تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 107

نام تاپيک: مقایسه اینترنت کشور های مختلف با ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    اول از همه از دوست عزیز shirazdownload تشکر میکنم که این تایپک رو ایجاد کرد .
    به نظر من هم اگه نامحدود کنن همه تا ۲-۳ ماه اول دانلود میکنن دیگه خسته میشن و بیخیال میشن من خودم نت adsl مخابرات دارم شبانه رایگان توی دو ماه اول تو بازه شبانه چیزی حدود ۵۰۰ گیگ دانلود کردم دیگه به نوعی زده شدم از نت و حالا هر موقع که نیاز داشته باشم دانلود انجام میدم .

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
    خواهش میکنم ممنون از شما
    بله دقیقا همینطور هست
    من خودم چندین بار که شرکت اینترنتم توی جشنواره اینترنت نامحدود داد از بس حریص بودم که الکی کلی فیلم دانلود کردم توی اون تایم که مثلا استفاده برده باشم! و باور کنید حتی ۱ دونشو هم نگاه نکردم.

بقول دوستمون وقتی از اینترنت خیالمون راحت باشه اگر بخوایم فیلمی رو نگاه کنیم خب آنلاین نگاه میکنیم.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. 11 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

الان از خانواده تو اسلواکی هستن ، اینترنت یک مگ دارن و میگن سرعت دانلود بین 500 کیلو تا 1 مگابایت است، نامحدود هم است، قیمت 40 هزار تومن ماهانه به پول ما، میگن تلویزیون اینترنتی هم روش رایگان هست .

4. 14 کاربر از ericCantona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرویس دهنده rcs-rds رومانی ،

سرویس اینترنت ۱ گیگابیت ، پهنای باند نامحدود ، ماهیانه حدود ۹ یورو ! (چند درصدی هم مالیات بهش اضافه میشه)

گارانتی دانلود تا ۱ گیگابیت ، آپلود هم تا ۵۰۰ مگابیت.

لینک سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 13 کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

در زمینه اینترنت موبایل فکر نمیکنم جایی رو پیدا کنید که 4G هم قیمت ایران باشه. اینجا ایرانسل ۱۰۰ گیگ رو میده ۱۷۵ تومن که میشه ۴۶ دلار و فکر نمیکنم حداقل تو کشورهای توسعه یافته بتونید نزدیک این رقم رو هم پیدا کنید.

8. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در زمینه اینترنت موبایل فکر نمیکنم جایی رو پیدا کنید که 4G هم قیمت ایران باشه. اینجا ایرانسل ۱۰۰ گیگ رو میده ۱۷۵ تومن که میشه ۴۶ دلار و فکر نمیکنم حداقل تو کشورهای توسعه یافته بتونید نزدیک این رقم رو هم پیدا کنید.
    بله از نظر اینترنت موبایل ما در وضعیت خوبی قرار داریم.
    البته فقط به لطف ایرانسل هست که میشه گفت وضعیت خوبی داریم.
    بسته های متنوع ، نامحدود و قیمت تقریبا مناسب از ویژگی های اینترنت ایرانسل هست ( البته اگه تا مدتی دیگه جلوش گرفته نشه! )

از نظر کیفیت هم نمیگم خیلی خوبه اما درکل قابل قبول هست. من تست های بعضی از اپراتور های آمریکایی و اروپایی رو که دیدم سرعت های مختلفی از 20 مگابیت تا 150 یا حتی 200 مگابیت دارن که بهرحال اونجا هم سرعتشون ثابت نیست. منم با ایرانسل تا سرعت 120 مگابیت رو تجربه کردم. معمولا اگر شرایط خوب باشه روی +4G سرعتم 40-50 مگابیت هست بعضی وقتا هم میاد روی 20-30 مگابیت

اما مشکل ما توی ایران این هست که وضعیت کابلی ما اصلا خوب نیست ! با این وضعیت مخابرات و سیم مسی هیچ راهی جز اینترنت های بیسیم نداریم. بخاطر همین هست که همه مجبورن از 4g به عنوان اینترنت اصلی و دانلودی استفاده کنن. بنظرم تا زمانی که وضعیت اینترنت کابلی ما درست نشده اپراتور های موبایل بااید اینترنت با حجم بالا و قیمت مناسب ارئه بدن. نمیشه بگیم چون همه ی دنیا اینترنت موبایلشون گرون و حجمی هست ما هم گرون کنیم !
    بله اگر اینترنت موبایل توی همه ی کشور ها گرون تر هست و حجم زیادی ارائه نمیشه ، بجاش اینترنت کابلی نامحدود و پرسرعتی دارن

10. 8 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله از نظر اینترنت موبایل ما در وضعیت خوبی قرار داریم.
    البته فقط به لطف ایرانسل هست که میشه گفت وضعیت خوبی داریم.
    بسته های متنوع ، نامحدود و قیمت تقریبا مناسب از ویژگی های اینترنت ایرانسل هست ( البته اگه تا مدتی دیگه جلوش گرفته نشه! )

از نظر کیفیت هم نمیگم خیلی خوبه اما درکل قابل قبول هست. من تست های بعضی از اپراتور های آمریکایی و اروپایی رو که دیدم سرعت های مختلفی از 20 مگابیت تا 150 یا حتی 200 مگابیت دارن که بهرحال اونجا هم سرعتشون ثابت نیست. منم با ایرانسل تا سرعت 120 مگابیت رو تجربه کردم. معمولا اگر شرایط خوب باشه روی +4G سرعتم 40-50 مگابیت هست بعضی وقتا هم میاد روی 20-30 مگابیت

اما مشکل ما توی ایران این هست که وضعیت کابلی ما اصلا خوب نیست ! با این وضعیت مخابرات و سیم مسی هیچ راهی جز اینترنت های بیسیم نداریم. بخاطر همین هست که همه مجبورن از 4g به عنوان اینترنت اصلی و دانلودی استفاده کنن. بنظرم تا زمانی که وضعیت اینترنت کابلی ما درست نشده اپراتور های موبایل بااید اینترنت با حجم بالا و قیمت مناسب ارئه بدن. نمیشه بگیم چون همه ی دنیا اینترنت موبایلشون گرون و حجمی هست ما هم گرون کنیم !
    بله اگر اینترنت موبایل توی همه ی کشور ها گرون تر هست و حجم زیادی ارائه نمیشه ، بجاش اینترنت کابلی نامحدود و پرسرعتی دارن
    وضعیت کابلی با ADSL بهتر نخواهد شد و باید منتظر فیبر بود.

در مورد اینترنت موبایل به نظر من تنها یک مشکل وجود داره که البته برای اینترنت کابلی هم هست. همه جای دنیا وقتی حجمت تموم شد یک سرعت پایه به صورت نامحدود تا پایان ماه و تمدید بسته خواهی داشت اما تو ایران قطع میشه ! ارتباط با اینترنت هیچ وقت نباید قطع بشه حتی اگه حجم تموم شده باشه. واقعا که این مورد خیلی خنده داره و سالیانه ساله هیچ کاری براش نکردن. دیگه یک سرعت در حد GPRS هم نمیتونن در اختیار بذارن ؟!

12. 7 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

او قیمتو در اکثر مواقع برای سرویسی میدن که 6 ماه به بالا باشه تو این مدت هم کلی بلا سرت میارن مطمئن باش

شما فقط قیمت رو در نظر نگیرید ، باید مواردی مثل تضمین سرعت و سرعتی که اعلام میکنند(
    مثلا سرعت واقعی 4g یا حداقل سرعتی که در قوانینشون تضمین میکنن) ، وضعیت فیلترینگ ، پینگ ، قطعی وصلی ، آنتن دهی و کیفیت

مطمئنن شما موافقید این موارد اصلا وجود خارجی ندارن در سرزمین گل و بل بل

14. 7 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یکی از اعضای فامیل :

کانادا

ماهی یک ترابایت ( یک هزار گیگا بایت ) با سرعت 150 مگابیت بر ثانیه قیمت 100 دلار در ماه ( دلار کانادا ) یعنی میشه 292 هزار تومان در ماه

یعنی هر گیگا بایت 292 تومان ناقابل تازه کانادا اینترنتش جزو ارزونها حساب نمیشه .

شرمنده یادم رفت بگم 12 درصد هم مالیات اضافه میشه . بنابراین قیمتش میشه 327 هزار تومن و هر گیگ میوفته 327 تومن
    Last edited by ●●●FDR●●●; 26-06-2017 at 03:04.

16. 9 کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تو هلند سرویس vdsl سرعت تا ۱۰۰ مگابیت بدون محدودیت با مودم رایگان حجم با مالیات حدود ۳۰ یورو هست که میشه ۱۲۰ تومن ما
    تمامی اپراتور های اینترنیشون بر اساس سرعت قیمت تعین کردن
    اپراتور های همراه هم بدون محدودیت هستن احتمالا از ۲۶ یورو سرعت ۲۰ مگابیت تا ۸۰ مگابیت ۴۰ یورو در ماه قیمت داره

18. 9 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

البته برای مقایسه اینترنت ایران و خارج باید نحوه استفاده رو هم حساب کرد اینجا اگه بخوای اینترنت نامحدود از نظر حجم بزاری مردم رحم نمی کنن چون اینجا که قانون کپی رایت رعایت نمی شه همین طوری دانلود می کنن الان من خودم می شناسم کسی رو که 6 ترابابت فقط فیلم دانلود کرده تو یه سال الان من خودم تو یه ماه گذشته 219 گیگ فقط بازی دانلود کردم ولی تو خارج قانون کپی رایت رعایت می شه واسه هر فیلم یا بازی باید و پول پرداخت کرد عین ازنجا نیست که ده تا فیلم دانلود می کنیم بعد حالا شاید یکی دوتاش رو ببینیم یا مثلا 40 گیگ بازی دانلود کنیم بعد باهاش حال نکنیم پاکش کنیم الان بحث من این نیست که قیمت اینترنت باید کم بشه، که باید کم بشه بحث اینه که مردم تو همود چند ساعت رایگان اینترنت رحم نمی کنن و همش در حال دانلودن بحث من اینه که اگه قرار چیزی درست شه باید از پایه درست شه اگه قرار اینترنت بشه مثل کشور های خارجی باید فرهنگ مردم هم بشه عین کشور های خارجی

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

20. 5 کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •