تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 65

نام تاپيک: نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    داداش من که اینو میگم شوخی کردم به دل که نگرفتی

من هم اصلیتا اصفهانی هستم !!!!!!!!

سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)

ببین دوست من
    مطمعنم الان حس میکنی من با شما دشمنی دارم یا میخوام ضایعت بکنم. اما اصلا اینطور نیست. من از اون آدمایی هستم که نوکیا و سونی اصلا برام مهم نیست. یکی از دوستام شک داشت بین N70 و w810 بهش گفتم w810 بگیر. چون میدونستم که اهل بازی و برنامه نیست.حتی وقتی گفت من عشق تم هستم و برای سیمبین تم های خیلی خوبی پیدا میشه نشستم و 200 تا تم توپ براش دانلود کردم که دیگه بهونه ای نداشته باشه واسه w810
    اما وقتی میبینم شما داری با تعصب خیلی زیاد فکر دوستان رو منحرف میکنی تحریک میشم که جواب بدم و از نوکیا دفاع کنم. شما اگه یکمی از این تعصبت کم میکردی و اینجوری تنفرت رو از نوکیا نشون نمیدادی خود من از طرفدارای پر و پا فرصت میشدم. چون واقعا اطلاعاتت خوبه در این زمینه. اما الان...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اصلا کی گفته رقیب نوکیا سونی هستش
    نه بابا سونی تازه توی این چند ماه ال جی رو پشت سر گذاشته الان رقیب نوکیا موتورولا و کمی هم سامسونگه چون سامسونگ در 6 ماهه ی اول سال 2005 دوم بود

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نه بابا کلنگ جان من خیلی دوست دارم میتونی صفحات تا پلک هایی دیگه رو بخونی

اونم فقط محض اطلاع از عکس العملت نوشتم ببینم چه میکن ی

(من هر کی با حاش حال میکنم یه کم اذیتش میکنم ببخشید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    در 3 الي 4 روز پيش بود كه بنده مقاله اي تحت عنوان (نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد) نوشتم كه بازتاب بسيار گسترده اي داشت و صحبت ها و نظر هاي بسيار گسترده اي در مورد آن مطرح شد كه لازم دانستم ابهاماتي را در بعضي از موارد برطرف كنم.
    در پاسخ به دوستان عزيزمون كه گفتند (نوكيا 20 ساله تاسيس شده و سوني اريكسون 5 ساله) و (سوني اريكسون تازه 3 ساله آمده روي كار) و (اگر منابع اطلاعاتي را هم ذكر كنيد بهتر است) خير دوستان عزيز كارخانه نوكيا در سال 1860 ميلادي تاسيس شده البته نه با توليد گوشي تلفن همراه چون كه همه ميدانند كه در آن زمان موبايلي وجود نداشته بلكه در آن زمان نوكيا كارخانه توليد كاغذ بوده و بعدها تبديل به كارخانه توليد گوشي تلفن همراه گرديده است.
    و همينطور كارخانه هاي سوني و اريكسون از خيلي سالهاي پيش فعاليت ميكردند و گوشي تلفن همراه توليد ميكرده اند اما بصورت جداگانه و هر كدام براي خود كه در آن زمان بزرگترين كارخانه هاي توليد تلفن همراه كارخانه هاي نوكيا و آلكاتل و اريكسون بودند پس كارخانه اريكسون هم از كارخانه هاي معروف در زمينه توليد گوشي تلفن همراه بوده است كه نمونه اي از گوشي توليدي سوني مثل Z200 و گوشي ساخته اريكسون مانند T600 كه در مارچ سال 2002 اولين گوشي مشترك خود را روانه بازار كردند كه در همين چند هفته پيش جشن 5 سالگي ادغام اين دو كارخانه با هم برگزار شد.
    همچنين براي بنده هر ماه مجله نوكيا از طرف خود كمپاني نوكيا فرستاده ميشود كه به 2 زبان فنلاندي و انگليسي است زيرا بنده در كمپاني نوكيا عضو هستم و اخبار بازار تلفن همراه ايران را برايشان ارسال ميكنم كه اين مجله و بعضي از مجلات و هفته نامه ها و سايت هاي ديگر منابع خبري بنده هستند كه از اين به بعد سعي خواهم كرد آخرين اخبار كمپاني نوكيا را براي طرفداران گوشي هاي تلفن همراه نوكيا در همين سايت مكتوب نمايم و در معرض ديد عموم قرار دهم.
    با تشكر.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جالب بود NHSoft جان
    پس این که میگن 5 ساله شروع کردن و ... هم کشکه!
    ایول. اطلاعات باحالی دادی. ممنون

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

اره من خيلي عقب مونده ام كه هنوز اين تايپيك رو نديدم ولي حالا اومد نظرات خودم رو تك تك بدم

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Kolang
    توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
    من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.
    من با kolang كاملا موافقم
    من مشهد زندگي مي كنم براي كا800 از تقي اباد تا ازاد شهر رو گشتم ولي فقط يك مغازه داشت
    اما
    ان 95 هنوز به مشهد نرسيده بود همه امارشوداشتن

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rami_hemi
    خوب این درسته که دارن راهنمایی میکنن ولی بعضی وقتا دوستان خیلی تعصب به خرج میدن .که این خودش کارو خراب میکنه .خوب این چه منفعتی داشت.خوب نوکیا این گوشی رو زده که زده خوب فردا سونی هم یکی مثل این میزنه پس فردا سامسونگ میپره وسط و باز اوضا به هم میریزه .خوب بو د به جای کل کل زدن فقط به این تاپیک به عنوان یه خبر نگا میکردین .باور کنید کل کل زدن تو ای موضوع ها فقط وقت تلف کردن هستش .بهتره به چند تا تاپیک مم که در مورد مشکل با گوشی ها هستش و یا درخواست راهنمایی هستش جواب بدین.نه این که اینجا کل بزنید و ارزش تاپیک رو از بین ببرین.
    كاملا موافقم توي كل كل چون مي خواي كم نياري واقعيت رو گم مي كني و شعار مي دي

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gorgnamaa
    حرفتون حسابه .
    100 در صد حق با شما 2 نفره .
    كل كل كردن ارزش نداره . منم ميگم تو همين كلوپ يه تاپيك راهنمايي خريد گوشي بزنيم fabod_ h & rami_hemi & m_etallic_a & metal_militia & nel & kolang هم كه استادن به همراه من كه شاگرد همتون هستم , هستيم . اينجوري اين كلوپ بدرد بخور ميشه .
    اگه موافقيد اعلام كنيد .
    اگر استاد متال براي اين برنامه 120 درصد پايه هست من 220 درصد پايه ام
    فقط بايد يكي پا پيش بذاره فكر كنم متال از همه بهتره چون تو فروم جا افتاده تره

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط javid_blogsky
    عزیزم اتفاقا زیادی روش حساب باز کردن که پیدا نمی شه نایاب شده تا می آد همه می خرن تموم می شه)))))))))

ببخشید من کجای حرفم نوشتم ایران فقط تهرانه ؟!؟ و فقط منو دوستام ایرانین !! من فقط می خواستم نظرم رو طنز آمیز بگم که شما بد برداشت کردید !

جواب این قسمت از حرفتون این دوستمون خوب گفتن

خیلی ببخشید انگار شما کلا با تهرانی ها مشکل دارید !!!منم ادعا گوشی شناسی نکردم در اینکه گوشی های نوکیا تو بازار بیشتر از سونی اریکسون هم هستن هیچ شکی نیست ولی همیشه بیشتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست الان تو خیابون پیکانم بیشتر از ماکسیماست این دلیل می شه که پیکان بهتره !!!
    با حرفت در مورد زياد بودن موافقم مثل 6600 يا 1100

اما اين كه كمه دليل تقتضتاي زياد نيست تقاضا از نوكيا كمتره براي موبايل فروشي ها صرف نمي كنه سفارش بگيرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •