رم قدیمی که 1333 باشه و تایمینگ 9 و 4 گیگ خیلی کمه حالا مدل اوله ddr3 باشه بازام نایابتر و حالا appacer دیگه گیر نمیاد.کل قزوین رو زیرو رو کردم پیدا نکردم
رم قدیمی که 1333 باشه و تایمینگ 9 و 4 گیگ خیلی کمه حالا مدل اوله ddr3 باشه بازام نایابتر و حالا appacer دیگه گیر نمیاد.کل قزوین رو زیرو رو کردم پیدا نکردم
دوستان یه رم دیگه خریدم سیلیکون پاور باسش مثل برا خودمه 1333 روشم برچسب خورده cl9 ولی cpuz اون رو 10 نشون میده.با هم گذاشتم رو سیستم کار کرد 8 گیگ نشون داد ولی cl رو 10 نشون میده الآن دوال شده یعنی از پهنای 128 استفاده میشه؟؟؟؟؟
سلام
مدل دقیق رم جدید چیه ؟ مدل دقیق رم رو در تب SPD نرم افزار cpu-z قسمت part number زده ...
رم ها در چه فرکانسی کار میکنن 1066 یا 1333 ؟
در نرم افزار cpu-z تب memory در قسمت channel چی زده ؟ اگه dual زده دارن در حالت dual کار میکنن
Last edited by EhsanCPU; 25-09-2016 at 14:55.
f
بله زده بود دوال الآن قدیمی رو در آوردم فقط با این یکی کار میکنم جالبه رفتم تو بایوس اورکلاکش کنم دیدم دیفالتش رو زده 9-9-9-24 ولی نمیدونم چرا cpuz داره 10 نشون میده جفت رم ها 1333 هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از پایداری چیه؟؟؟میخوام همه چیشو دستی بزارم چه طوره؟؟؟چون دستی رو همون اعداد گذاشتم cpuz هم همونو نشون داد
منظورم این بود که سیستم با سرعت خوب و بدون مشکل و بلو پیج کار کنه فقط چک کنین فرکانس رم ها بالاتر از دیفالت یعنی 1333 نره
بعضی وقتا میره رو 1336 مشکلی نداره؟؟الان دستی دادم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)