نوشته شده توسط choory
نه نمیخوره ...
هدفون w950 مدل HPM-82 ست... اما m600 نهایتا بهش HPM-70 میخوره ( یعنی همین هدفون های 800 و 810 و 700 و 710 و 300 )
--------
منم میگم ام 600( اگه دوربین و این چیزا واست مهم نیست)
نوشته شده توسط choory
نه نمیخوره ...
هدفون w950 مدل HPM-82 ست... اما m600 نهایتا بهش HPM-70 میخوره ( یعنی همین هدفون های 800 و 810 و 700 و 710 و 300 )
--------
منم میگم ام 600( اگه دوربین و این چیزا واست مهم نیست)
عزيز من گفتم سري w نه w950نوشته شده توسط Silwestern
![]()
Last edited by choory; 28-11-2006 at 21:42.
بله هندزفري سري دبليو به ام 600 ميخورهنوشته شده توسط choory
![]()
مموري 2 گيگ هم كه هنوز فكر نميكنم اومده باشه همون 1 گيگ رو بگيري فعلا برات كافيه![]()
نه دوست من ارزش خريدن رو نداره البته دستي ميشه رجيستر كرد اما ارزش ندارهنوشته شده توسط choory
![]()
علي جان دبليو 950 خيلي عاليه اما گرونيش بخاطر داشتن هارد 4 گيگشه به نظر من يه ام 600 با يه مموري 1گيگ خيلي بصرفه ترهنوشته شده توسط ali_j98
![]()
والا همين امروز رفتن علاالدين براي خريدن ام 600نوشته شده توسط Silwestern
اول بگم كه حالم خيلي گرفته شد چون گارانتي سيتادل گوشيهاش رو بين 30 تا 50 هزار تومان گرون كرده و ام 600 كه تا دو هفته پيش 430 هزار تومن بود الآن شده 465 هزار تومن![]()
داشتم بازار رو ميگشتم كه يه ام 600 دست يه ينده خدايي ديدم و ازش خواهش كردم كه براي تست بهم بده و يه 10 دقيقه اي براي تست ازش گرفتم
اينو بگم كه تا حالا كيفيت ال سي دي مثل اين گوشي نديدم واقعا فوق العاده عاليه يه جورايي كفم بريد چون زياد گوشي ديدم ولي كيفيت تصوير اين يه چيزه ديگه بود هدفونش رو تست كردم اونم عالي بود و با كيفيت اسپيكرش رو هم تست كردم بلندي صداش يه مقدار از كا750 كمتر بود (البته اين گوشي مخصوص بيزينس طراحي شده)
از نظر برنامه كه برنامه هاي جاوا رو هم ساپورت ميكنه + برنامه هايي كه به پ 990 ميخوره (البته اين دومي رو شك دارم) ولي در كل برنامه براش كمه
تو علاالدين همونطوري كه قول داده بودم و يادم هم بود برات قيمت گرفتم قيمتش هم 305000 تومان بود اما سفيدش يه مقدار تو ذوق ميزنه ولي آدرس و اسم مغازش رو نميدونم
با اينحال اگه خدا بخواد يه ام 600 حتما ميگيرم چون دبليو 700 رو فروختم
راستي يادم رفت بگم با يه مموري 1 گيگ كه روش بود سرعتش يه زره هم افت نداشت خيلي باحال بود و خيلي هم باكلاس![]()
Last edited by Mehdi_Full; 28-11-2006 at 23:24.
ممنون دوست عزيز.
منم همين m600 ميخرم.
اما تا حالا اصفهانا زيرا رو كردم هيچ مغاره اي نداشته.![]()
فكر كنم بايد بيام تهران بخرم.
اقا مهدي به نظر شما كجا برم كه با انصاف باشند؟![]()
مهدی جان ممنون.... فقط بگو این علادین و جمهوری کجای تهرانه... اسم خیابونش چیه؟ .... بازم مرسی
شما بايد تشريف ببري راه آهن - بعد اتوبوسهاي وليعصر رو سوار شي و سراه جمهوري پياده بشينوشته شده توسط Silwestern
از اونجا از هر كي بپرسي علاالدين كجاست نشونت ميده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)