اگه گارانتي نداشته باشه چي ؟نوشته شده توسط mohammad hamed
ولي از داخل خريديم
اگه گارانتي نداشته باشه چي ؟نوشته شده توسط mohammad hamed
ولي از داخل خريديم
خیلی عالی بود از راهنمایی هاتون قدردانم زیاد ! آقایون netlcom و "مهدی قمی"
یک سووال بیربط هم دارم من با گوشیم چون خارجیست نمی تونم اس ام اس بفرستم ، راهی وجود نداره تنظیماتش را فارسی کنم
گوشی من چیزی شبیه imate jam هست
ممنونم اگر راهنماییم کنید
موفق باشید![]()
اس ام اس فرستادن به خارجي بودن ربطي نداره اگه تهراني بتوني بري علاالدين اونجا بهتر كمكت مي كنن چون من با يد I-mate كار نكردم
بايد مطمئن باشي كه از راه قانوني وارد شده باشه
netlcom جان یه سوال داشتم
شما برای رجیستر کردن گوشیت آیا هزینه ای هم پرداختی اگه پرداختی چقدر؟
اگه اینجوری باشه که قاچاقچیان محترم یا مردم عادی گوشی رو وارد می کنند و بدون پرداخت هیچ تعرفه ای گوشی رو رجیستر می کنندنوشته شده توسط netlcom
netlcom جان نگفتند دو هفته دیگه بیا اینجا یا گفتند برو تا دو هفته دیگه استفاده کن؟
هر فردي حق ريجيستر كردن 1 گوشي رو داره زياد زياد شايد 2 تا
تا دو هفته ديگه ميشه استفاده كرد
Last edited by netlcom; 04-11-2006 at 10:04.
به من گفت : تا سه هفته دیگه خودش درست می شهنوشته شده توسط netlcom
و اصلا شماره تلفن منو ننوشت![]()
فقط هم گوشی های وارداتی افراد از خارج را قبول می کرد و می پرسید : سیم کارت مال خودت رویش هست یا نه اگر نبود یا سیم مال خودت نبود بالا می رفتی ، پایین می آمدی قبول نمی کرد![]()
سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار گفت: افرادي كه گوشي تلفن همراه آنها با وضعيت موجود سازگار و فعال است، نيازي به مراجعه به دفاتر خدمات مشتركان شركت ارتباطات سيار و اعلام شماره سريال گوشي ندارند و تنها افرادي كه گوشي آنها فعال نميشود به اين دفاتر مراجعه كنند.
عباس ابوالفضلي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: به افرادي كه قصد خريد گوشي تلفن همراه را دارند پيشنهاد ميكنيم از 20 آبانماه تنها درصورت تست گوشي تلفن همراه با سيمكارتهاي همراه شركت ارتباطات سيار و فعال بودن آن اقدام به خريد گوشي كنند، تنها در اين صورت است كه ميتوانند اطمينان يابند پس از آن با مشكلي پيرامون فعال شدن گوشي خود برخورد نميكنند.
ابوالفضلي با بيان اين كه از اهداف اين طرح جلوگيري از ورود تلفن همراه قاچاق به كشور است، خاطر نشان كرد: ورود گوشي تلفن همراه استفاده نشده همراه مسافر به كشور ممنوع است و افرادي كه از خارج از كشور به همراه خود گوشي شخصي ميآورند حق استفاده از آن را با سيمكارتهاي همراه شركت ارتباطات سيار ندارند.
وي ادامه داد: كساني كه از سيمكارتهايي بهره ميگيرند كه شركت ارائه دهندهي آنها قرارداد رومينگ با شركت ارتباطات سيار دارند، به محض ورود به كشور سيمكارت و گوشي تلفن همراه آن در شبكه شركت ارتباطات سيار شناسايي و فعال ميشود و نيازي به اعلام شماره سريال تلفن همراه به شركت ندارند.
او يادآور شد: مشتركاني كه تلفن همراه آنها فعال نميشود، با مراجعه به ادارههاي شركت ارتباطات سيار و پر كردن فرم مخصوص آن را به همراه يك نسخه تصوير مدرك شناسايي معتبر به متصدي مربوط تحويل دهند؛ در اين صورت مشتركان ميتوانند اطمينان داشته باشند كه پس از 20 آبان با مشكلي مواجه نميشوند.
ابوالفضلي ادامه داد: تمام موارد بالا تنها در مورد سيمكارتهاي همراه شركت ارتباطات سيار صادق است و ارتباطي با ساير اپراتورها مثل ايرانسل و تاليا ندارد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، شماره سريال گوشي تلفن همراه يك كد 15رقمي است كه بر روي بدنه تلفن همراه، اغلب زير باطري و با حروف Sn مشخص شده است.
شركت ارتباطات سيار چندي پيش در اطلاعيهاي اعلام كرد: كليهي اشخاص حقيقي كه گوشي تلفن همراه در اختيار دارند، اما در شبكهي شركت ارتباطات سيار فعال نكردهاند، براي ثبت سريال گوشي خود، فقط تا روز شنبه -20 آبانماه 85 - فرصت دارند.
در اين گزارش آمده بود: طبق مصوبات هيات دولت و ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز، از اين پس، شركت ارتباطات سيار فقط به آن دسته از گوشيهاي تلفن همراه كه از طريق واردكنندگان مجاز و برابر مقررات، وارد كشور شده باشد، خدمات ارايه ميدهد.
منبع:ايسنا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)