نوشته شده توسط netlcom
آر هنداره . شرمنده / ميگردم برات لينكشو ميذارم
![]()
نوشته شده توسط netlcom
آر هنداره . شرمنده / ميگردم برات لينكشو ميذارم
![]()
سلام . گوشي من ان70 هست . یعنی با دانلود این نرم افزار و نصب آن بر روی گوشی ورژن گوشی بالا میره ؟!
من فکر کنم به برنامه Pc suite version6.81 به بالا هم نیاز هست . فقط دانلود این نرم افزار نیست. یه راهنمایی کلی کنید بی زحمت خیلی ممنون.
نوشته شده توسط kgpa80
توجه : گوشي شما ورژنش بالا نميره . فرمت ميشه . به حالت اول يعني حالت كارخانه در ميآد . اگه تا حالا اين كارو نكردي توصيه ميشه انجام نده .![]()
اینم لینک واسه ان93
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بگردی توش پیدا میکنی.
امیدوارم بدردت بخوره : : : : :![]()
آقا چطوري ميشه گوشي 3250 رو آپديت كرد و فلش كردش راهش رو كي بلده. برنامه و راه حلش رو بگيد ممنون ميشم. من سوني اريكسون رو فايل exe رو از سايتش گرفتم ريختم بعد با كابل خود گوشي آپديت كرد و فلش ايراداي گوشي درست شد نوكيا رو بلد نيستم
نوشته شده توسط mrmostafa
--------------------------------------------------------------------------------
اينم 3250 هم فلش هم اپگريد
__________________![]()
سلام. معذرت مي خوام ياسر جان. شما فقط لينك رو مي ذاري. در مورد نحوه كار مي توني برامون توضيح بدي .كه وقتي اين فايل ها رو گرفتيم چه كنيم؟؟؟!!! ممنوننوشته شده توسط ya3r
يايد ابتدا نرم افزار phoenix رو دانلود ، نصب و كرك كنيد به اين پست مراجعه كنيد حجم اون تقريبا 90 مگه
سپس فايل مربوط به گوشي خودتون را دانلود و اجرا كني حدود 50-100 مگ ، خودش يه سري فايل رو تو برنامه phoenix كپي ميكنه
به عنوان مثال فايل گوشي 6280 در لينك زير هست و فايل گوشي خودتون رو هم تو انجمن هاي همونجا ميتونيد پيدا كنيد و حتما سعي كنيد از همين gsmhosting پيدا كنيد چون اين لينكهايي كه دوستمون دادند بعضياش قديميه و بعضياش هم مثل اين لينك 3250 كه دادند اصلا معلوم نيست چه ورژن و تاريخيه
براي راهنمايي در باره چگونگي استفاده از نرم افزار نيز به اين پست مراجعه كنيد ( البته فقط نحوه استفاده رو و نحوه نصب phoenix رو از فيلم لينك اول قبلي ببينيد)
اگه بازم سؤالي بود من درخدمتم
در رابطه با سوال kgpa80 هم بايد بگم كه توضيحي كه ياسر داده كاملا غلطه ، با اين كار firmware گوشي شما يك بار كاملا پاك ميشه و دوباره روي آن نصب ميشه و ورژن firmware گوشي هم بالا ميره و ايرادات نسخه فعلي تا حدي بر طرف شده و شايد امكانات جديدي هم اضافه بشه مثل امكاناتي كه در ليست لينك دوم براي گوشي 6280 ميبينيد
دوستان خيلي از راهنمايي ممون . ولي آخه براي دانلود اينها بايد بريم كافي نت اونهم با سرعت 512 !!!
جايي نيست سي دي شو بفروشن كه بريم بخريم ؟ يا دوستان كسي نداره ازش بگيريم؟ در ضمن بعضي دوستان گفتن فلش كن كه ورژن بره بالا ، بعضي ها هم جواب منفي دادند گفتند اين كارو نكن . حالا من متوجه نشدم !!! اولين بار هم هست كه ميخوام اين كارو بكنم انجام بدم ؟ آخه ورژن گوشي من V 3.0546.2.3 هست . اگه راهنمایی کنید ممون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)