موتورولا گوشی جذابی است و در عین حال با امکانات خوب و باز بودن دست برای تغییر دادن اون!!!!
فعلا تو ایران v3i , v3x اصلی خوبن !!!
موتورولا گوشی جذابی است و در عین حال با امکانات خوب و باز بودن دست برای تغییر دادن اون!!!!
فعلا تو ایران v3i , v3x اصلی خوبن !!!
سلام
این مدل E1 تو مشخصاتش خوندم رم microSD TransFlash میخوره و تو بعضی از نظرات سایتهای خارجی خوندم که سرعت رمش پایینه.
الان این مدل رم , 512 مگش چه قیمتی داره ؟ و آیا مدلهای مختلف با سرعت متفاوت داره یا اینکه همه مدلاش یه سرعت دارن ؟
با تشکر
ببین تو زیبایی و کیفیت lcd v3x شکی وجود نداره و در جواب سوال شما هم بگم اینکی چند تا گوشی خوب بزنی بهتره از این که جندین گوشی بزنی ولی هیچکدومش به درد نخورند
سلام دوست عزیز....سلام
این مدل E1 تو مشخصاتش خوندم رم microSD TransFlash میخوره و تو بعضی از نظرات سایتهای خارجی خوندم که سرعت رمش پایینه.
الان این مدل رم , 512 مگش چه قیمتی داره ؟ و آیا مدلهای مختلف با سرعت متفاوت داره یا اینکه همه مدلاش یه سرعت دارن ؟
با تشکر
آره تا اونجایی که من اطلاع دارم هم همینطوره.....البته بگم تو دست نگفتم باش کار کنم.. اما...من فقط یه مدل تو بازار دیدم...از این گوشی و نه مدل های مختلف....
Last edited by GsM; 12-03-2007 at 01:27.
این v3 ها :درشون دچار مشکل نمیشه؟
micro sd قيمت 512 مگ الان 16هزار تا 22 هزار متغيره.بهترين ماركش هم sandisck و kingstone اگه اصل باشن هستش.ولي من كه اصلا" از قيافه به خوص رنگ e1 خوشم نيومد .البته شايد دليلش اين باشه كه رنگش سفيده و زود كثيف ميشه.
به نظر من وي 3 ايكس از همه مدل بهتره!
هم قيمت مناسب و هم كارايي بالا!!
دوربينش اينا هم در حده خودش عاليه!!!
توي جي اس ام ارنا هم نوشته تا 512 بيش تر ساپورت نمي كنه ولي 1 گيگ گذاشتيم توش كار مي كنه راحت!
ماركشم كينگ استون هستش!
كيفيت ال سي دي ايناشم همه چيش خوبه!
فقط بديش 2تا چيزه يكي نخوندن فارسي و كم بودن نسبي صداش همين!
وگرنه همه چيزش عاليه!
باز و بستشم بكنين روزي هزار بار خراب نميشه و لق هم نميشه!
باید بگم بر خلاف ظرافت اونها.. واقعا دارای استحکام هستنداین v3 ها :درشون دچار مشکل نمیشه؟
مشکل فارسیش رو که میشه حل کرد..فقط بديش 2تا چيزه يكي نخوندن فارسي و كم بودن نسبي صداش همين!
وگرنه همه چيزش عاليه!
برای صدا هم میشه تقویت کرد...
پس مشکلی نداره![]()
مي دونم ولي من نتوسنتم حلش كنم يه برنامه اي هستش كه بايد گوشي رو بشناسه و به حالت نرمال بره ولي نميشناسه!!
براي همين گفتم!!!
ورگنه هيچ كاري نشد نداره!![]()
آره عزیز....مي دونم ولي من نتوسنتم حلش كنم يه برنامه اي هستش كه بايد گوشي رو بشناسه و به حالت نرمال بره ولي نميشناسه!!
براي همين گفتم!!!
ورگنه هيچ كاري نشد نداره
ولی این امر برای همه اتفاق میافته که گوشیشون شناخته نمیشه....و راهش رو هم تا حالا چندید بار همه گفتن و خیلی ساده است...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)