از چه طریقی باید شکایت کنم؟
شما هم با شکایت پولتون رو پس گرفتین؟
از چه طریقی باید شکایت کنم؟
شما هم با شکایت پولتون رو پس گرفتین؟
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان. پیگیری کردم
قرار شد فردا برم دادسرا ازشون شکایت کنم
من 4 سال پیش 1 هارد اکسترنال خریدم از این سایت. پول را که واریز کردم دیدم چند ساعت طول کشید و هنوز تأیید نشده. از اونجایی که سابقه خرید اینترنتی زیاد داشتم شک کردم ریگی به کفششون باشه و شروع کردم تماس گرفتن باهاشون از طرق مختلف و خلاصه در عرض 1 ساعت کچلشون کردم تا تأیید کردن و هارد رو ارسال کردن. این اولین و آخرین خرید من از این سایت بود و به هیچ عنوان ازشون خرید نکنید.
درود
بنده در تاریخ 12/02 یک عد باتری لپ تاپ از سایتشون خریداری کردم
قبل از خرید هم تماس گرفتم و گفتن موجوده و قیمت روی سایت اوکی هست
بنده پرداخت رو زدم بعد از یکساعت مشتریم زنگ زد باتری رو نمیخوام و منم مجبور شدم دوباره باهاشون تماس بگیرم و بگم باتری رو نمیخوام و سفارس رو کنسل کنید.
طرف هم پشت تلفن بهم گفت فردا تماس بگیرید که حسابداری پولتون رو برگشت بزنه
از اون تاریخ تا بحال هر چی تماس میگیرم تلفن هاشون اشغال هست
جالب اینجاس فرم تماس با مای سایتشون دکمه ارسال نداره !
![]()
تقصیر خودتون از نظر خرید انلاین که چرا حسابی پول واریز کردید
خرید انلاین هایی که میکنید حتما حضوری درب خونه وپرداخت باشه الان اداره پست ناچیزترین پول ... خیلی راحت پول رو وصول میکنه ارسال میکنه وپیگیری میکنه
تنها راه انلاین فقط خرید شارژ قابل اعتماد هست....شما حتما پیگیری کن درسته پولی نیست ولی براش زحمت کشیده شده با این همه گرونی بنگاه خیریه کمک نکردید که![]()
اصحاب کهف شمایی؟![]()
جالبه با منم همین کارو کرد تا درگیری لفظی پیدا کردیم
اما سفارش من جالب تره
در تاریخ 15 اردیبهشت خرید و پرداخت کردم همان روز غروب شماره پیگیری پستی بهم داد که مال یه نفر دیگه بود که سه روز قبل کالا ارسال کرده بودن
اما اینا یعنی نشستن 100 تومن 100 تومن جیب مردم رو خالی کنن به هر حال هرکی هم باشن پول رو باید پس بدن آخه 100 تومن هم پوله با ابروی خودشون بچه شون و غیره بازی میکنن
شما فرض کن با مدرک بری ...
بعد جواب تلفن رو نمیدن یعنی نگاه میکنن کیه نمیدونم به هر حال اینکه جنس منو فرستادن یا نه همین جا اعلام میکنم
مام تازه گرفتار این سایت شدیم الانم که زده لپ بوی . نت جالبه که به خود سامانه شاپرکم به صورت قانونی وصله یعنی زیرو روش که کردم ماله خود سامانه شاپرک بودش زنگم زدم پشتیبانی جوابم میده که با این که خودش ماله پگیری سقارش شما در حال پیگیری هستش جواب داد که داد نداد مجبورم برم دادسرا یا پلیس فتا جالبه این همه گزارش میشن ولی سایتشون هنوز پا بزجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)