مملکت به گند کشیده شده بعضیا کار کار میکنن
کار هست شما کار نمیکنی!
برین ببینم پی کارتون
مملکت به گند کشیده شده بعضیا کار کار میکنن
کار هست شما کار نمیکنی!
برین ببینم پی کارتون
سلام
من حرف های شما رو قبول دارم.
کار هست ولی تو حوضه ی علمی من یا کسای دیگه کار درست و حسابی نیست.
آقا کار درست و حسابی نیست . کار هست ولی درست و حسابی نیست صرفه نداره.
من دنبال کار هستم ولی یه کاری که به صرفه نه کاری که الکی وقت هدر دادن هست.
موفق باشید
من حرفم خطاب به اونی بود که شما جوابش رو دادین
کار هم نیست
دقیقا . من فکر کردم با من هستید ازتون معذرت میخوام.
ولی باید یک فکری کرد اینجوری پیش بره وضعیت ما از کشور افغانستان هم بدتر میشه . اقتصادمون خیلی ضعیف شده و هزینه های زندگی هم کمر شکن .
موفق باشید.
خواهش میکنم
ریال افعانستان همین الان ببینید چنده تو بازار ایران؟
همه کارهایی که پول ازش در میاد تو ایران یا از مفت خوری هست یا کارهایی که واقعا کار حساب نمیشه. منظور از پول در اومدن هم جون کندن نیست
من بازم حرفم همونه چون شما ورشکست شدید بقیه باید دیگه تعطیل کنن؟چند نفر میخواید از صنف شما بعد همین تحریم ها درامدشون بیشتر شده بهتون نشون بدم ؟الان اصولا همه میخوان یه شبه پولدار بشن و تا شش ماه اول وقتی کارشون اکی نشد دیگه همه چی تمومه و جمع میکنن,اگه جنس خوب پیدا نشد خوب نشه وظیفه شما واردات جنس نیست با مشتری طی میکنید که این جنس کیفیتش مثل قبل نیست یا میخواد یا نمیخواد اگه باهاش طی نکنید بله میشه بی وجدانی ,تازه خیلی از لوازم خانگی ایرانی هستن مثلا یخچال خوئ من هیمالیاست بردش مشکل پیدا کرد راحت پیدا شد این یه نمونشه شما اشتباه بزرگی کردید کارتونو جمع کردید ,تعمیرکارانی مثل شما احتیاج ندارن مغازه ای وسط شلوغی اجاره کنن چون کار شما بیشتر بیرون کاره و میتونین مغازه ارزون اجاره کنید به هر حال بازم دیر نشده اوستا کار خوب هیچ موقع بیکار نمیمونه حرف این بچه هایی که میگن کار نیست گوش نده تمبلی و تنوع طلبی و یه شبه ره صد ساله رفتن متاسفانه خیلی از جوونها رو گشاد کرده تا سختی نکشی به هیچ جا نمیرسی
- - - Updated - - -
من بازم حرفم همونه چون شما ورشکست شدید بقیه باید دیگه تعطیل کنن؟چند نفر میخواید از صنف شما بعد همین تحریم ها درامدشون بیشتر شده بهتون نشون بدم ؟الان اصولا همه میخوان یه شبه پولدار بشن و تا شش ماه اول وقتی کارشون اکی نشد دیگه همه چی تمومه و جمع میکنن,اگه جنس خوب پیدا نشد خوب نشه وظیفه شما واردات جنس نیست با مشتری طی میکنید که این جنس کیفیتش مثل قبل نیست یا میخواد یا نمیخواد اگه باهاش طی نکنید بله میشه بی وجدانی ,تازه خیلی از لوازم خانگی ایرانی هستن مثلا یخچال خوئ من هیمالیاست بردش مشکل پیدا کرد راحت پیدا شد این یه نمونشه شما اشتباه بزرگی کردید کارتونو جمع کردید ,تعمیرکارانی مثل شما احتیاج ندارن مغازه ای وسط شلوغی اجاره کنن چون کار شما بیشتر بیرون کاره و میتونین مغازه ارزون اجاره کنید به هر حال بازم دیر نشده اوستا کار خوب هیچ موقع بیکار نمیمونه حرف این بچه هایی که میگن کار نیست گوش نده تمبلی و تنوع طلبی و یه شبه ره صد ساله رفتن متاسفانه خیلی از جوونها رو گشاد کرده و بالاخره احتیاج نیست سختی بکشن باباجون خرجشونو میده تا سختی نکشی به هیچ جا نمیرسی
سلام
یک نکته ای رو یاد آوریتون میکنم (لازمه ) این مغازه تعمیراتی که داشتیم 12 سال بود داشت کار میکرد. درضمن خودمونم میتونستیم بگیم که این قطعه بدرد نمیخوره و فلان ولی نخواستیم و سریع مغازه رو جمع کردیم و نزاشتیم اعتبار 12 ساله ما بره زیر سوال و فلان کس بگه فلانی بعداز 12 سال اینجوری شده.قطعات بدرد نخور مینداخت رو جنس مردم . ما هم نزاشتیم اینجوری ادامه پیدا کنه . وقتی چیزی خراب میشه خراب باشه بهتر از اینکه قطعه آشغال روش باشه .
من کاری به دیگران اصلا ندارم و هرکس هم پولدار شده نوش جونش ولی بعید بدونم تو این وضعیت کسی وضعش خوب شده باشه بیشتریا وضعشون بدتر شده ولی بهتر نشده.
یادتونه ؟ یه مدت توی بازار رب و کنسرو های ماهی و .... کم شد ؟ بخاطر بسته شدن مرز ها ؟ مگه اونارو ایران نمیزد ؟ پس چی شد ؟ هیچی صبر کردن تا دوباره مرزا باز بشه وارد بشه .
اون یخچالی هم که میگین قطعاتش از خارج میاد نه بردش. ما هیچی داخلی نداریم که واقعا داخلی باشه و صفر تا صدش داخل تولید شده باشه.
کسی نگفته ما بیکاریم و ... ما خودمون نمیخوایم دوباره مغازه بزنیم وگرنه بخوایم همین فردا میتونیم 5 تا مغازه توی بهترین جای هشتگرد بزنیم.
ببین من هرچی شدم خودم شدم. هرچی دارم خودم به دست آوردم. بابا جون (به قول شما ) نزاشتم که خرجمو بده و توی این 2 سالی که سربازی بودم کسی بهم 1 هزارتومنی نداد بگه مال خودت و من هم ازش نخواستم . خودم خداروشکر از قبل پس انداز داشتم و به دردم خورد. الان هم که برگشتم که دیدم وضع بهتر نشده که هیچ بدتر از 97 شده. درضمن اون همه درس خوندم و الان بیکارم اونم توی دانشگاه پلی تکنیک یا همون امیرکبیر . رشته شیمی نساجی . و الان میبینم اشتباه کردم. حالا برگشتم و میینم فعلا وضع خرابه . الان هم سرم بره جلوی کسی دست دراز نمیکنم . میخوام بگم هرچی دارم رو خودم زحمت کشیدم و به دستش آوردم.
درضمن من تنبلی نمیکنم و وضع و اوضاع درست بشه دوباره با قدرت بر میگردم سرکار .
همونطور که گفتم کارایی مثل تعمیرات و برق کاری و ..... در آمد خوبی ندارن. (در آمدش به صرفه نیست .)
پولدار شدنم مثل رشته ای هست که توی دوران راهنمایی خوندم هست . مثل ریاضی. باید پله پله بری جلو. یکدفعه اصلا نمیشه.
من سختی هام رو کشیدم و شب هایی که تا 5 صبح بیدار بودم و درس میخوندم و دوباره روز بعدش کلاس و تا تکون میخوردیم باید شهریه هامون رو میریختم و فشار خانوادگی هم رو مون بود.
کار نیست که به صرفه برادر من حالا شما هرکاری میخوای بکن ولی نظر من عوض نمیشه . قسم حضرت عباس رو قبول کنیم یا دم خروس رو ؟ آقا با چشمم دیدم نمیشه.
کار هست ولی واسه کسایی که آشنایی توی ارگان های دولتی و .... دارن کسایی که مثل ما که رشته صنعتی خوندن کار درست و حسابی و به صرفه نیست.
شب بخیر.
تو حرفهای شما تناقض زیاده از یک طرف میگی مغازه من دوازده سال سابقه داره از یک طرف میگی از سربازی اومدم دیدم همه چی بدتر شده مگه از چند سالگی مغازه زدی که رفتی سربازی دوازده سال سابقه داری؟مگه بدون حداقل دیپلم پروانه کسب میدن؟بعدش قبل سال 97 که 96 باشه یا 95 مگه وضع بهتر بود؟تازه اصلا حرفهای شما درست مگه آدم عاقل مغازه چندین ساله خوئش رو بخاطر حرف دیگران میبنده ,پس الان اینهمه تعمیرکار یخچال یا لوازم خانگی دارن چیکار میکنن ؟حالا کی گفته تمام قطعات آشغال شده از قدیم هم جنس خوب بود هم بد ,به هر حال اینکه میگی درامد تعمیرات به صرفه نیست برای من قابل قبول نیست اگه منظورت از درامد اونیه که یکساله بارتو ببندی نه داداش من باید بری کار خلاف کنی
سلام
اون مغازه مال پدرم بود اون زیر پر و بال منو گرفت و کار یاد داد و ... خلاصه مارو ساخت. و ماهم اونجا مشغول شدیم و میگفت این مغازه مال تو هست و من میخوام بکشم کنار . در واقع این مغازه 12 سال بود که داشت کار میکرد و از سال 85 که پدرم مغازه رو زده بود تازه من سال 90 بخاطر علاقه رفتم اونجا و اولش زیر دستش شدم و نگاه کردم اونم بهم یاد داد. بعدش داداش کوچیکمم آوردمش اونجا بهش الکترونیک یاد دادم و اونم واسه خودش اوستا کوچیکه شده بود. سال 97 هم به دلیل کمبود زیاد قطعه مغازه رو بستیم.
از 16 فروردین سال 97 تا 99 رفتم سربازی و دوباره برگشتم. دیدم باز از 97 بدتر شده .
درضمن قبلا حداقل 30 درصد قطعات جنس خوب و اصلی بود الان 95 درصد قطعات همه آشغال شدن و قطعات جنس خوب بزور گیر میاد یا اصلا گیر نمیاد.
برای ما حرف مردم معنایی نداره و ما واسه خودمون زندگی میکنیم. ما اعتبارمون خیلی مهمه و یکجورایی همین اعتبار باعث شده بود که مردم جنس بیارن . واسه اینکه یک چیزی رو تعمیر میکردیم خیلی خوب و حرفه ای و بعدش که مشتری میومد جنسش رو ببره و همون حال خوبش رو میدیدیم که جنسش خیلی خوب تعمیر شده و قراره دوباره عمری کار کنه بسمون بود.
مثال الان یک آی سی آمپلی فایر tda 7377 (یک آی سی صوت بسیار معروف و پر کاربرد ) اون موقع آشغالش بود 6 هزارتومن اورجینالش بود 11 هزارتومن . الان دیگه اون اورجیناله اصلا نایاب شده و پیدا نمیشه . درضمن من پشیمون نیستم که مغازمون رو بستیم . دریک کلام تا وضع و اوضای اقتصادی درست نشده . هیچ کاری به صرفه نیست داداش من .
وقتی دستمزد با پول قطعه تقریبا برابر باشه . این کار نمی صرفه داداش من. قبلا یکم بیشتر بود.
فکر کنم دیگه کامل حرف های منو فهمیده باشید.
موفق باشید.
\
تناقض بازم در حرفهای شما هست:
{ببین من هرچی شدم خودم شدم. هرچی دارم خودم به دست آوردم. بابا جون (به قول شما ) نداشتم که خرجمو بده و توی این 2 سالی که سربازی بودم کسی بهم 1 هزارتومنی نداد بگه مال خودت و من هم ازش نخواستم . خودم خداروشکر از قبل پس انداز داشتم و به دردم خورد.}
{اون مغازه مال پدرم بود اون زیر پر و بال منو گرفت و کار یاد داد و ... خلاصه مارو ساخت. و ماهم اونجا مشغول شدیم و میگفت این مغازه مال تو هست و من میخوام بکشم کنار .}
حالا بالاخره بابا جون داشتی یا نه؟اینایی که شما میگید اکترا بهونه هست و بخاطر نداشتن قطعه مغازه رو بستن خنده داره و من به بقیه دوستان توصیه میکنم به جای گوش دادن به حرفهای نا امید کننده اگه توانایی مالی ندارن صنعت یاد بگیرن حالا بازم میتونی بیای بگی بازار خراب دیگه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)