اين ضعيف بودن دكتر وب رو نشون ميده كه نميتونه تروجان رو بشناسه ( نميدونم اين بولتين به چي اين دكتر وب نشان 100% داده)نوشته شده توسط mahmood_electronic_bbc
![]()
با كاسپر اسكي نميشه شوخي كرد
اين ضعيف بودن دكتر وب رو نشون ميده كه نميتونه تروجان رو بشناسه ( نميدونم اين بولتين به چي اين دكتر وب نشان 100% داده)نوشته شده توسط mahmood_electronic_bbc
![]()
با كاسپر اسكي نميشه شوخي كرد
Last edited by Mar$hal; 21-10-2006 at 10:20.
آقا واسه منم نميدونم ويروسه يا تروجانه
ميترسم اجراش كنم
چيكار كنم![]()
![]()
![]()
آقا من تو يه فروم خارجي ديدم بعضيها گفته بودند كه آنتي ويروسشون تو يه فايل dll ويروس نشون ميده.اما مال من اينجوري نبود از اولم كه اجرا كردم تا حالا سيستم مشكلي پيدا نكرده ضمن اينكه رو سيستم من دكتر اسپايور و سيمانتك و مكافي هم نصبه. فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه. به هر حال اگه فقط يه نفر به من بگه كابل رو چه جوري ميشه ساخت من روي w900 خودم تست مي كنم و آموزشش رو تا جايي كه خودم بتونم انجام بدم مي ذارم. البته تخصص چنداني ندارم اما اگه تست كنم مي تونم روششو توضيح بدم.
اما با كابل خود گوشي همون طوري كه سياوش جان هم گفت نميشه كاري كرد.
من با اجازه آقا آرش قابليتهاي نرم افزار براي چند گوشي رو از منبعي كه لينكش رو پايين ميذارم كپي ميكنم:
w900
Testado y trabaja:
- Read Phone Info
- Clear SP Locks
- Read All Codes
- Flash file MAIN y FS
- Edit CDA
- Edit Revision
- GDFS
w810
Testado y trabaja:
- Read Phone Info
- Clear SP Locks
- Read All Codes
- Flash file MAIN y FS
- Complet phone
k750 CID49
Testado y trabaja:
- Read Phone Info
- Clear SP Locks
- Read All Codes
- Flash file MAIN.
- Edit CDA
- Edit Revision
k600 CiD49
Testado y trabaja:
- Read Phone Info
- Clear SP Locks
- Read All Codes
k600 CID36
1 - Flash MAIN y FS with Setool without complet phone with the firmware R2T002 RED CID49.
2 - Use SEMCtool to finalize.
Work 100 %
مثل اينكه افزايش حافظه اينباكس كه توي فار منيجر ممكن بود تو قابليتهاي اين نرم افزار ليست نشده.
اگه اشتباهي داره دوستاني كه ميدونند تصحيح كنند ضمن معذرت خواهي من چون ترجمه نكردم .
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي همين سايت يه نفر رو چند تا گوشي از جمله w900 تست كرده و جواب هم داده و روش رو نوشته منتها ما گير كابليم. ببخشيد چند تا پست دادم .
ممنون از زحمات هميشگي اقا سياوش. آقا ارش اول اينكه ممنون ميشيم طرز كار صحيح ياد بدين كه همه ياد بگيرن. 2- اينكه ميشه بگين كابل از كجا گير بياريم اسمش چيه و چنده؟؟ يا چطوري ميشه درستش كرد؟؟ من كا 800 با Cid49 ممنون از شمانوشته شده توسط arash_a
[QUOTE=Siavash Y]شما برای استفاده از نرم افزار به کابل سرویس گوشی نیاز دارین که هم میتونید خودتون بسازید و یا اینکه نوع COM یا USB اون رو بخرید و از DCU-60 (کابل همراه در بیشتر گوشی های جدید) نمیتونید استفاده کنید
اقا سياوش کابل سرویس از رو کابلDCU-60 درست مي شه يا جور ديگست؟نوشته شده توسط aarash
آقا يكي توضيح بده cid چيه بدرد چه ميخوره
Last edited by hossein31; 21-10-2006 at 14:12.
آقا يكي توضيح بده cid چيه بدرد چه ميخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)