سلام دوست عزیز
ممنون از آموزش سی
میگم قسمت چهارم انگار حذف شده اگه میشه دوباره لینکش کن
سلام دوست عزیز
ممنون از آموزش سی
میگم قسمت چهارم انگار حذف شده اگه میشه دوباره لینکش کن
salam tora khoda javabamo bede
salam man ye soale mohem daram khahesh mikonam javab bedin...chetori mitonim be hedear math dar zabane c ...yek tabe ezafe konim.....age momkene har che zodtar ta akhare hafte be man javab bedin 1 donya mamnon eltemase doa...
vase 30 dey mikham
khoda ajret bede
یک ebook انگلیسی آموزش گام به گام زبان c سراغ دارید.
اون فایل Tc که در همین تاپیک گذاشتین رو میشه تحت Xp هم اجرا کرد؟
این همون فایل Turbo C نسخه 3.0 هستش یا فرق می کنه؟
حقیقتش من برای اجرای اون در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مشکل مواجه شدم و درخواست راهنمایی دارم.
با تشکر از بروبچز باحال.![]()
Last edited by Reza_Sadeghi; 25-01-2007 at 23:50.
مي شه يك سري اطلاعات راجع به فايل ها(خوندن يك فايل /از فايل چه جوري بريزن تو ارايه(ارايه از جنس ساختمان) از ارايه چه جوري بريزن توي فايل اين ارايه رو چه جوري مرتب كرد به من بدين
مثلا برنامه اي ساختموني براي دانشجو باشه و ما اطلاعات 5 نفر رو بگيريم و در فايل بريزيم بعد از فايل بخونيم بريزيم توي ارايه (از جنس ساختمان) بعد اينو براساس معدل مرتب كنيم و دوباره اين ها رو بريزيم توي فايل
انقدر تعریف دیدیم ما هم دهنمون آب افتاد ولی لینک دانلود ها با مشکل مواجه شده و انگار دیگه روی4shared نیست
آیا چاره ای هست که ما هم لذتشو ببریم
اگه ممکنه همه قسمت ها رو با هم دوباره برای دانلود بذارید...
لینکای قبلی دیگه کار نمی کنه!
ممنون
منم تست کردم همه لینکهای آموزش پاک شده. لطفا یکی از همکاران انجمن reupload کنه. فکر کنم رو mediafire باشه بهتره پرشین گیگ هم اگه بشه که دیگه نوره الی نوره![]()
سلام هر کس که آموزشها را میخواد بگه تا براش سند کنم و انشاالله بقیه آموزش ها رو هم میدم
ایمیل من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)