اصلا دوستان بزارید مشخصات فنی سه گوشی نوکیا n72 و K800 اریکسون و سامسونگ D900 رو که هرسه در 2006 تولید سدن رو با هم مقایسه کنیم. برای دیدن مقایسه لینک زیر رو باز کنید.
اصلا دوستان بزارید مشخصات فنی سه گوشی نوکیا n72 و K800 اریکسون و سامسونگ D900 رو که هرسه در 2006 تولید سدن رو با هم مقایسه کنیم. برای دیدن مقایسه لینک زیر رو باز کنید.
پرفروشترین گوشی رو قبول دارم ولی کی گفته دبلیو810 بهترین گوشیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طراحی صاایران رو هم دیده بودیم. صا ایران که هیچ، نوکیاش هم توی طراحی دیدیم. خیلیا به خاطر طراحیش نوکیا رو نمی خرن.
گوشی های ویندوز موبایل به ندرت نیستن. توی ایران به ندرت هستن. بازم میگم شما فقط داری بازار ایران رو نگاه میکنی. اگه اینطوره پس لابد پیکان و پراید هم بهترین ماشینها هستن دیگه.!!!
به سری P سونی اریکسون اشاره کردی. سری P سامسونگ رو دیدی؟ اصلاً می دونی برای چه کاری تولید شده؟ می دونی تنها شرکت سازنده موبایل تا الان هست که همچین کاری کرده؟؟ (چه کاری؟ الان میگم)
در جام جهانی آلمان برای اولین بار گوشی های سری P رو به آلمان داد تا مردم از طریق گوشی ها بتونن بطور زنده، بازیهای فوتبال جام جهانی رو از این گوشی ببینن. اولین شرکتی بود که گوشی هایی با قابلیت گرفتن امواج تلویزیونی و ماهواره ای رو طراحی کرد و به تولید انبوه رسوند:
سری بعدی هم برای بازی های آسیایی قطر این کار رو کرد.
منتها حتی اسم این کارها هم به ایران نمیرسه برای همین این ذهنیت بسته در افرادی مثل شما باقی می مونه که: گوشی های سامسونگ به درد نمی خورن!!!
گوشی P9000 سامسونگ که هر سری در نمایشگاه های موبایل معرفی میشه و فقط گفته میشه سال 2007 به تولید انبوه میرسه رو دیدی؟
می دونی چند نفر برای خرید این گوشی انتظار می کشن؟ می دونی این گوشی کی معرفی شده بود؟؟
گوشی B600 رو دیدی؟ الان سالهاست که مردم کره جنوبی دارن ازش استفاده می کنن. ترکیبی کامل و زیبا از یک دوربین دیجیتال 10 مگاپیکسل با لنز CCD و قابلیت زوم اوپتیکال و یک گوشی کامل با امکاناتی بالا.
می دونی این گوشی اینقدر امکانات داره که به غیر از کره جنوبی، اگه جای دیگه ای صادر بشه، عملاً امکاناتش هرز میره؟ غیر از اینکه اصلاً نوع شبکه ای هم که پشتیبانی می کنه متفاوته؟ واسه همین تا پیشرفت کشور های دیگه دست نگه داشتن و از صادراتش جلوگیری کردن تا به علت عدم قابل استفاده بودن، جلوی فروشش گرفته نشه.
متاسفانه، شما 4 تا گوشی ای رو که پارس قائم وارد می کنه، به عنوان ملاک در نظر می گیرید و عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد بازار های جهانی رو هم چاشنی اش می کنید و اینطور فکر میکنید که الان شما درست میگید و همه جای دنیا اول نوکیا حرف اول رو میزنه و بعد سونی اریکسون!!!!
من نمیگم که دی900 الان خیلی خوبه و حرف اول رو میزنه و ...
من میگم سامسونگ آینده بهتری در انتظارشه تا سونی اریکسون.
گوشی هایی که به ایران راه پیدا نمی کنن، (اونم به این علت که ایرانی ها و عرب ها رو لایق این گوشی ها نمی دونن) مطمئن باش اونطور هستن که کاری کردن که سال 2006 که سونی اریکسون خیلی ادعای فروشش میشد، فروش سامسونگ رو به 60 میلیون گوشی بیش از سونی اریکسون هدایت کردن.
درهر حال هر کس نظر خودشو داره و همونطور که گفتم الان دید شما اینطوریه که اگه B600 و یا P9000 رو هم به شما بدن، خوشت نمیاد و میگی اینا به درد نمی خورن.
ذهنیت شما الان منفیه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد.
من دیگه حرفی نمیزنم. بزارید مشخصات فنی گوشی ها با هم حرف بزنن
در ضمن کی گفته گرفتن تلویزیون نشون دهنده حرفه ای بودن گوشیه. این کار رو تلویزیون های سفری با 30000 تومن هم انجام میدن. در ضمن اگه قرار باشه قوی ترین ها رو به رخ بکشین که چیزی بخ Nokia N95 نمیرسه.
ولی ما گوشی های هم سطح رو با هم میسنجیم و نظر میدیم نه مدل های جدید رو به رخ بکشیم.
چرا من و شما دفاع کنیم. خودشون دارن حرف میزنن:
D900 SAMSUNG, Nokia N72 , SE K800 (هرسه ساخته سال 2006)
لطفا این لینک ببینید لطفا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر نکنم دوستمون در مورد آمار فنی حرفی برا گفتن داشته باشن.
البته اگه داشته باشن بنده که نه وقتش رو دارم نه حوصله ...(والا نمیدونم شما چه تعصبی روی سامسونگ دارید؟)
در ضمن دوست عزیز فکر نمیکنید 60 میلیون گوشی موبایل یه خورده زیادی اغراق آمیزه؟(چرا هست دیگه ...)
Last edited by jamali; 13-06-2007 at 20:21.
شهاب جان با نظر شما مخالفم ولی به نظرات و عقایدتون کاملا احترام میذارمولی اگه سونی اشتباهات سامسونگ را نکنه 100% پیشرفت میکنه وپله های ترقی را 2 تا 2تا طی میکنه
![]()
ملاک امتحان این سه تا گوشی برای شما چیه؟
این سه تا گوشی اصلاً در کلاس یکدیگر نیستن. فقط دوربینشون قابلیت مقایسه کردن رو داره.
ضمن اینکه این آمار رسمی و معتبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبول نداری، با خودته.
اتفاقا کاملا در کلاس یکدیگر هستن ...
در ضمن در همون یه موردی هم که اشاره کردید سونی اریکسون بهتره![]()
از طرفی شما هی میگی ذهنیتت منفیه ، منفیه ...
شاید ذهنیت شما زیادی در مورد سامسونگ زیادی مثبت هستش! شما یه سره حرف میزنی و اصلا گوش نمیدی
یوزر نیمت هم که ShahabSAMSUNG هستش .(تو امضات هم لوگوی سامسونگ گذاشتی)
من کسی رو ندیدم که اینطوری عاشق() یه کمپانی باشه و هیچ عیبی شو نبینه!
واقعیت این ها نیست. واقعیت عکس روزنامه نیست...
من مطمئن هستم اگه این مقایسه ای که انجام دادم توسط خود سامسونگ هم تایید بشه
شما یه دلیل دیگه میتراشی ...
پخش کردن برنامه TV ، نازک بودن و چراغ چشمک زن و رقص نور داشتن و فندک و در بازکن (!) داشتن ملاک نیست .
برای من آمار فنیش مهمه نه این چیزا ! برا من مهمه وقتی باهاش کار میکنم یاد اسباب بازی نیفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)