تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 21 از 21

نام تاپيک: چه قرص یا کپسولی در حد 70/80 تومن برای تقویت مو موثرتره؟ (ارثی)

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس خودتونم قبول دارین که موارد نادر هم هست
    یه دکتری میگفت قبلا این تو کتابهای مرجع پزشکی نبوده که ممکنه باعث عقیم شدن هم بشه . اگر الان تو کتاباتون هست پس تازه واردش کردن . پس معلومه این علم هم همون اول همه چیزو نمیتونه پیش بینی کنه . حالا همونطور که واسه پروپشیا موارد نادر هم هست شاید واسه این موضوع هم باشه .

من عمومی رو چیکار دارم خودمو که هر روز تو ایینه دیدم .گفتم تاپیک در مورد خودمه و من تاثیرشو تجربه کردم و قبلا استفاده کردم بازم میخوام استفاده کنم بنظرتون این به کسی مربوطه؟ . اینکه حتما واسه همه تاثیر داره یا نه بحث این تاپیک نیس . من فقط سوال کردم مکمل تو این رنج قیمت میشناسین معرفی کنین نمیشناسین حرف خارج از موضوع نزنین . شما فک کن من با این کار پولمو میریزم تو جوب . پول خودمه اختیارشو دارم . شمام اگه پست نذارین نمیگن قدرت تکلم ندارین. قبول ندارین باشه فهمیدیم . ممنون
    ۱-موارد نادر هم از طریق علمی اول ثابت میشه و بعد در مقالات منتشر میشه و در ژورنال های پزشکی یا کتب مرجع وارد میشه؛
    نه اینکه یک نفر هر روز خودش رو در اینه ببینه و با نظر مثبتی که به دارو دارو،اثر مثبت رو در ذهنش متصور بشه؛
    ۲- این عارضه فینستراید در سال ۲۰۱۱و ۲۰۰۱۲ در ۲ مقاله چاپ شده و چیزی خیلی جدیدی نیست؛
    چیزی که شما نمیدونین و فکر میکنین میدونین این هست که یک پزشک فقط به کتاب نگاه نمیکنه و همیشه باید از تغییرات روز علم از طریق منابع متنوع آگاه باشه

۳- این که علم پزشکی علمی در حال تغییر هست دلیل نمیشه که شما فکر کنید تصورات شما در آینده اثبات میشه پس حقیقت داره؛این یک کوته نظری هست؛هروقت اثبات شد حرف شما مورد قبول هست؛تا اون زمان مطالب روز رو ما مد نظر قرار میدیم نه آینده ای که هنوز نیامده!!!

۴-در پاسخ به سوال تاپیک شما،که پرسیده:" چه قرص یا کپسولی برای تقویت مو موثر تره(ارثی)" پاسخ این هست:"هیچ قرص یا کپسولی!"

۵-اینجا یک انجمن عمومی هست و من بعنوان یک عضو،این حق رو دارم که در تاپیک ها نظر بدم و اصلا به شما ارتباطی نداره؛اگر دوست ندارید بشنوید از ادامه بحث خودداری کنید

Sent from my E5823 using Tapatalk
    Last edited by M.R.S.; 07-08-2016 at 22:31.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •