به به همشهری عزیز با با ما کجا فعالیت میکنیم شما کجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به همشهری عزیز با با ما کجا فعالیت میکنیم شما کجا
نوشته شده توسط feri_banamak
ــــلام
عرض شود حضور شما که لینک تقدیمی که حاوی فایل صوتیه مداحی - نه آهنگ آذری !!! هست هیچ مشکلی نداره و میشه به راحتی دانلود کرد. شخصا اون رو چک کردم و جهت اطمینان بیشتر یکبار هم خودم دانلود کردم !!!
یه بار دیگه امتحان بفرمایید
یا حق
.
Last edited by zeynal; 30-11-2006 at 06:01.
ـــــلام
عرض شود حضور رفقای عزیزم. این فایل که تقدیمتون میشه یه نرم افزاره ! باین دلیل میگم نرم افزار که این تاپیک با هدف تقدیم ادعیه و زیارات اسلامی ایجاد شده و صدالبته موضوع این فایل بی ارتباط با محتوای این تاپیک هم نیست...
فایل ارسالی در لینک زیر. کتاب گرانقدر مفاتیح الجنان . کتاب فخر و مباهات شیعه. مشهور و بدون هر گونه تبلیغ و معرفی رو تقدیم شما میکنه.
فایل ارسالی رو دانلود و باز کنید. سه تا فایل با فرمت جاوا در اون هست که روی گوشیتون نصب میکنید. این فایلها با توجه باینکه فرمتشون جاوا هست ولی متاسفانه روی یکسری از گوشیهای سونی اریکسون جوابگو نیست. علتش رو منم نمیدونم. این فایل رو از سایت موبایل سنتر براتون گرفتم و توضیحاتش رو هم با اندکی تغییر جزئی از همون سایت تقدیم میکنم
در هر صورت عزیزانیکه موفق میشن این برنامه رو نصب کنند در زمان استفاده از اون حقیر رو از دعای خیرشون محروم نفرمایند
التماس دعا
یاحق
.
سلام
دستت درد نكنه هر چي از خدا مي خواهي بهت بده
لطفي كن وقتي قم ميري حرم براي ما هم دعا كن
باي
مرسى زينال جان
بيشترشون كن !![]()
درپناه خدا
salam vaghean daste shoma dard nakone . mamnoon
ajretoon ba agha emame zaman
آقا کارت عالیه. نزدیکه محرم هستیم. یه حالی بهمون بده.
عزت مزید
آقا لطفا فایل ها رو یک جا بزارید مخصوصا مخصوصا مفاتیح الجنان رو که خییییییلی دنبالشم...ممنون
سلام ميشه زیارت عاشورا رو دوباره آپلود كني لينك قبلي مشكل پيدا كرده
ممنون
پس این مفاتیح چی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)