ولی ان 73 یه چیز دیگس . عکسهای دی 600 رو هم با کا 800 که مقایسه کنی میبینی فرقی ندارن اصلا انگار کا 3.2 نیست .
ولی ان 73 یه چیز دیگس . عکسهای دی 600 رو هم با کا 800 که مقایسه کنی میبینی فرقی ندارن اصلا انگار کا 3.2 نیست .
مسئله ای که هست، اینه که نمیشه به عکسای GSMarena اعتماد کرد. در واقع اصلاً اونطور نیست.
تا خودت مقایسه نکنی، نمیشه نظر بدی.
انصافاً عکس های دی900 خیلی با کیفیت هستن. من باورم نمیشد. چون نمونه عکسای GSMarena رو دیده بودم، فکر می کردم دوربینش به درد نمی خوره ولی دیدم که اینطور نیست. نمونه عکساش رو هم در تاپیک مربوطه گذاشتم.
راستی من هم شک دارم به این سایته آخه دی 600 با کا 800 یکی بود کیفیتش . در بعضی شرایط هم بهتر
منتظر مقایسه این دو گوشی هستیم مهیار جون.
ضمناً عکس ها رو در چندین شرایط مختلف بگیر. مثلاً اتاق، توی حیاط، توی کوچه، ...
فكر نكنم دوربين d900 چيزي از n73 يا k800 كمتر داشته باشه!
Last edited by Rjoun; 02-04-2007 at 22:30.
بعضي دوستان لطف ميكنن و واقعا طرفدارانه نظر ميدن آخه چرا گوشيه مورد علاقه خودتون رو عالي ميدونيد گوشيهاي ديگه رو ميكوبيد بادليل ومنطق پيش بريد تا همه قبول كنن![]()
Last edited by Rjoun; 02-04-2007 at 22:31.
ميگن اين d900 فقط 512 MB مموري رو ساپورت مي كنه
K800 چطور؟؟
من روي k800 رم 1گيگ گذاشتم مشكلي رو هم نداشته
![]()
![]()
![]()
![]()
واااااااااااااااااااااااا ااای خدای من. بازم شایعه.
بابا والا بلا این گوشی ساپورت رم بی نهایت داره.
شما هر رمی که توی بازار بیاد، می تونی روی این گوشی بندازی.
برادر خودم می خواست 2 گیگ بگیره، گیرش نیومد، یک گیگ انداخته روی گوشی داره حالشو می بره.
خود فروشنده می گفت: من خودم دی900 دارم رم بالاتر از 512 جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بابا. داستانی شد اینم واسه خودش!!
البته لازمه که بگم رم درست حسابی باید باشه وگرنه نمیشه از هر رم چینی انتظار کار دست داشت. من خودم تا 2 گیگ رو جواب گرفتم بدون هیچ گونه مشکل و بدون پایین اومدن سرعت.
بهترین رم هم برای این گوشی sandisk هست. بهتره که از همین مارک استفاده کنید و نهایت لذت رو ببرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)