تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از نظر شما کدام بازیکن برنده‌ی توپ طلا خواهد بود؟

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

7 33.33%
  • کریستیانو رونالدو

11 52.38%
  • نیمار

0 0%
  • لوکا مودریچ

0 0%
  • تونی کروس

0 0%
  • آندرس اینیستا

0 0%
  • دنی آلوز

0 0%
  • لئوناردو بونوچی

0 0%
  • سرخیو راموس

0 0%
  • مارسلو

0 0%
  • جان لوئیجی بوفون

3 14.29%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 75

نام تاپيک: جایزه‌ی توپ طلای سال ۲۰۱۷ مجله فرانس فوتبال - Ballon d'or

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسری جان میتونی بگی کفش طلای فصل پیش رو کی گرفت ؟! همونی که دو ماه تو اوجه نگرفت که !
    درنهایت تنها راه رسیدن رونالدو به توپ طلا بردن چمپیونز لیگ هست . چون بازم میگم توپ طلارو به نماینده رئال دادن نه بهترین بازیکن سال . سال 2014 قطعا حق راموس بود . 2016 قطعا رونالدو . ولی 2017 قطعا کاسای
    بله دقیقا مثل سال 2013 که توپ طلا رو به آقای گل اروپا دادن (رونالدو) که موفقیت های تیمیش دو تا نایب قهرمانی در لیگ و حذفی +‌ نیمه نهایی لیگ قهرمانان بود، نه کسی که قهرمان سه جام شده بود و در تمام مجلات و ... بهترین بازیکن فصل بوندسلیگا بود (ریبری)
    .
    میگم وقتی مسی هم توپ طلا میگیره سعی کنید از این رگ ها منطقتون رو نشون بدید !

همون 2010 فعلا بزارید حق به حقدار برسه تا نوبت سال های دیگه برسه !

---

ضمنا بازیکنی که تو یک سال 19 گل تو چمپیونز میزه ( بایرن - یووه و آتلتیکو و .... ) فکر کنم حداقل بالاتر از مجموع گل های 18 نفر بارسا هست .
    حداقل گلزده تو چمپیونز و بازی های حساس باشه خوبه
    نه ایبار و دوستان لالیگایی !
    Last edited by albertxx; 08-12-2017 at 16:35.

2. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

2010 مگه همون سالی نبود که مسی از وسط زمین 5 6 تا رئالیو دریبل کرد رفت گل زد اونم تو سانتیاگو و نیمه نهایی چمپیونز ؟! مگه همون سال نبود که مسی پشت 18 زد به وندرسار ؟! مگه همون سال نبود که مسی آقای گل لیگ و سی ال شد ؟! ای بابا 5-0 هم همون سال بود که !

4. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

2010 مگه همون سالی نبود که مسی از وسط زمین 5 6 تا رئالیو دریبل کرد رفت گل زد اونم تو سانتیاگو و نیمه نهایی چمپیونز ؟! مگه همون سال نبود که مسی پشت 18 زد به وندرسار ؟! مگه همون سال نبود که مسی آقای گل لیگ و سی ال شد ؟! ای بابا 5-0 هم همون سال بود که !
    آره 2017 هم همون سالی بود که رونالدو 7 یا 8 گل به آتلتیکو و بایرن و یووه زد
    دبل فینال چمپیونز- هتریک جلو آتلتیکو - 5 تا به بایرن
    همون سالی بود که تو الکلاسیکو 20 دقیقه اومد تو زمین یه گل زد استاد پیکه محو شد ولی استاد مسی تو 180 دقیقه یه پنالتی گل کرد
    همون سالی بود که پرتغال مستقیم رفت جام جهانی ولی آقای مسی ( خدای خدایان ) به زور تونست روز آخر بره جام جهانی ! ( معلوم نبود اون 20 25 بازی قبلش چرا نابغه نتوسنت بره جام جهانی )

ای بابا همین امساله که الکلاسیکو سوپرکاپ رئال دبل کرد با استاد مسی 180 دقیقه ولی با رونالدو 20 دقیقه ای !

- - - Updated - - -

6. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریستیانو رونالدو با گلزنی در مقابل بروسیا دورتموند، دو رکورد دیگر به لیست رکوردهایش در لیگ قهرمانان اروپا اضافه کرد.

طرفداری - با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمامی رکوردهای ثبت شده توسط این فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید در چمپیونزلیگ را بررسی می کنیم:
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 114 گل، بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.
    2. بیشترین گل زده در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 17 گل در فصل 2013/14، رکورددار گلزنی در یک فصل لیگ قهرمانان اروپاست.
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 19 گل در سال 2017، رکورددار گلزنی در یک سال میلادی در لیگ قهرمانان اروپاست.

4. بیشترین گل زده در یک باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 99 گل در رئال مادرید، بهترین گلزن در یک باشگاه در لیگ قهرمانان اروپاست.
    کریستیانو رونالدو با شش بار آقای گلی، رکورددار کسب کفش طلای اروپاست.
    6. بیشترین پاس گل در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با 32 پاس گل، بهترین پاسور تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.

کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 11 گل در مرحله گروهی فصل 2015/16، رکورددار گلزنی در یک دوره مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا است.
    کریستیانو رونالدو در فصل 2017/18 موفق شد در تمامی 6 دیدار مرحله گروهی دروازه حریفان را بگشاید.
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 60 گل، مشترکاً با لیونل مسی بهترین گلزن مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپاست.

10. بیشترین گل زده در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 20 گل، بهترین گلزن مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپاست.
    11. بیشترین گل زده در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 13 گل، بهترین گلزن مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست.
    12. بیشترین گل زده در فینال لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 4 گل، بهترین گلزن فینال لیگ قهرمانان اروپاست.

کریستیانو رونالدو موفق شده در فینال های 2008 برای منچستر یونایتد و 2014 و 2017 برای رئال مادرید گلزنی کند.
    14. بیشترین گل زده از روی ضربات آزاد مستقیم در لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 12 گل، بهترین گلزن از روی ضربات آزاد مستقیم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 13 گل، بهترین گلزن از طریق ضربات پنالتی (در جریان بازی) لیگ قهرمانان اروپاست.

کریستیانو رونالدو با 7 هت تریک، به صورت مشترک با لیونل مسی رکورددار هت تریک در تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.
    17. بیشترین گل زده در مقابل یک باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا (مشترکاً)
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 9 گل در مقابل بایرن مونیخ، رکورددار گلزنی در مقابل یک باشگاه در تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست. لیونل مسی نیز 9 گل در مقابل آژاکس به ثمر رسانده است.
    18. رکورددار گلزنی در مقابل باشگاه های مختلف
    کریستیانو رونالدو تا کنون موفق شده دروازه 31 باشگاه مختلف را در لیگ قهرمانان اروپا باز کند.

19. اولین و تنها بازیکنی که حداقل 50 بازی با پیراهن دو باشگاه مختلف در لیگ قهرمانان اروپا انجام داده است
    کریستیانو رونالدو 52 بار با پیراهن منچستریونایتد و 94 بار با پیراهن رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته است.
    20. بیشترین گل خانگی در لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 58 گل، بیش از هر بازیکن دیگری در مسابقات خانگی در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.
    21. بیشترین گل در مسابقات خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 52 گل، بیش از هر بازیکن دیگری در مسابقات خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.
    22. بیشترین گل زده با پای راست در لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 78 گل، بیشتر از هر بازیکن دیگری با پای راست در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.

رکوردهایی که ممکن است توسط کریستیانو رونالدو شکسته شود:
    کریستیانو رونالدو با حضور در 146 بازی لیگ قهرمانان اروپا، سومین رکورددار حضور در این مسابقات است و به 21 بازی دیگر برای عبور از رکورد ایکر کاسیاس (166 بازی) نیاز دارد.
    2. بیشترین گل زده در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
    کریستیانو رونالدو تاکنون 17 بار در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا دروازه حریفان را گشوده است و برای عبور از رکورد لیونل مسی (21 گل) به 5 گل دیگر نیاز دارد.
    3. رکورد گلزنی در برابر باشگاه های کشورهای مختلف
    کریستیانو رونالدو موفق شده دروازه باشگاه های 14 کشور را بگشاید، در حالی که لیونل مسی در برابر باشگاه هایی از 16 کشور مختلف موفق به گلزنی شده است.
    4. رکورد گلزنی در یک مسابقه لیگ قهرمانان اروپا
    بیشترین گل زده کریستیانو رونالدو در یک دیدار لیگ قهرمانان اروپا، به زدن 4 گل مقابل مالمو باز می گردد، در حالی که لیونل مسی و لوئیز آدریانو با به ثمر رساندن 5 گل در یک مسابقه رکورددار هستند.
    کریستیانو رونالدو در یک برهه موفق شد طی هشت دیدار متوالی دروازه حریفان در لیگ قهرمانان اروپا را بگشاید، این در حالیست که رود فن نیستلروی با گلزنی در مقابل 9 باشگاه مختلف رکورددار است. رونالدو اکنون موفق شده در هفت دیدار متوالی لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کند و برای عبور از نیستلروی به گلزنی در سه دیدار آینده اش در لیگ قهرمانان اروپا نیازمند است.

الان اگه این پست در مورد مسی بود دوستان به قول کسری از اقدس خانوم و .... پست میذاشتن در مورد اینکه مسی از یه کره دیگه ای اومده
    حالا ما میدونیم تو لالیگا جلو ایبار رکورد میزنه و از یه کره دیگه اومده
    ولی تو اروپا هم یه خودی نشون بده بد نیست

+

یه چی یادم رفت بگم
    آمارهای خاله زنکی تو این لیست نیست ( الان یکی میاد پنالتی رو بولد میکنه )
    آمارهایی از جمله :
    دریبل موفق
    فضاسازی برای تیم
    شرکت در دفاع
    گرفتن توپ از بازیکن حریف و طی کردن عرض زمین
    پاس دادن پنالتی
    فضاسازی برای تیم ( این چون تو موفقیت های تیمی مهمه 2 بار نوشتم )
    بازی تو بیشترین باشگاه های اسپانیا
    پاس بیرون پا بقل پا و روی پا از 18 متری به 17 متری
    خلق موقعیت در 6 قدم
    خلق موقعیت در 18 قدم

از این آمارا زیاده ولی خب گفتم دوست فرازمینی ما بزنه بد نیست !
    Last edited by albertxx; 08-12-2017 at 17:48.

8. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

هتریک آفسایدو هیچکس یادش نمیره ! رکورد دیگه برای رونالدو 3 گل آفساید در 2 بازی متوالی ! گل های آفسایدو با اون گل مسی که نصف رئالو برد خونه یکی میکنی ؟!
    همون سالی بود که تو الکلاسیکو 20 دقیقه اومد تو زمین یه گل زد استاد پیکه محو شد ولی استاد مسی تو 180 دقیقه یه پنالتی گل کرد
    بله خب رئالی که تو اوج بود با بارسایی که نیمارو از دست داده بود توقع نداشتی مسی بیاد با گومز و راکیتیچ و سوآرز و دلوفئو کار فوق العاده ای بکنه ! میگن بعد اون گل رونالدو بعد 4 5 ماه تونسته 2 تا تو لیگ بزنه توپ طلا و د بست رو هم برده

همون سالی بود که پرتغال مستقیم رفت جام جهانی ولی آقای مسی ( خدای خدایان ) به زور تونست روز آخر بره جام جهانی ! ( معلوم نبود اون 20 25 بازی قبلش چرا نابغه نتوسنت بره جام جهانی )
    یادت نره سر همین پلی آف ج ج یه توپ طلا نصیب رونالدو کردن دوستاتون تو فیفا ! آرژانتین بدون مسی نتونست گل بزنه ، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو رو برد

ای بابا همین امساله که الکلاسیکو سوپرکاپ رئال دبل کرد با استاد مسی 180 دقیقه ولی با رونالدو 20 دقیقه ای !
    اینقد قاطی پاتی حرف زدی که یه 2 3 دیگه هم اینو میگفتی بازم خودت نمیفهمیدی ! از کی تا حالا سوپرکاپ اسپانیا اینقد در تعیین توپ طلا تاثیر داشته ؟! (از وقتی رونالدو تو 20 دقیقه از اسطوره دفاع پیکه رد شده و گل زده )

10. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

الان اگه این پست در مورد مسی بود دوستان به قول کسری از اقدس خانوم و .... پست میذاشتن در مورد اینکه مسی از یه کره دیگه ای اومده
    خود کسری خان پارسال از اقدس خانم پست میذاشت یادش رفته بیارم پستشو از خانم سیلوا

آمارهای خاله زنکی تو این لیست نیست ( الان یکی میاد پنالتی رو بولد میکنه )
    آمارهایی از جمله :
    دریبل موفق
    فضاسازی برای تیم
    شرکت در دفاع
    گرفتن توپ از بازیکن حریف و طی کردن عرض زمین
    پاس دادن پنالتی
    فضاسازی برای تیم ( این چون تو موفقیت های تیمی مهمه 2 بار نوشتم )
    بازی تو بیشترین باشگاه های اسپانیا
    پاس بیرون پا بقل پا و روی پا از 18 متری به 17 متری
    خلق موقعیت در 6 قدم
    خلق موقعیت در 18 قدم

از این آمارا زیاده ولی خب گفتم دوست فرازمینی ما بزنه بد نیست !
    آمارهای خاله زنکی از کی تا حالا پاس کلیدی و دریبل موفق و خلق موقعیت شده آمار خاله زنکی ؟! (از وقتی رونالدو نمیده )

اصن بازیکن اونه که تو 6 قدم وایسه بهش پاس بدن گل خالی بزنه
    Last edited by omidscafild; 08-12-2017 at 18:46.

12. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

میگم وقتی مسی هم توپ طلا میگیره سعی کنید از این رگ ها منطقتون رو نشون بدید !

متاسفانه توجه نکردید من چه گفتم و به خاطر هواداری من از بارسا درباره من پیش‌ قضاوتی کردید. من اصلا نگفتم سال 2013 رونالدو لایق نبود، گفتم برای منطق کسی که میگه جایزه بر اساس موفقیت تیمی است، رونالدو در اون سال موفقیت تیمی خاصی کسب نکرد و این مثال رو آوردم که توضیح بدم این جایزه یک روال خاص و ثابت در سال های مختلف نداره بلکه هر سال یک طور خاص هست. گویی صحبت می کنید که مثلا من گفتم سال 2013 باید ریبری برنده می شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

رونالدو کل 12 ماه سال رو عالی بوده و حالا تیمش قهرمان نشده فکر نمی کنم کسی بتونه به رونالدو انتقادی کنه که چرا تیمت قهرمان نشده یا مثلا رونالدو کم کاری کرده باشه! اوج کم لطفی است که رونالدو رو نالایق بدونیم یا بگیم فقط چند ماه خوب بازی کرده. به نظر من از نظر فنی بهترین بازیکن دنیا در سال 2013 رونالدو بوده و حالا که این جایزه رو برده کاملا لایق بوده و این انتقاد های متعصبانه واقعا دور از انصاف هست (بعضی دوستان که اسم نمیارم موضعشون نسبت به سال های گذشته هم عوض شده و در حالی که پارسال به انتخاب مسی به خاطر جام نبردن انتقاد می کردن امسال رونالدو رو لایق می دونند یا برعکس، امسال رونالدو رو به خاطر جام نبردن نالایق می دونن ولی پارسال مسی رو لایق می دونستن!)
    پیشنهاد می کنم دقت بفرمایید یک نفر چه می گه بعد سعی کنید در دفاع از مقدسات فوتبالیتون بهش حمله کنید، صرفا چون من طرفدار تیمی هستم که شما ازش خوشتون نمیاد دلیل نمیشه چیزی که میگم لزوما بر ضد شما باشه.

14. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفانه توجه نکردید من چه گفتم و به خاطر هواداری من از بارسا درباره من پیش‌ قضاوتی کردید. من اصلا نگفتم سال 2013 رونالدو لایق نبود، گفتم برای منطق کسی که میگه جایزه بر اساس موفقیت تیمی است، رونالدو در اون سال موفقیت تیمی خاصی کسب نکرد و این مثال رو آوردم که توضیح بدم این جایزه یک روال خاص و ثابت در سال های مختلف نداره بلکه هر سال یک طور خاص هست. گویی صحبت می کنید که مثلا من گفتم سال 2013 باید ریبری برنده می شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

