کاوه جان من اینو ببرمش پیش همون فروشگاه مهر ؟
اگه بخوام واسم روی دی وی دی هم میزنی ؟ قیمتش حدود 200 - 300 تومن فرق داره.
واسه این میگم که ممکنه با دی وی دی کار کنه .
متشکرم.
کاوه جان من اینو ببرمش پیش همون فروشگاه مهر ؟
اگه بخوام واسم روی دی وی دی هم میزنی ؟ قیمتش حدود 200 - 300 تومن فرق داره.
واسه این میگم که ممکنه با دی وی دی کار کنه .
متشکرم.
محمد عزیز
سلام
امروز اول وقت با همان فروشگاه هماهنگی شده تا با شما کمال همکاری کنند . به هرتعداد که میخواهید برای تست استفاده کنید . در آخر هم اگر کارتان راه نیفتاد قرار شده تا پس بگیرند ( بنا به دستورات دینی - اگرچه هم کیشان ما به هیچ وجه اینکار را نمی کنند !!!!)
در مورد Dvd هم بروی چشم . چون دکتر خودشان رایتر دی وی دی دارند حتما این کار را برایتان انجام می دهند .
راستی آن روشی که گفتم افاقه نکرد ؟
- درضمن آیا شما کامپوتر غیر لپ تاپ در خانه دارید ؟ اگر هست میتوانید از بوت شدن آن اطمینان حاصل کنید . این کار یک قدم ما را در حل مشکل جلو می برد .
اگر به شرکت رفتید بگویید از همانجا به دکتر زنگ بزنند و با خودشان هم صحبت کنید .
موفق باشید.
ممنون .
من امروز عصر میتونم برم پیششون.
ساعت کاری ماه رمضونشون چه جوریه ؟ شما میدونی ؟
ضمنا من سیستم دیگه ای دم دستم نیست که بتونم تستش کنم.
حالا سیستم رو میبرم همونجا یه کاریش میکنیم به امید خدا.
بابت دی وی دی هم اگه این نشد از دکتر میخوام زحمتش رو بکشن.
باز هم ممنون.
فقط اگه ممکنه ساعت کاری دوستانتون رو به من بفرمایین چون من شماره ای ازشون ندارم.
سلام
معمولا از ساعت 5 تا 9 شب هستند
شماره ها : 6288711و13
موفق باشید
آقا آدرس فروشگاه رو به من بده . مرسی
ميشه بگيد از چه راههايي ميشه اين ويندوز رو تهيه كرد ؟
قيمتش رو هم لطف كنيد بگيد .
در ضمن ايا اين ويندوز به روز ميشود ؟ يعني اينكه برنامهها و پچهايي كه همراه CD هست وقتي به روز ميشوند ايا نسخه جديدي از Cd اين ويندوز به بازار عرضه ميشود ؟
Last edited by Hossein_Bahal; 30-09-2006 at 23:27.
اگه شیراز تشریف دارید ادرس : خیابان ملاصدرا - پاساژ کامپیوتر - شرکت مهر 2نوشته شده توسط shahramcat
در هرجای دیگر ایران که باشید با سر زدن به وبلاگ xpower.blogsky.com راه دریافت پستی آن بروشنی ذکر شده است .
قیمت رسمی آن فعلا 3800 تومان و برای اعضای محترم انجمنهای این سایت 2800 تومان است .
البته فعلاً لیبل سی دی و کاور یا قاب ندارد ( در حال تهیه شدن است ) که احتمالاً باعث اندکی افزایش قیمت آن خواهد شد . ولی بمنظور دوام بیشتر بروی مرغوبترین سی دی های موجود رایت شده (TDK - Pelikan- SONY- SAMSUNG) متقاضیان میتوانند برحسب تمایل نوع سی دی را هم درخواست کنند . سی دی در یک کاور ضد خش تایوانی با قابلیت اضافه شدن در آلبومهای ارائه میشود .
Last edited by کاوه; 01-10-2006 at 04:20.
حسین باحال عزیزنوشته شده توسط Hossein_Bahal
در مورد 2 سووال اول به پاسخ قبلی توجه بفرمائید
- بله به روز می شود ولی بهتر است از طریق سایت مایکروسافت اینکار را نکنید . بلکه بهتر است هات فیکس ها را از سایتهای دیگر بگیرید و نصب کنید . البته از 9 اگوست 2006 که 7 مورد وصله برای سرویس پک 2 منتشر شده تاکنون هات فیکس دیگری برای ویندوز اکس پی منتشر نشده . همانطور که قبلاً هم گفته شد در این ویندوز تمام وصله های اساسی و حیاتی الحاق شده اند . یعنی هیچ نیازی به نصب آنها توسط کاربر نیست . بلکه فقط وصله هائی که از تاریخ فوق الذکر منتشر خواهد شد را باید نصب کنید !
تمامی برنامه هائی هم که در این ویندوز قرار گرفته اند همگی از بهترینهای گروه خودشان و البته اغلب رایگان هستند . هدف از نصب همزمان آنها تکمیل کارائی ویندوز برای اغلب کاربران آن بوده است .
اگر فایل راهنمای آنرا مطالعه بفرمائید متوجه مزیتهای کم نظیر آن میشوید . با این تذکر اضافه که تقریبا همه نرم افزار هائی که همراه ویندوز نصب می شوند یا آنها که در سی دی برای نصب اختیاری قرار داده شده اند آخرین نسخه آنها تا تاریخ 5 شهریور میباشد . یعنی جلوتر از اغلب سی دی های مجموعه نرم افزاری در ایران . چرا که همه آنها توسط خود دکتر دانلود و گلچین شده اند .
در مورد بروز رسانی سی دی هم باید عرض شود که البته اینکار انجام خواهد گرفت منتها چند ماه دیگر و درصورت انتشار مجموعه دیگری از وصله های حیاتی از سوی مایکروسافت.
دوستان مي گم مدتي رو صبر كنيد تا جناب ويستا بيايد! البته قصد جسارت به " كاوه " رو نداشتم! ولي ويستا از همه نظر كامل شده است... .
تا اونروز...!
ولی ویستا نیاز سخت افزاری سطح بالائی دارد !!!نوشته شده توسط online-amir
یعنی بروی بسیاری از سیستمهای کنونی بخوبی اجرا نخواهد شد !
درضمن اغلب کسانی که با نسخه های آزمایشی آن کار میکنند آنرا چیز دندان گیری ندیده اند !!!!!1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)