خيلي جالب بود!نوشته شده توسط simsevil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ex byte geforce xf 5500 /6200
نام کارخانه یا شرکگت سازنده
چیپ یا پردازشگر
مقدار رم یا حافظه
مقدار بیت
و بیشتر
لطفا اطلاعات فوق را اگر میشود به ایمیلم بفرستید و همچنین کسی درباره چندکاره hp4255 کسی اطلاع دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
توی این چند سال با کارتهای gf5200 - gf6600gt - gf7300gt - gf7600gs کار کردم همشون هم با بورد XFX
همشون هم عالی اورکلاک میشدن ( فقط 6600 یهو ترکید) .
با بردهای gigabyte & asus & MSI که دوستان داشتن هم کار کردم ولی هیچکدوم مثل XFX اورکلاک نمی شدن .![]()
شک هم نکنید که XFX بهترین بورد رو میسازه .![]()
ببینید دوستان ما این چیزهایی که می گیم سلیقه ایه . اما اگه شما در سایت Tomshardware نگاهی به پر فروشترینها بندازید می بینید که چند برند کارت گرافیک هستند که از همه پرفروشترند و اگه به سایت هر کدوم مراجعه می کنید که کارتهای بسیار خوبی عرضه کرده اند . این برندها عبارتند از EVGA و ASUS و XFX و ...
از آقايون خواهش ميكنم فقط شعار ندن و هركي هرچي داره نگه خوبه با دليل و مدرك review هاي معتبر صحبت كنيد
وگرنه معناي فروم از بين رفته است
اگه اين طوري كه شعار ميدين به خدا بازاري ها هم همين كارو بلدن
asus بهتره xfx بهتره اينا شعاره دليل بياين كه براي همه قانع كننده باشه
از همه دوستان ممنونم
حرف کیوان خان کاملا تایید میشه ...
لطفا با دلیل بنویسید و در صورت امکان از بنچ مارک های سایت های معتبر هم استفاده کنید.
فکر میکنم دوستان بهتره تجربیات خودشون رو بزارن .
اگه هم پنچمارک های سایت های معتبر رو میخاین میتونین برید تو همون سایت های معتبر ببینید اینتوری تاپیک هم شلوغ نمیشه .
Kheili ajibe ke az matrox hichkas harfi nemizaneh shayd be in khater ke karte professional hastesh vali ye sari be sitesh bezanin motevajjeh mishin,Dar zemn Matrox avalin karti bood ke dual display ro support mikard.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)