تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: چجوری میشه چند روز تو بیمارستان بستری شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

البته شاید مشکلتون جدید باشه که پیشنهاد میکنم بایه مرکز مشاوره معتبر مشورت کنید

2. این کاربر از msoofina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آخ....
    اگه منظورت همسرتون باشه.
    گاهی وقت ها یه دسته گل و صادقانه حرف زدن خیلی بهتر و کاربردی تر هستش.
    حرفات باید از ته دل باشه چون وقتی از ته دل باشه به دل میشینه.
    امتحان کن جواب میگیری
    چون چند وقته ندیدمشون میخوام یه اتفاقی بیوفته که به بهونه اون بیان ببینن منو
    پس نمیشه با صحبت و گل و..... کاری کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من نمیدونم چه جریانی هستش به منم ربطی نداره ولی گاهی وقتها بزرگترین مشکلات راه حل آسون و کوچیکی داره.
    یکم فکر کن پیداش کن.
    شاید با یه دسته گل...
    شاید یه معذرت خواهی...
    شاید چند جمله صادقانه...
    مشکلت حل بشه.
    بیشتر وقته ها از این راه ها حل میشه.
    البته واسطه هم خوبه، دوستی ، همکلاسی ، خواهری ، مادری ، برادری ، مادبزرگی ، خاله ای ، عمه ای میتونه کار گشا باشه.
    بهش فکرکن.
    [emoji6]

5. این کاربر از msoofina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    میخوام بدونم چه کارهایی میشه کرد تا یه مشکلی به وجود بیاد که برای حل اون مشکل به بیمارستان مراجعه کنم و به خاطر اون مشکل بستری بشم؟
    البته با شرایط زیر:1- خیلی درد نداشته باشه
    2- عوارض جانبیش خیلی زیاد نباشه
    3- جوری باشه که همه باور کنن واقعا اتفاقی افتاده و الکی نبوده
    4- خیلی طول نکشه که مجبور شم چند هفته بمونم اون تو
    من خودم به مسمومیت فکر کردم ولی چی و چقد بخورم و بعد چجوری توجیه اش کنم که چرا اینقد قرص یا ماده شیمیایی رو خوردم
    لطفا هر کسی راهی داره و چیزی به ذهنش میرسه دریغ نکنهممنون
    سلام
    هر انسانی یک جاذبه داره و یک دافعه یعنی عده ای جذبش میشن (ازش خوششون میاد) و عده ای ازش دور میشند(ازش بدشون میاد)
    هر کسی باید ببینه چه چیزهایی داره که عده ای از مردم رو جذب میکنه و چه چیزهائی داره که باعث میشه ای از مردم ازش دور بشند .
    در ضمن این هم خیلی مهمه که آدمهای خوب جذبتون میشن یا آدمهای بد ؟ آدمهای خوب ازتون دوری میکنند یا آدمهای بد ؟ و به چه علت ؟
    شما دوست عزیز هم باید ببینین کسانی که ترکتون کردند و رفتند , چه جور آدمهایی هستند (خوب یا بد) و چرا شما رو ترک کردند ؟
    شاید شما در نظرشون آدم بدی هستین که ترکتون کردند . شاید آدمهای منافع طلبی هستند و منفعتی در ارتباط داشتن با شما ندیدند و رفتند .
    اینها رو خودتون بهتر از ما میدونید .
    علت هر چی که باشه , ایده ی بیمارستان اشتباه هست . گذشته رو به یاد بیارین . چقدر لحظاتِ خوش داشتین , چقدر لحظات غمناک داشتین , چقدر لحظات سخت داشتین , هیچکدوم ماندگار نبود و تمام شد . این لحظات و روزها نیز میگذرد . پس صبور باشین و اگر خودِ شما باعث شدین که آدمهای خوب به حق ترکتتون کنند , از اونها دلخور نباشین , خودتون رو تغییر بدین تا برگردند

7. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    هر انسانی یک جاذبه داره و یک دافعه یعنی عده ای جذبش میشن (ازش خوششون میاد) و عده ای ازش دور میشند(ازش بدشون میاد)
    هر کسی باید ببینه چه چیزهایی داره که عده ای از مردم رو جذب میکنه و چه چیزهائی داره که باعث میشه ای از مردم ازش دور بشند .
    در ضمن این هم خیلی مهمه که آدمهای خوب جذبتون میشن یا آدمهای بد ؟ آدمهای خوب ازتون دوری میکنند یا آدمهای بد ؟ و به چه علت ؟
    شما دوست عزیز هم باید ببینین کسانی که ترکتون کردند و رفتند , چه جور آدمهایی هستند (خوب یا بد) و چرا شما رو ترک کردند ؟
    شاید شما در نظرشون آدم بدی هستین که ترکتون کردند . شاید آدمهای منافع طلبی هستند و منفعتی در ارتباط داشتن با شما ندیدند و رفتند .
    اینها رو خودتون بهتر از ما میدونید .
    علت هر چی که باشه , ایده ی بیمارستان اشتباه هست . گذشته رو به یاد بیارین . چقدر لحظاتِ خوش داشتین , چقدر لحظات غمناک داشتین , چقدر لحظات سخت داشتین , هیچکدوم ماندگار نبود و تمام شد . این لحظات و روزها نیز میگذرد . پس صبور باشین و اگر خودِ شما باعث شدین که آدمهای خوب به حق ترکتتون کنند , از اونها دلخور نباشین , خودتون رو تغییر بدین تا برگردند
    سلام
    خیلی خوب حرف می زنین شما
    مخصوصا بخشی که قرمز کردم
    دارم فکر میکنم رو حرفاتون
    والا نمی دونم چیکار کنم
    از اینور شما از این حرفای خوب می زنی و آدمو امیدوار می کنی به روال فعلی زندگی، از اونور یه سری ایده توپ و عالی رسیده بهم برای بستری شدن

ممنونم ازتون دوست من

9. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

من مطمئنم اگه با بیمارستان رفتن جلب توجه کنی نتیجه برعکس میده...یکی دو روز بهت توجه میکنن بعدش از روز اولم بدتر میشه ...
    شما سعی کن یه کار مهم انجام بدی ...تو یه کاری موفق شو .. سعی کن با پیشرفت کردن جلب توجه کنی نه با پسرفت.
    راستی عامل بیشتر بیماری ها کمبود جلب توجهه. شما اگه همین احساس رو داشته باشی دیگه لازم نیست خودت کاری کنی بیماری خودش میاد سراغت...

11. 2 کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

خوتو بزن به فراموشی یه مدت کوتاه همه بد جور توجه میکنن بهت بدون درد سر هم بیمارستان احتمال بستری کنن و هم خیلی ها مطلع میشن

13. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

برو یکار پیدا کن به اینچیزا فکر نکن

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

15. این کاربر از sky000686868 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من مطمئنم اگه با بیمارستان رفتن جلب توجه کنی نتیجه برعکس میده...یکی دو روز بهت توجه میکنن بعدش از روز اولم بدتر میشه ...
    شما سعی کن یه کار مهم انجام بدی ...تو یه کاری موفق شو .. سعی کن با پیشرفت کردن جلب توجه کنی نه با پسرفت.
    راستی عامل بیشتر بیماری ها کمبود جلب توجهه. شما اگه همین احساس رو داشته باشی دیگه لازم نیست خودت کاری کنی بیماری خودش میاد سراغت...
    از دیروز دارم به "کار مهم"به فکر می کنم
    فکر خوبیه
    ممکنه بشه با انجام دادن یه کار بزرگ نظر بقیه رو جلب کرد

ممنون از نظرتون

17. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوتو بزن به فراموشی یه مدت کوتاه همه بد جور توجه میکنن بهت بدون درد سر هم بیمارستان احتمال بستری کنن و هم خیلی ها مطلع میشن
    بهش فکر کردم ولی بازیگر خوبی نیستم و مطمئنا خراب میکنم وسطش
    در عین حال فکر کنم تشخیص کسی که نقش بازی میکنه و یه آدم واقعی کار سختی نباشه برای متخصصش

ممنون از نظرتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •