جواب منو بديد!
سلام به همه دوستان
خب اول جواب دوست ما SOBHANI_NJ, عزيز. بايد بگم كه من يكي 2 تا برنامه در اين زمينه ديدم ولي بدون كه هيچ كدوم كاركرد مناسبي نداشتند. شما ميتوني با ديدن يه سري دوره آموزشي كركر بشي البته اگر وقتشو داشته باشي و بازم البته مثل هر كار ديگه زحمت داره يادگيريش. پس نهايتا جواب شما اين ميشه كه دنبال همچين نرم افزاري نگرد عزيز.
و در مورد tara, عزيز بايد بگم كه ايشون نياز به كركي كه لينكش رو در زير قرار ميدم داشتند كه ميگن مشكلشون حل شده و پيدا كردن ولي خب چون كرك خوبي هست و تمام بازيهاي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به سادگي رجيستر ميكنه گذاشتم كه ساير دوستان هم دانلود كنند و اگر به بازيهاي كم حجم علاقه دارند استفاده كنند...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ارسال هاي من مشاهده نمي شود؟
چي ميشن يه هويي؟
عزيز من كه دارم به خوبيمشاهده مي كنم ارسال شما رو... :lol:نوشته شده توسط SOBHANI_NJ
---------------------------------------------------------------------------
Last edited by Erfaan; 04-08-2008 at 04:55.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Erfaan; 04-08-2008 at 04:54.
سلام
یه مشکلی که این انجمن ها داره اینه که سریع از موضوع خارج میشن :x
حالا نام یه برنامه را بگید که باش میشه کرک ساخت
ممنون
عزيز شما سرچ بزني پيدا مي كني. اين لينك رو يكي از دوستان گذاشته كه اگر كمي شما به انگليسي مسلط باشي ميتوني در كرك نرم افزارها تقريبا خبره بشي. گرچه كار تجربي هست و شما نياز به تمرين داريد.نوشته شده توسط hippo
اين لينك از سايت يكي از بچه هاي اين فروم هست كه كركر خيلي خوبي هم هست ايشون...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ba salam
pishnahade kar ba daramde bala
boro be adrese zir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ba man tamas begir 0912-237 55 68
ba arezoie moafaghiat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)