حالا فهميدم
اين فايل را از ادرس زير دانلود كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع دانلود nod32ميگه ويروس.پيغام را رد كنو دانلودش كن.حالا كه دانلود تموم شد با nod32 اسكنش كن.چيزي تشخيص نداد درسته؟
حالا فهميدم
اين فايل را از ادرس زير دانلود كن:
موقع دانلود nod32ميگه ويروس.پيغام را رد كنو دانلودش كن.حالا كه دانلود تموم شد با nod32 اسكنش كن.چيزي تشخيص نداد درسته؟
منم NOD 32 Admin رو بر روی سیستمم نصب کردم ولی تروجان و یا ویروسهایی رو که داخل فایلهای فشرده باشه رو نمیتونه پاک کنه و فقط زمانی که زیپ و یا رار رو از حالت فشرده خارج میکنی تشخیص میده ولی این خودش یک عیب بزرگیه چون بسیاری از تروجانها و ویروسها هستند که فقط با خارج کردنشون از حالت فشره اجرا میشن و بر روی سیستم قربانی نصب میشن و اولین کاری که میکنن از کار انداختن آنتی ویروس و فاریروال میباشد
بعد از چندین گونه آزمایش که بر روی NOD 32 انجام دادم باز هم به طرف کاسپرسکای برگشتم.
دوستان عزيز لطف كنيد اشكالات سيستم خودتون رو به همه سيستم ها تعميم ندهيد!!!!!!! :mrgreen:
عزيز من اگه شما دقت لازم رو نكردي دليل نمي شه كه مشكل از nod32 باشه. چطور در سيستم من پيدا كرد؟
هم در زماني كه خواستم دانلود كنم پيغام داد و وقتي اجازه دادم كه دانلود بشه و فايل دانلود شده رو چك كردم باز هم پيغام تروجان رو داد. اين هم عكسش كه فكر مي كنم مدرك خوبي باشه:
اين هم عكس پيغام nod32 در هنگامي كه قصد دانلود فايل رو داشتم:
من خودم طرفدار كاسپرسكي بودم و ازش استفاده مي كردم اما باور كنيد چيزهايي ديدم كه بهم ثابت شد كه nod32 بهترينه. چند كرك رو وقتي دانلود مي كردم با كاسپرسكي هيچ پيغامي نمي داد اما الان همونها رو با nod32 پيغام تروجان مي ده. البته اين تنها دليل برتريش نيست. خيلي موارد مختلفي هست كه اين امر رو ثابت مي كنه.
دوستان NOD32 من هم شناخت.....هم موقع دانلود و هم موقع اسکن کردن......فقط من فکر می کنم اشکال این برنامه این است که ON ACCESS ندارد....و در این مورد MC AFEE اینترپرایز 8 بهتر عمل می کند...ولی در مجموع بهترین آنتی ویروس است
سلام دوست عزيز. چطور شما مي گي on access نداره؟ اگه نداره پس چطور در هنگام دانلود براي شما رو شناخت؟
اسمش فقط اينجا فرق داره. هر آنتي ويروسي اسم خاصي براي اين كار داره.
eeeeeeee
واسه من نشناخت.
در ضمن سيستم من مشكل نداره.هفته يبار ويندوز نصب مي كنم :mrgreen:![]()
نمي دونم.تو پي سيه من ارشيو شده رو نشون نمي ده :roll: والا راست مي گم.عجيبه
همون طور كه كاسپرسكي تو هر سيستمي يه چيز ميگه
اما برا من هم شناخت
الان یک worm کاردرست اپلود کردم.در سیستم خودم و داداشم با nod32اسکن کردم در حالت زیپ نمی شناستش.100% .از دوستان خواهشمندم این را هم یه تستی بکنند.
امكان نداره اينو تو حالت زيپ بشناسه.
دوست عزيزم سلام. تا كي مي خواي نمونه بياري و من برات با عكس ثابت كنم كه nod32 مي شناسه؟
اين هم عكس لحظه اي كه خواستم دانلود كنم و nod32 هنوز دانلود نكرده پيغام داد.
![]()
همه جا شده بحث اين آنتي ويروس ها
خود اين آنتي ويروس ها چند روز شده ويروس انجمن
ميري انجمن معرفي نرم افزار دوستي برنامه هايي در اين زمينه معرفي كرده دوستان اومدن بحث راه انداختن اونجا
ميري آپديت كردن كاسپرسكي دوباره حرف از Nod هست
من فكر كردم تا وارد تاپيكي با موضوع تبادل نظر در مورد آنتي ويرس ها نشم شاهد اين موضوعات نميشم اما اينگار نه
در مورد پي ام تو ياهو بوده تاپيك اما دوباره Nod32
در مورد معرفي نرم افزار هاي امنيتي بوده و نه تبادل نظر اماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)