تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 74

نام تاپيک: معرفي گوشيهاي جديد...

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

از نظر حافظهﻯ موقت و دائم، این مدل جای‏گاه به‏نسبت خوبی دارد. جم آی-ان از 64مگابایت رم و 128 مگابایت رام برخوردار است و هم‏چنین حافظهﻯ آن به‏وسیلهﻯ کارت‏حافظهﻯ جانبی SD/MMC قابل ارتقا است. البته بازهم پردازش‏گر این مدل کم و 200مگاهرتز می‏باشد.
    اما قابلیت‏های اصلی آی-میت جم آی-ان در بخش دیتا یا تبادل اطلاعات می‏باشد. این مدل از راه‏های بلوتوث2، miniUSB، EDGE، GPRS کلاس10، اشعهﻯ مادون قرمز و همچنین اینترنت پرسرعت بی‏سیم Wireless (Wi-Fi 802.11 b/g) (که در مدل‏های قبلی جم نبوده‏است) می‏تواند با سایر وسیله‏های الکترونیکی و یا شبکهﻯ اینترنت ارتباط برقرارکند. سیستم‏عامل این‏ مدل "مایکروسافت ویندوز موبایل" نسخهﻯ 5 می‏باشد.
    و اما دربارهﻯ دوربین نیز، آی-میت بی‏معرفتی نکرده و دوربینی CMOS با کیفیت 2 مگاپیکسل(1200*1600پیکسل) -که خیلی زیاد هم نیست- در آن قرارداده که می‏تواند با کیفیت CIF نیز فیلم‏برداری کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از نظر حافظهﻯ موقت و دائم، این مدل جای‏گاه به‏نسبت خوبی دارد. جم آی-ان از 64مگابایت رم و 128 مگابایت رام برخوردار است و هم‏چنین حافظهﻯ آن به‏وسیلهﻯ کارت‏حافظهﻯ جانبی SD/MMC قابل ارتقا است. البته بازهم پردازش‏گر این مدل کم و 200مگاهرتز می‏باشد.
    اما قابلیت‏های اصلی آی-میت جم آی-ان در بخش دیتا یا تبادل اطلاعات می‏باشد. این مدل از راه‏های بلوتوث2، miniUSB، EDGE، GPRS کلاس10، اشعهﻯ مادون قرمز و همچنین اینترنت پرسرعت بی‏سیم Wireless (Wi-Fi 802.11 b/g) (که در مدل‏های قبلی جم نبوده‏است) می‏تواند با سایر وسیله‏های الکترونیکی و یا شبکهﻯ اینترنت ارتباط برقرارکند. سیستم‏عامل این‏ مدل "مایکروسافت ویندوز موبایل" نسخهﻯ 5 می‏باشد.
    و اما دربارهﻯ دوربین نیز، آی-میت بی‏معرفتی نکرده و دوربینی CMOS با کیفیت 2 مگاپیکسل(1200*1600پیکسل) -که خیلی زیاد هم نیست- در آن قرارداده که می‏تواند با کیفیت CIF نیز فیلم‏برداری کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ال جی P7200
    درحال حاضر ممکن است که نوکیا بهترین موبایل از نظر رتبه بندی فروش و... باشد، ولی مطمئنا هرکس باید به تناسب سلیقه‏اش با گوشی‏های جدید ديگر نيز آشنا باشد. به همین دلیل ما هم نوکیا را کنار گذاشته و به سراغ یکی دیگر از شرکت‏‏های الکترونیکی که به‏تازگی در ایران هم فعالیت خود را از سر گرفته است، می‏رویم و مدل P7200 آن را معرفی می‏کنیم

