تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: آیا سیگار کسانی که زمینه نگرانی دارند رو نگران و مظطرب میکنه؟

در آغاز فعالیت سلام حسین هستش ؟'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

تابناک:
    ترک سیگار اضطراب را کاهش می دهد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، یک تحقیق در انگلیس نشان می دهد برخلاف تصور افراد سیگاری،‌ ترک سیگار باعث کاهش اضطراب می شود.

بر خلاف تصور سیگاری ها ، مصرف سیگار استرس را تسکین نمی دهد و برعکس ترک آن باعث کاهش اضطراب می شود.

بر اساس تحقیق پژوهشگران ، افراد سیگاری که موفق به ترک سیگار می شوند در دراز مدت از اضطرابشان کاسته می شود ، در حالی که افرادی که نمی توانند سیگار را ترک کنند در مقابل دچار افزایش تنش می شوند.

پژوهشگران با بررسی چهارصد و نود و یک فرد سیگاری شرکت کننده در برنامه ترک سیگار افرادی که موفق به ترک سیگار می شوند ، پس از نه ماه میزان استرس آنها نه درصد کاسته می شود.

به گفته پژوهشگران انگلیسی ، پزشکان باید بیماران خود را از فواید روانی ترک سیگارآگاه کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

واحد مرکزی خبر

تهران / واحد مرکزی خبر / بهداشت و سلامت 1391/10/30 - یک تحقیق در انگلیس نشان می دهد برخلاف تصور افراد سیگاری ، ترک سیگار باعث کاهش اضطراب می شود. - به نوشته روزنامه لوفیگارو در اینترنت ، بر خلاف تصور سیگاری ها ، مصرف سیگار استرس را تسکین نمی دهد و برعکس ترک آن باعث کاهش اضطراب می شود. - بر اساس تحقیق پژوهشگران کینگز کالج لندن و دانشگاه ساوتهمپتون که در یک نشریه - روانپزشکی انگلیسی منتشر شده است ...

تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

فارس:
    افزایش اضطراب و هراس؛ نتیجه مصرف دخانیات

جعفر بوالهری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، با اشاره به جذابیت مصرف سیگار در مبتلایان به افسردگی، اظهار داشت: سیگار به دلیل انواع مواد محرکی که دارد و به دنبال وابستگی، تنوع و برخی جذابیت‌ها موجب تسکین، ایجاد سرخوشی و حتی اثر مثبت موقتی برخی اختلالات روانپزشکی و روانشناختی می‌شود.

* سیگار مبتلایان به افسردگی را بیش از افراد عادی وابسته می‌کند
    این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: فرد به دلیل اثر مثبت ناشی از مصرف سیگار شرطی می‌شود و آرامش می‌گیرد این موضوع موجب اعتیاد او به سیگار می‌شود، در مبتلایان به افسردگی این اثر شدیدتر و وابستگی بیشتر خواهد بود. وی افزود: تجویز سیگار برای مبتلایان به افسردگی چیزی شبیه الکل، مواد مخدر و محرک است که در اصل اختلال را تشدید می‌کند. در واقع ابتدا اثر تسکینی و موقتی دارد، سپس موجب تشدید علایم می‌شود بنابراین منطقی برای تجویز مصرف سیگار وجود ندارد.
    * مصرف سیگار خواب و خوراک را مختل می‌کند
    رئیس انستیتو روانپزشکی تهران گفت: وابستگی ناشی از سیگار بدون تردید تغییرات وسیع فیزیولوژیکی در فرد ایجاد می‌کند و در نهایت موجب می‌شود تا او نتواند به طور معمولی خواب، خوراک، روابط جنسی و عاطفی مناسب داشته باشد تحقیقات نشان می‌دهد مصرف سیگار اثر سوء بر اشتها دارد و آن را کاهش می‌دهد. وی ادامه داد: افرادی که برای احساس لذت و کنترل علایم اختلالات روانی مانند افسردگی سیگار مصرف می‌کنند بعد از مدتی علایم ترک را نشان می‌دهند این افراد برای رسیدن به لذت نیازمند دوز بالایی از سیگار هستند و افزایش دوز بر ارگان‌های آنها تأثیر منفی می‌گذارد.
    * مصرف سیگار اضطراب و هراس را افزایش می‌دهد
    بوالهری گفت: سیگار بر همه ابعاد روانشناختی انسان اثرگذار است افزایش اضطراب، هراس و نوسان در خلق نتیجه مصرف سیگار است و فردی که سیگار مصرف می‌کند آرامش موقتی و غیرمعقول پیدا می‌کند که در صورت عدم مصرف علایم ترک را نشان می‌دهد.
    *خطر مصرف سیگار در مبتلایان به اختلالات روانپریشی
    وی افزود: به هم خوردن تعادل روانی فرد نتیجه علایم ترک سیگار است، همچنین مبتلایان به اختلالات روانپریشی با مصرف سیگار به طور موقت آرامش ویژه‌ای پیدا می‌کنند، این افراد معمولاً برای درمان مراجعه نمی‌کنند چرا که نیازی برای مصرف دارو نمی‌بینند. اما بعد از مدتی شاهد تشدید علایم بیماری روانپریشی در خود هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

متخصصان می‌گویند علت تاثیر سیگار در بروز افسردگی، نیکوتین موجود در آن است. آزمایشات تایید می‌کند که نیکوتین موجود در سیگار مانند یک محرک عمل کرده وموجب آزاد شدن انتقال دهنده‌های عصبی در مغز می‌شود. متعاقبا مغز نیز به این ماده مخدر (نیکوتین) معتاد می‌شود و دیگر نمی‌تواند بدون آن فعالیت طبیعی عادی خود را انجام دهد.
    20 تا 30 دقیقه پس از کشیدن آخرین نخ سیگار، مقدار نیکوتین در بدن شروع به کاهش می‌کند و همین امر در فرد سیگاری موجب بروز اضطراب می‌شود که ارتباط بسیار نزدیک با ایجاد افسردگی دارد. به این ترتیب تغییرات دائمی در سیستم اعصاب که از استعمال سیگار ناشی می‌شود به بروز افسردگی می‌انجامد که در طول زندگی با فرد سیگاری می‌ماند و غلبه بر آن بسیار دشوار است.

تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

پارسینه

ترک سیگار اضطراب را کاهش می دهد .

پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، یک تحقیق در انگلیس نشان می دهد برخلاف تصور افراد سیگاری،‌ ترک سیگار باعث کاهش اضطراب می شود.

بر خلاف تصور سیگاری ها ، مصرف سیگار استرس را تسکین نمی دهد و برعکس ترک آن باعث کاهش اضطراب می شود.

بر اساس تحقیق پژوهشگران ، افراد سیگاری که موفق به ترک سیگار می شوند در دراز مدت از اضطرابشان کاسته می شود ، در حالی که افرادی که نمی توانند سیگار را ترک کنند در مقابل دچار افزایش تنش می شوند.

پژوهشگران با بررسی چهارصد و نود و یک فرد سیگاری شرکت کننده در برنامه ترک سیگار افرادی که موفق به ترک سیگار می شوند ، پس از نه ماه میزان استرس آنها نه درصد کاسته می شود.

به گفته پژوهشگران انگلیسی ، پزشکان باید بیماران خود را از فواید روانی ترک سیگارآگاه کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

معذرت خواهی شما قبول واقع شد!!
    دیگه نه بنویسین نه بخونین بهترین تصمیم ممکن برای شما همینه!
    .

.
    شما حرف محققان و دانشمندان انگلیسی رو قبول ندارین. شما فقط حرف خودتون رو قبول دارین.

شما یه توصیه به من کردید منم یه توصیه برای شما دارم ..شما کلا وارد اجتماع نشید چون ضربه روحی می خورید نه مجازی نه حقیقی..بشینید تلوزیون نگاه کنید تو خونه

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

.
    پست بعدیم همزمان شد با این پست شما .فکر کنم نخوندینش..دقیقا قبل همین پست خودتون که نقل قول گرفتمش.

چرا پستتون رو خوندم. نمیدونستم جواب کسی رو که خبرگزاری BBC رو یه منبع علمی قابل عرضه برای مباحثه علمی میدونه چی باید بدم.

.

.
    شما حرف محققان و دانشمندان انگلیسی رو قبول ندارین. شما فقط حرف خودتون رو قبول دارین.

شما یه توصیه به من کردید منم یه توصیه برای شما دارم ..شما کلا وارد اجتماع نشید چون ضربه روحی می خورید نه مجازی نه حقیقی..بشینید تلوزیون نگاه کنید تو خونه
    ایسنا, تابناک, واحد مرکزی خبر, فارس و پارسینه اینا واحد های خبری هستن نه رفرنس علمی شما همین رو متوجه نیستین دیگه بحث من با شما چیه؟ این سوال رو قطعا خودم از خودم دارم میپرسم!

.
    خوبه یادبگیریم وسط بحث بی احترامی نکنیم که البته تربیت خودمون رو نشون میدیم درسته؟

این حرفتون درسته
    مشخصا من تو این تاپیک ادبم رو نشون دادم شما هم سوادت رو!!

8. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •