از اينجا دوست عزيز.نوشته شده توسط داود
اين ورژن فول هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
از اينجا دوست عزيز.نوشته شده توسط داود
اين ورژن فول هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
سلام یوز پس سایت هم برداشته شد .... ممنون آقای روز دیدار :mrgreen:
سلام دوستان
می شه طرز کارشو مختصرا بگید
من وقتی برنامه رو باز میکنمهیچ نوشته ای داخل صفحه نیست هر دکمه ای رو هم که میزنم ارور میده
با تشکر
برنامه LC5 با محيط گرافيكي بهتري اين كارو انجام ميده ولي ما نبايد دنبال اين چيزاي آماتور باشيم.ما بايد دنبال روشي بريم كه مثلا موقعي كامپيوترو روشن ميكنيم بتونيم پسورد ادمين رو هك كنيم نه موقعي كه كامپيوتر روشنه.
منم با ستاره سهيل موافقم. البته من ديروز با روش Safe Mode براي يكي از دوستان كه سرويس پك نصب نكرده بود انجام دادم اما اگر كسي با سرويس پك ميتونه انجام بده ممنون ميشيم يه توضيحي بده و البته همه اين حرف ها باعث نميشه از Spy جان تشكر نكنيم چون واقعا زحمت مي كشه...نوشته شده توسط StarSoheil
اختیاردارین ...
بچه ها خیلی هوامو دارین....شرمنده میکنین منو :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
دوست عزيزم SPY :
من تازه اين برنامه رو دانلود كردم .خيلي خيلي حال دادي .واقعا از شما بابت معرفي اين برنامه سپاسگذارم .من مدت طولانيه كه دنبال اين چنين برنامه اي بودم ......
تمام پسورد ها رو نشان داد ولي يك مورد با تعداد كاراكتر هاي بالا نتونست . در مورد ساير كاراكتر ها نمي دونم چطور عمل ميكنه .
ولي يك مورد كه همچنان به قوت خودش باقيه اينه كه اگه شما پسورد خودتون يادتون رفت و اصلا نتوانستيد وارد ويندوز بشيد تكليف چيه و چطور ميشه پسورد رو متوجه شد . اين برنامه فقط در ويندوز كار ميكنه ولي در داس نه .......
. در هر صورت متشكر .....
فرزاد ...
سلام
آقا خيلي باحال بود ولي اگه يه چيزي بود كه وقتي پي سي رو روشن ميكني پس رو بده بهتر بود
سلام جواب سوللت رو اینجا پیدا کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط mydelphi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)