پیشنهاد می کنم دقت بفرمایید یک نفر چه می گه بعد سعی کنید در دفاع از مقدسات فوتبالیتون بهش حمله کنید، صرفا چون من طرفدار تیمی هستم که شما ازش خوشتون نمیاد دلیل نمیشه چیزی که میگم لزوما بر ضد شما باشه.
    پست دوستان بارسایی پشت هم بود منم رگباری بستم به تیر
    حالا واسه شما کمی شاید منطقی بود ولی
    کلا از رگ و ریشه با توپ طلا و این شکل جوایز موافق آنچنانی نیستم
    ولی چون اون سال ها مسی میبرد این حرفا زده میشد برچسب طرفداری و تعصب میزدن که اگه رونالدو میگرفت این چنان بود و .....
    اگه اشتباه نکنم از سال 2008 بود که روال اهدای جایزه عوض شد و بعد کلا 2 نفر زحمت دریافتش رو به عهده گرفتن
    در حالی که در سال های قبلتر حتی مدافع میانی هم این جایزه رو برده چه برسه هافبک و مهاجم
    مشکل اینجاست این نوع مقایسه ها در زمان مسی شکل نمیگیره و برچسب ها و حرف های فرازمینی زده میشه
    ولی نمیدونم چرا وقتی رونالدو میگیره همه حس منطق و حق طلبی بر میدارن

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هتریک آفسایدو هیچکس یادش نمیره ! رکورد دیگه برای رونالدو 3 گل آفساید در 2 بازی متوالی ! گل های آفسایدو با اون گل مسی که نصف رئالو برد خونه یکی میکنی ؟!

بله خب رئالی که تو اوج بود با بارسایی که نیمارو از دست داده بود توقع نداشتی مسی بیاد با گومز و راکیتیچ و سوآرز و دلوفئو کار فوق العاده ای بکنه ! میگن بعد اون گل رونالدو بعد 4 5 ماه تونسته 2 تا تو لیگ بزنه توپ طلا و د بست رو هم برده

یادت نره سر همین پلی آف ج ج یه توپ طلا نصیب رونالدو کردن دوستاتون تو فیفا ! آرژانتین بدون مسی نتونست گل بزنه ، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو رو برد

اینقد قاطی پاتی حرف زدی که یه 2 3 دیگه هم اینو میگفتی بازم خودت نمیفهمیدی ! از کی تا حالا سوپرکاپ اسپانیا اینقد در تعیین توپ طلا تاثیر داشته ؟! (از وقتی رونالدو تو 20 دقیقه از اسطوره دفاع پیکه رد شده و گل زده )
    خود کسری خان پارسال از اقدس خانم پست میذاشت یادش رفته بیارم پستشو از خانم سیلوا

آمارهای خاله زنکی از کی تا حالا پاس کلیدی و دریبل موفق و خلق موقعیت شده آمار خاله زنکی ؟! (از وقتی رونالدو نمیده )

اصن بازیکن اونه که تو 6 قدم وایسه بهش پاس بدن گل خالی بزنه
    آمار بالا خودش گویای همه چیز هست
    که این امار هم برای 1 سال و 2 سال نیست
    تاریخ چمپیونزه !

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

- - - Updated - - -
    من دیگه امکان نداره این بحث رو کش بدم

ولی شما خیلی کودکانه بحث یا ب عبارتی کل کل میکنین

به طرف میگی سال ۲۰۱۰ ، اونم میاد همون سال ۲۰۱۰ رو واستون میگه بعد کم میارین یهو فلش فوروارد میزنین ب جای دیگه

حرف دوم : اگر ایبار و اینا مثل ماست میشه بهشون گل زد پس چرا جناب رونالدو این سطل ماست ها رو امسال نمیتونن ب راحتی هورت بکشن بالا

ببین برادر من اینکه رونالدو عالیه همه میدونن ولی اینکه مسی ی لول بالاتره و بازیکن کاملتری هست و فقط یه مهاجم مصرف کننده توی باکس نیست همه هر آدم بی طرفی میدونه

خلاصش کنم جایزه مال سال ۲۰۱۷ بود ، و شخص اقای لیونل مسی در این سال تمامی آمارهاش از شخص آقای رونالدو بالاتر بوده اونم در تمامی پارامترها ، حالا اگه اطلاعاتی دارین که در سال ۲۰۱۷ آمار کریستیانو بهتر بوده و من اشتباه میکنم ( کریستیانو نه ریال ) بگین ما هم بدونیم ، در غیر این صورت استقلال پرسپولیسش نکنین و سکوت کار عاقلانه تری هست . با سپاس
    Last edited by ravani_13; 08-12-2017 at 20:04.

18. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •