تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: فاينال فانتازي

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا اي ول دستت درد نكنه.
    ضمنا براي شماره 9 بهتر از emurayden ، نرم افزار معروف epsxe1.6 بهتر جواب داد خيلي اشتباه كردم.

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من همه سري بازي رو از شماره يك تا 10 رو دارم بدترينشون هم 7 بود كه خيلي قيافهاشون مزحك ساخته شده و اصلا دوست داشتني نيستند همون اول هاي بازي ولش كردم. شماره 4 هم واقعا عالي بود و 8 و 9 هم خيلي عالي. 10 رو نتونستم تا حالا بازي كنم چون مال ps2 هست و كامپيوتر من نميكشه.
    من که 7 رو بازی نکردم! یکی که کرده بود تعریف می کرد!

این شماره 9 رو من خیلی دوست دارم باز هم بازی کنم چون واقعا عالی بود! از این بازی هایی بود که تو ذهن آدم خاطره اش حک میشه! دیدم یه جایی گذاشته بود واسه دانلود اما با سرعت من 24 ساعت یک سره باید بذارم دانلود بشه!! جایی هست که بتونم این بازی رو برای کامپیوتر بخرم؟

من شماره 9 رو 3 بار تموم کردم! دفعه اول 250 ساعت بازی کردم! البته نزدیک 100 ساعت آخرش فقط می جنگیدم که قوی بشم..!!! دفعه دوم 70 ساعت دفعه سوم 55 ساعت!! حالا ببینید من چقدر تو این بازی غرق شده بودم..!!!

یه چیزی رو هم هیچ وقت نفهمیدم! توی کتابخانه قصر یه قفسه بود وقتی می رفتیم کنارش یکی صحبت می کرد و 2 تا گزینه می امد! اولی ولش می کرد و می رفت! دومی می رفت برای یک جنگ!! غولش یه کتاب بزرگ بود! من هر دفعه جنگیدم باختم آخرش هم بی خیال شدم و رفتم! آخر بازی که خیلی قوی شده بودم برگشتم! اما کتابخانه خراب شده و بود و راهی نبود... این معما موند تو ذهنم که اگر اونو می بردم چی می شد..!!!

یه قصر هم بود وسط کویر اونجا هم معمایی داشت که من نتونستم حلش کنم و نفهمیدم قضیه اش چیه....

کلا بازی های فاینال فانتازی پر از رمز و رازه و شما اگر کل داستان اصلی بازی رو تموم کنید فقط 50 - 60 درصد بازی رو تموم کردید چیزهای جانبی زیاد داره....

خیلی این بازی رو دوست دارم.....

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من كه گرفتم همون اول نميدونستم بايد چي كار كنم
    خيلي چرت و پرت بود
    اشتباه می کنی! این بازی خیلی پیچیده است و صبر و حوصله زیادی می خواد تا آدم اصول بازی بیاد دستش...

اما وقتی دستت بیاد نمی تونی از جلوش پا بشی..!!!

البته سلیقه ایه! کسانی که دوست دارن تا بازی شروع می شه تفنگ بگیرن دستشون و شروع کنن به تیر زدن این چیزا از این جور بازی های (RPG) خوششون نمیاد..!

اما من بین تمام بازی هایی که کردم 2 سری بازی در خاطرم نقش بست....

1- سری فاینال فانتازی
    2- سری متال گیر

این دو سری فوق العاده بودن....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معلومه كه خيلي وارد هستي.
    من با نرم افزار ميتونم هكش كنم و هر غولي رو كه بخوام سه سوته داغونش كنم. اين كتابي كه ميگي دقيقا كجاست آدرسشو بده تا برگهاش رو برات ورق ورق كنم بفرستم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته بگم فكر نكني من اين بازي رو با هك ميرم كه اين جوري بازي خراب ميشه. فقط وقتي كه يه غوله كلافهم ميكنه اين كار رو ميكنم كه اونم بعد از يه بار تموم كردن بازي بدون هك هستش.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

اره بازي اينجوري به درد من نميخوره چون بازي هايي كه من ميكنم تفنگ داري ميري به جنگ ولي تو اين يارو عين ماست اين ور و اون ور ميره

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یه چیزی رو هم هیچ وقت نفهمیدم! توی کتابخانه قصر یه قفسه بود وقتی می رفتیم کنارش یکی صحبت می کرد و 2 تا گزینه می امد! اولی ولش می کرد و می رفت! دومی می رفت برای یک جنگ!! غولش یه کتاب بزرگ بود! من هر دفعه جنگیدم باختم آخرش هم بی خیال شدم و رفتم! آخر بازی که خیلی قوی شده بودم برگشتم! اما کتابخانه خراب شده و بود و راهی نبود... این معما موند تو ذهنم که اگر اونو می بردم چی می شد..!!!

یه قصر هم بود وسط کویر اونجا هم معمایی داشت که من نتونستم حلش کنم و نفهمیدم قضیه اش چیه....

اون کتابه رو اگه شکست بدی چیز خاصی بهت نمیده.
    اون قصر هم معمای خاصی نداشت و فقط باید اون آیتم ها رو از روی دیوار بر می داشتی و اگه منظورت اون صندوق روی لوستره باید وقتی بالای نردبان جای Mog رفتی روی زمین راه بری تا زمین سوراخ بشه و یه راست بیفتی روی لوستر.
    راستی اگه سواله دیگه ای داشتید بپرسید چون من این بازی رو تمام ریزه کاریهاشو بلدم.

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون کتابه رو اگه شکست بدی چیز خاصی بهت نمیده.
    اون قصر هم معمای خاصی نداشت و فقط باید اون آیتم ها رو از روی دیوار بر می داشتی و اگه منظورت اون صندوق روی لوستره باید وقتی بالای نردبان جای Mog رفتی روی زمین راه بری تا زمین سوراخ بشه و یه راست بیفتی روی لوستر.
    راستی اگه سواله دیگه ای داشتید بپرسید چون من این بازی رو تمام ریزه کاریهاشو بلدم.
    ممنون...

خداییش کلی تو کفش بودم..!

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من توی این تاپیکها دیدم خیلی ازش تعریف می کنن
    اول اومدم یکیشو بگیرم ببینم چجوریه (از بازیهای ژانر rpg خوشم میاد) شماره ۷ نسخه pc رو دانلود کردم بعد پشیمون شدم (چون آزاد نیست و باید کرک بشه) ، رفتم cd های ps1 ورژن ۷ و ۹ رو خریدم
    شماره ۷ رو اومدم توی epsxe در لینوکس بازی کنم که مشکل داره ، وقتی می خواد بره برای جنگ گیر می کنه (ولی توی epsxe در ویندوز مشکلی نداشت) من هم که دیگه بازی رو خریده بودم همون نسخه کامپیوترشو نصب و در هر صورت بازی کردم تا اینکه در Whirlwind Maze دوم گیر کردم (هر کاری کردم از این طوفانه نمی تونم رد بشم ، خیلی روش وقت روش صرف کردم و هر چی سعی کردم نشد)
    شماره ۹ رو هم همون اولشو یخورده بازی کردم و دیگه وقت نکردم بیشتر بازی کنم
    حالا از شما دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه ردش کنم یا اگر نشد یه save از بعد اون طوفان لعنتی بده ممنون می شم
    حالا نظرم:
    نظرمو فقط راجع به این ۲ می گم چون فقط اینها رو دیدم
    به نظرم شماره ۷ خیلی قشنگ تره
    شماره ۹ یه جورایی بچه گونه تره اولش که کارت بازی می کنه
    حالا وقتی کامل بازی کردم دوباره نظرمو می گم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اشتباه كردي كه هفت رو تا آخر تموم نكردي . چون درست آخرش مي فهمي كه چرا تمام دوستداران فاينال اولين فاينالي كه انتخاب مي كنن Final FantasyVII هستش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •