی جادو انجام می دی Mana مصرف می شه بستگی به قدرت جادوهات داره هر چی جادو قویتر مصرف Mana بیشتر.شیشه های mana هم برای جاهایی که احتیاج داری Mana هات سریع پر بشه استفاده می کنی.اگه Level شخصیتت بیشتر بشه mana هم Regenrate می شه.
    اینجا 5 تا Trainer هست Download کن اگر دیدی یکیش نشد می تونی اون یکی رو Download کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام به تمام عزیزانی که به خاطر کرش از این بازی حالشون بهم می خوره ! اما من یه راهی پیدا کردم که بدون هیچ زحمتی از دست کرش خلاص شید ! : تو فولدر کلی بازی تمام فایل های DLL رو سرچ کنید . به غیر از فولدر اصلی که یه چند تا dll توشه هر چی فایل dll هست رو کپی کنید تو فولدر اصلی . یه جا پیغام می ده که Yes to all رو بزنید . اگه بازم مشکلی بود و یا نفهمیدید چی گفتم PM بزنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جناب چشم عقاب من یه جایی از بازی گیر کردم . همون جایی که باید تمام راه هایی که رفتی رو برگردی . یه دروازه ای هم هست که نمی دونم چه جوری بازش کنم . بعد از اون قسمتی که اون زنه رو از دست عنکبوتا نجات می دی . چه کنیم ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

جناب چشم عقاب من یه جایی از بازی گیر کردم . همون جایی که باید تمام راه هایی که رفتی رو برگردی . یه دروازه ای هم هست که نمی دونم چه جوری بازش کنم . بعد از اون قسمتی که اون زنه رو از دست عنکبوتا نجات می دی . چه کنیم ؟
    دوست عزیز بعد از نجات دادن دختره به طبقه بالا بر گرد که آسانسور بود بعد در همان محوطه به اتاقی برو که حالت کتابخونه داره که تهش یک کتاب باز شده انونو بخون بعد با دختره به دروازه برگرد.دختره دروازه را برایت باز می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •