امروز صبح رسیدم خونه و فکر میکنم برسم مجدد نصب رو شروع کنم. یادمه دفعه قبل که نصب میکردم کارت گرافیک من در device قرار نداشت. و من نزدیکترین چیزی که فکر میکردم ممکنه مناسب باشه رو انتخاب کردم.
امروز صبح رسیدم خونه و فکر میکنم برسم مجدد نصب رو شروع کنم. یادمه دفعه قبل که نصب میکردم کارت گرافیک من در device قرار نداشت. و من نزدیکترین چیزی که فکر میکردم ممکنه مناسب باشه رو انتخاب کردم.
اگر نبود بايد درايور nv رو انتخاب كنيد
اين درايوريه كه توسط گروه xorg براي كارتهاي nvidia تهيه شده
ببخشید جناب، لینک دانلود اونو دارید؟
درايور nv توي خود xorg هستش
xorg هم مدير محيط گرافيكي شماست (در يك جمله) و در توزيعي كه نصب مي كنيد وجود داره
شما مندريوا رو نصب كن
در موقع تنظيمات كارت گرافيك اگر مدل كارت گرافيك خودتون وجود داشت كه همونو انتخاب كنيد واگر نبود از nv استفاده كنيد
اگر اين هم نبود به نصب ادامه بده
بعدا از طريق همون خط فرمان مي شه درستش كرد
جناب خیلی خیلی ممنون
راستش وقتی وارد تنظیم کارت گرافیک شدم همون پیش فرض خودشو (GeDorce Generic) رو مثل قبل انتخاب کردم ولی رزولوشن اونو مثل قبل بالا نبردم. ایندفعه وارد محیط گرافیکی شد!
خیلی ماندریوا زیباست! خیلی از لطف شما ممنونم. ببخشید که اینقدر وقتتونو گرفتم.
سلام مجدد
در مورد مودم چکار کنم؟ آیا باید حتما اکسترنال بگیرم؟ مودم من Lucent Microelectronics اینترنال هستش.
بازم ممنون
خوب تبريك مي گم
شما مي تونيد بعد از اينكه تونستيد به اينترنت وصل بشيد درايور اصلي nvidia رو دريافت و نصب كنيد و 3d هم فعال كنيد
اگر مودم شما از تكنولوژي dsp (اگر اشتباه نكنم) استفاده كنه درايورهاش موجوده و راحت مي تونيد نصبش كنيد
اين پست من در اصل در باره كارت گرافيك زده شد و از مودم هم در كنارش ...
در مورد مودم لطفا در تاپيك مخصوص خودش سوالتون رو مطرح كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)