ال‏جی پی7200 یکی از مدل‏های نسبتا جدید(معرفی: آگوست 2005) ال‏جی می‏باشد که درطراحی آن حرف و حدیث زیاد بوده‏است. چون پی7200 طرحی دردار و تقریبا شبیه به موتورولا سری "رزر"(RAZR V3i) دارد و گفته می‏شود که طرح پی7200 ازروی "رزر" و یا برعکس داده شده‏است. به هرحال طرح این مدل، همان‏طور که گفته‏شد، دردار و بدون آنتن می‏باشد. یکی از ویژگی‏های این موبایل از لحاظ طراحی کمی ضخامت آن می‏باشد و اندازه‏های آن به‏این‏صورت است: 17*50*96 میلی‏متر و وزن آن هم 112گرم می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

همانند اکثر موبایل‏های دردار، ال‏جی نیز دارای دو صفحه نمایش است که یکی اصلی و برروی صفحهﻯ اصلی قرار گرفته، و دیگری هم برروی قسمت بیرونی است. صفحهﻯ اول دارای 262144 رنگ بوده و از کیفیت 220*176 پیکسل برخوردار می‏باشد. صفحهﻯ دوم نیز دارای 65536 رنگ و کیفیتی معادل 96*96پیکسل دارد. هم‏چنین پی7200 دارای کیفیت صدای 64 پلی‏فونیک می‏باشد.
    از لحاظ حافظه، این مدل از 64مگابایت حافظهﻯ‏ داخلی برخوردار بوده و ضمنا قابلیت اتصال دو نوع کارت حافظه را دارد: microSD و TransFlash که یک کارت‏حافظهﻯ‏128 مگابایتی TransFlash به‏همراه خود گوشی قرارداده شده‏است. هم‏چنین در هیچ‏جا اعلام نشده که حداکثر می‏توان از چه ظرفیتی برای کارت‏حافظه استفاده کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در بخش دیتا یا تبادل اطلاعات ال‏جی (همانند مدل‏های قبلی) بسیار ضعیف عمل کرده و متاسفانه از هیچ‏کدام از را‏ه‏های 3G، HSCSD، EDGE و یا WLAN(ارتباط اینترنتی بی‏سیم) نمی‏تواند ارتباط برقرار کند و باز جای شکرش باقی‏است که ال‏جی در مدل پی7200 از راه‏های ارتباطی بلوتوث(1.2) و هم‏چنین USB(2) استفاده کرده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کیفیت دوربین این مدل در وضعیت مطلوبی است و می‏تواند تا 2 مگاپیکسل(1200*1600) عکس‏برداری کند، که امکانات دیگری چون AutoFocus، فلاش و همچنین بزرگنمایی تا 4 برابر را نیز شامل می‏شود. دوربین عکاسی پی7200 می‏تواند از حداقل کیفیت 72*72 (برای حجم کم‏تر عکس) و حداکثر در 2 مگاپیکسل با حداکثر حجم 300کیلوبایت عکس بگیرد. متاسفانه کند بودن عکاسی در مدل‏های ال‏جی، در این مدل نیز وجود دارد و برای گرفتن هر عکس 4 ثانیه طول خواهدکشید. برای فیلم‏برداری کیفیت خوب بوده و پی7200 می‏تواند با کیفیتی معادل 160*208 فیلم‏برداری کند و هم‏چنین این فیلم‏برداری در فرمت H.263 MPEG4 می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از دیگر امکانات دیگر پی7200 می‏توان به پخش فیل‏های MP3 و AAC و هم‏چنین فایل‏های WMA اشاره‏کرد. یکی دیگر از امکانات خوب ال‏جی پی7200 وجود یک اکولایزر (Equalizer) می‏باشد که به‏وسیلهﻯ آن می توان نحوهﻯ‏پخش صدا را برای آهنگ‏های مختلف تغییر داد.
    گرچه منوهای پی7200 شبیه به سیستم‏عامل سیمبین می‏باشد ولی همان‏گونه که انتظار می‏رفت، متاسفانه ال‏جی روی این مدل نیز سیستم‏عامل سیمبین نگذاشته که این، یکی از نقطه‏ضعف‏های ال‏جی می‏باشد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

\
    باتری ال‏جی پی7200 دارای قدرت 800میلی‏آمپر بوده که می‏تواند موبایل را تا 100ساعت در حالت آماده به‏کار و 2ساعت در حالت مکالمه نگه دارد.
    به‏طور خلاصه می‏توان ال‏جی پی7200 را در کیفیت دوربین عالی، صدای با کیفیت و ضخامت کم ولی سرعت کند دوربین و منوها و هم‏چنین طراحی جدید(غیرصمیمی) معرفی کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سونی‏اریکسون K800
    به‏نظر می‏رسد که سونی‏اریکسون باید در هرصورت یک پله از بقیهﻯ سازنده‏های تلفن‏همراه بالاتر باشد. این کمپانی با معرفی مدل K800 که این‏بار به بررسی آن می‏پردازیم، این موضوع را ثابت کرد

کا800 از نظر ظاهری دقیقا مانند مدل قبل از خود یعنی کا750 می‏باشد و ممکن است شما در نگاه اول با کا750 اشتباه بگیرید، اما ویژگی‏های ظریفی که در آن نهاده شده‏است، آن را با بقیهﻯ موبایل‏ها متمایز می‏سازد.
    طبق معمول، در ابتدا به مشخصات ظاهری آن می‏پردازیم. گرچه -همان‏طور که گفته‏شد- کا800 مشخصهﻯ خاصی ندارد، اما می‏توان به رنگ مشکی آن که در طرحی ساده و شیک قرارداده شده‏است، اشاره‏کرد. اما وقتی به اندازه‏های آن نگاه می‏اندازیم، می‏بینیم که چنین تلفن‏همراهی ممکن است فضای بیش‏تری از جیب شما را اشغال کند، چون ضخامت آن به 22 میلی‏متر می‏رسد و طولی برابر 105میلی‏متر که در عرض 47میلی‏متر است، را دارا می‏باشد.
    در کا800 چشم شما نسبت به مدل‏های قبلی سری کا کم‏تر اذیت می‏شود، چون اندازهﻯ صفحه‏نمایش آن تا 2 اینچ بزرگ‏تر شده و در نتیجهﻯ آن، صفحه‏نمایش از کیفیت بالاتر صفحه یعنی 240*320 پیکسل برخوردار می‏شود. تعداد رنگ آن نیز مطلوب و در عدد 262144 قرارگرفته‏است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صدای این مدل نیز همانند سایر قسمت‏های دیگر به سطح بالاتری ارتقا یافته، به‏گونه‏ای که شما می‏توانید آهنگ‏های مورد علاقهﻯ خود را با کیفیت بالای 72پلی‏فونیک گوش دهید.
    حافظهﻯ داخلی 64 مکابایتی کا800، خود به‏تنهایی می‏تواند پاسخ‏گوی بسیاری از عموم کاربران تلفن‏همراه باشد. اما سونی‏اریکسون راه را نبسته و شما می‏توانید از کارت‏حافظه‏ی Memory Stick M2 خود، که اندازهﻯ آن به نصف کارت‏حافظه‏های قبلی سونی‏اریکسون هم نمی‏رسد، بهره‏مند شوید، ولی در قبال آن باید هزینه‏ای جداگانه را متحمل شوید.
    امروزه راه‏های برقراری ارتباط و هم‏چنین بخش تبادل اطلاعات با سایر دستگاه‏های الکترونیکی برای کاربران حرفه‏ای، به یک اصل تبدیل شده و کا800 نیز تا حدودی جواب‏گوی این قسمت می‏باشد. از جملهﻯ امکانات کا800 در این زمینه، می‏توان به بلوتوث2، اشعهﻯ مادون قرمز(اینفرارد)، USB 2.0 و هم‏چنین GPRS کلاس10، شبکهﻯ نسل سوم(3G) و HSCSD اشاره‏کرد ولی حیف که اینترنت بی‏سیم(Wireless LAN) در کا800 وجود ندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •