البته شاید مشکلتون جدید باشه که پیشنهاد میکنم بایه مرکز مشاوره معتبر مشورت کنید
البته شاید مشکلتون جدید باشه که پیشنهاد میکنم بایه مرکز مشاوره معتبر مشورت کنید
چون چند وقته ندیدمشون میخوام یه اتفاقی بیوفته که به بهونه اون بیان ببینن منو
پس نمیشه با صحبت و گل و..... کاری کرد
من نمیدونم چه جریانی هستش به منم ربطی نداره ولی گاهی وقتها بزرگترین مشکلات راه حل آسون و کوچیکی داره.
یکم فکر کن پیداش کن.
شاید با یه دسته گل...
شاید یه معذرت خواهی...
شاید چند جمله صادقانه...
مشکلت حل بشه.
بیشتر وقته ها از این راه ها حل میشه.
البته واسطه هم خوبه، دوستی ، همکلاسی ، خواهری ، مادری ، برادری ، مادبزرگی ، خاله ای ، عمه ای میتونه کار گشا باشه.
بهش فکرکن.
[emoji6]
سلام
هر انسانی یک جاذبه داره و یک دافعه یعنی عده ای جذبش میشن (ازش خوششون میاد) و عده ای ازش دور میشند(ازش بدشون میاد)
هر کسی باید ببینه چه چیزهایی داره که عده ای از مردم رو جذب میکنه و چه چیزهائی داره که باعث میشه ای از مردم ازش دور بشند .
در ضمن این هم خیلی مهمه که آدمهای خوب جذبتون میشن یا آدمهای بد ؟ آدمهای خوب ازتون دوری میکنند یا آدمهای بد ؟ و به چه علت ؟
شما دوست عزیز هم باید ببینین کسانی که ترکتون کردند و رفتند , چه جور آدمهایی هستند (خوب یا بد) و چرا شما رو ترک کردند ؟
شاید شما در نظرشون آدم بدی هستین که ترکتون کردند . شاید آدمهای منافع طلبی هستند و منفعتی در ارتباط داشتن با شما ندیدند و رفتند .
اینها رو خودتون بهتر از ما میدونید .
علت هر چی که باشه , ایده ی بیمارستان اشتباه هست . گذشته رو به یاد بیارین . چقدر لحظاتِ خوش داشتین , چقدر لحظات غمناک داشتین , چقدر لحظات سخت داشتین , هیچکدوم ماندگار نبود و تمام شد . این لحظات و روزها نیز میگذرد . پس صبور باشین و اگر خودِ شما باعث شدین که آدمهای خوب به حق ترکتتون کنند , از اونها دلخور نباشین , خودتون رو تغییر بدین تا برگردند
سلام
خیلی خوب حرف می زنین شما
مخصوصا بخشی که قرمز کردم
دارم فکر میکنم رو حرفاتون
والا نمی دونم چیکار کنم
از اینور شما از این حرفای خوب می زنی و آدمو امیدوار می کنی به روال فعلی زندگی، از اونور یه سری ایده توپ و عالی رسیده بهم برای بستری شدن
ممنونم ازتون دوست من
من مطمئنم اگه با بیمارستان رفتن جلب توجه کنی نتیجه برعکس میده...یکی دو روز بهت توجه میکنن بعدش از روز اولم بدتر میشه ...
شما سعی کن یه کار مهم انجام بدی ...تو یه کاری موفق شو .. سعی کن با پیشرفت کردن جلب توجه کنی نه با پسرفت.
راستی عامل بیشتر بیماری ها کمبود جلب توجهه. شما اگه همین احساس رو داشته باشی دیگه لازم نیست خودت کاری کنی بیماری خودش میاد سراغت...
خوتو بزن به فراموشی یه مدت کوتاه همه بد جور توجه میکنن بهت بدون درد سر هم بیمارستان احتمال بستری کنن و هم خیلی ها مطلع میشن
برو یکار پیدا کن به اینچیزا فکر نکن
Sent from my SM-J700H using Tapatalk
از دیروز دارم به "کار مهم"به فکر می کنم
فکر خوبیه
ممکنه بشه با انجام دادن یه کار بزرگ نظر بقیه رو جلب کرد
ممنون از نظرتون
بهش فکر کردم ولی بازیگر خوبی نیستم و مطمئنا خراب میکنم وسطش
در عین حال فکر کنم تشخیص کسی که نقش بازی میکنه و یه آدم واقعی کار سختی نباشه برای متخصصش
ممنون از نظرتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)